Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kartoflanka

Bilam sie po brzuchu.....sciskalam go... potem

Polecane posty

Gość kartoflanka

mialam tak jakby dziwne zakwasy....Moglam byc nawet w ciazy :(:(

Gość no to juz nie jestes
w ciazy......................................

Gość Nimnulka
Co?

Gość kartoflanka
zawsze robie tak ,gdy jestem bardzo zdenerwowana...... sciskam swoj brzuch ...nie wiem czemu tak robie,albo uderzam w niego;/;/ a moglam byc w tym czasie akurat w ciazy.....::(

Gość Marta1983
dziwna jesteś nie możesz uderzyć w ściane albo w łóżko tylko w brzuch?? Samokalectwo to się nazywa;/

Gość kartoflanka
mam tak od dziecka :( po prostu tak okazuje swoje zdenerwowanie :( najgorzej z ta ciążą :( nie pomyslałam i biłam sie po tym brzuchu :(

Gość Marta1983
a ile masz lat?? Może z tym trzeba do psychologa?? Pomyśł trochę będziesz w 6 m-cu ciązy zdenerwujesz się i zaczniesz bić się po brzuchu..;/;/;/;/ Chyba z dziecka to mało by ci zostało.. To chyba nie jest najnormalniejszy odruch więc zacznij to leczyć..

Gość o ciazy tej co niby
moglas byc to juz zapomnij.... Bicie sie po brzuchu to jak najbardziej tyczy sie poronienia....

Gość yyyyyyyyyyyy
jak bys byla w ciazy to bys krwawienia dostala.

Gość yyyyyyyyyyyy
po takim biciu brzucha. zapomnilaam dodac.

Gość ale jak mozna nie poronic
gdy tak bije sie po brzuchu i sie go mocno sciska? To chyba niemozliwe by ciaza przetrwała o_0 ....

Gość prowokacja dajcie spokoj

Gość Ciupciara
już tak nie wymyslajcie jak zarodek jet słaby , to faktycznie by mu takie bicie zaszkodziło i wywołało poronienie, ale jak siedzi mocno, to dałby sobie radę; pomyślcie - jak mocno można się samemu uderzyc w brzuch? jaki tu jest możliwy rozmach ? i jak sie wie, że chce się samemu uderzyć , to się automatycznie napręża mieśnie, wiec oberwałby raczej sam brzuch niż dziecko siedzace w srodku

Gość Ciupciara
a z tą swoją nerwica natręctw faktycznie powinnaś pójsć do psychologa, dla swojego własnego zdrowia

Gość a ja nie chce..
Mam pytanie. Dostałam kilka uderzeń w brzuch, były one dość mocne... dostałam je w dolną część brzucha (nie ważne z jakiej to ''okazji''), a tydzień wcześniej kochałam się z mężem a staramy się o dziecko. Czy to mogło jakoś zaszkodzić?

Gość gość
podbijam to ostatnie pytanie..

Gość gość
a niby jak ? skoro pierwszy tydzien to dopiero dochodzi do zagniezdzenia jajeczka w macicy...ono dopiero wędruje z jajnika do macicy..

Gość gość
Czy w 2 - 3 tyg ciąży po mocnym biciu w brzuch jest możliwość poronienia? I czy powinna lecieć wtedy krew?

Gość Gość

Tez jestem ciekawa tego pytania wyżej. Oberwalam niechcący z łokcia w podbrzusze i zastanawiam sie czy to moze zagrażać 

Gość Gość

No właśnie tez jestem ciekawa bo staram sie o dziecko i moze sie udało a weszlamjak jakaś sierota na metalowa barierkę ;(

Gość Mada

A ja myśl ę, że te wszystkie pytające czy bicie w brzuch zaszkodzi chce zaszkodzić i poronić. Więc nie ...cie, że tak się o dziecko martwicie.

Gość Gość
20 godzin temu, Gość Mada napisał:

A ja myśl ę, że te wszystkie pytające czy bicie w brzuch zaszkodzi chce zaszkodzić i poronić. Więc nie ...cie, że tak się o dziecko martwicie.

To zle myślisz. Gdyby któraś z Nas chciała zaszkodzić dziecku to nalykaby sie jakiś lekarstw które wywołują poronienie. Bo No sorry ale nic przyjemnego nie jest oberwać w brzuch. Ja osobiście już trochę staram sie o dziecko i dlatego doszukuje sie czy cos właśnie na wczesnym etapie mogło zaszkodzić - stad moje pytanie o barierkę. Wiec daruj sobie takie oskarżenia