Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upupup

jak powiedzieć rodzicom ze potrzebuje pieniedzy na operacje cycków?

Polecane posty

Gość normalna nie jest dziewczyna
sorry, Winnetou - życzę ci, zeby to był nawiększy problem z jakim się w życiu zetkniesz :D

Gość upupup
wiem ze ludzie są puści ale co ja na to poradze musze sie jakoś dostosowac bo jak inaaczej mam zyć ja nigdy wygladu czy jakiś mankamentów innych osób nie wytykam ani się z nich nie wyśmiewam a ci tepi ludzie sami mają problemy ze sobą i bojas ie o[pini innych a sami robia to samo nigdy nie rozumiałam ludzi :O

Gość upupup
no niewiem mam jeszcze trzy inne problemy zresztą nie wiem jakie mogą być gorsze niż nienawisć do włąsnego ciała iprzez to brak akceptacji otoczenia i skazanie na samotnośc :O

Gość strzyga__
zasadniczo możesz np. nie mieć co jeść, nie móc znaleźć pracy, Twoi rodzice mogą umrzeć, możesz wylądować "pod mostem", możesz wpaść pod samochód i byc kaleką do końca życia itp itd. nadal uważasz, że małe cycki 17-latki to taka straszna rzecz? nie masz pojęcia o życiu... przykre... przykre także to, że zamist dostosowywać się do najlepszych idziesz na łątwiznę i próbujesz dostosować się do najgorszych... gdzie tu logika??? eh...

Gość upupup
ale do jakich lepszych ja mam sie dostosowywać? bo w mom otoceniu nikogo takiego nie ma no faktycznie to mozze i są gorsze rzeczy ale dotkną najwyżej 0.001 % naszek populacji nie umniejsza to mojego problemu ja po prostu chcę być normalna ne wymagam bycia jakaś super pieknoscia czy mega wilekich cyców jakie ma doda nie rozumiecie 😭

Gość cytrynka123
a rok temu albo dwa to na basen tez nie chodzilas? :S tez mi problem, uwierz ze wiele dziewczyn chcialoby miec twoja figure a piersi ci jeszcze urosna :)

Gość upupup
no wałsnie rok teu na basen już przestałam chodzic na pewno nikt by nie chciał mojej figury już nie raz to słyszalam :o 😭