Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peter22

jakie napletki wam sie podobają

Polecane posty

Gość peter22

Dziewczyny jakie napletki [w zwisie] wam się najbardzej podobają. To dla nas chłopaków bardzo ważna sprawa. Ja mam pomiedzy CI-3 i CI-4 tzn. jest na tyle krótki, że praktycznie nie zakrywa mi żołędzi, jest mile zsunięty poniżej, tworząc kilka małych fałdków. Co wy na to?

Gość kalista234
pokaż :P ::P

Gość peter22
Tak ogólnie to jestem do niczego i mam małego wacka, ale za to mam ładny napletek :) Która się ze mną umówi?

Gość pupu
Mi sie podobaja takie w kratke, z fredzelkami.

Gość Katy18
Mnie sie takie podobają. Są czyste a w przeciwieństwie do obrzezanych jest za co pociągnąć. Sa super!

Gość Sylvietka
Jestem z Katy!!! Takie sa mmmm.... Nie podobają mi się takie "parówki" z napletkiem zakrywającym całą główkę. Sa mało podniecające. Taki odsłoniety jest jakby zawsze gotowy... Za to obrzezanych nie lubię, bo jak pisze Katy takiego jest za co pociągnąć

lubię patrzeć jak się On podnosi i wtedy sam się odsłania, a tak najbardziej to lubię zsuwać go ustami, więc musi być.

Gość patrisia
Napletek MUSI być!!! Ale lepszy troche krotszy, taki jak opisuje Peter. Dobrze jak chlopak ma takiego od urodzenia. Jesli nie to chyba mozna go troche przyciac? Slyszalyscie o takim czesciowym obrzezaniu? Mysle ze nie mozemy od naszych chlopakow wymagac calkowitego usuwania napletkow, to nieldzkie. Biedne chlopaki nie maja potem czym zrobic sobie dobrze, a i my tracimy duzo. Podobno jak chlopak nosi zsuniętą skorkę to ona sie trochę sama skraca. Glowka odsłonieta jest super!

Gość batka16
A ja uważam że trzeba ciąć do końca

Gość robik
Latwo powiedziec dziewczynie, bo nie jej czesć ciala. A co byś powiedziala gdyby twoj chlopak zazadal od ciebie usuniecia napletka [tak, tak!] łechtaczki?

Gość batka16
mnie tam sie podobaja takie gołe, a wielu chlopakow robi to sobie bez zachety. Ale taki krotszy i zsuniety jak pisze patrisia tez moze byc byle glowka byla na wierzchu

Gość kosiarz z L.
a co myślą żydówki?

Gość o co chodzi z tym CI
Cl???

Gość peter22
To jest klasyfikacja wg Foreskin Coverage Index

ja zawsze mam zsunięty - łatwiej utrzymać higienę- a i wacuś zawsze jest gotowy do działania no i jest mniej wrażliwy na bodżce to dłużej można penetrować \"jaskinie rozkoszy\" a tak jak Nissanka opisuje to no problem, umawiamy się jak pasuje i lecimy

Gość lubiąca21
Dużo sie pisze o wielkości penisów, a temat tutaj wywołany jakby sie cieszył mniejszym zainteresowaniem, chyba niesłusznie, bo napletek nadaje całemu penisowi jego niepowtazalny wygląd. Mnie sie podobają takie, które zakrywają całą żołądź, ale nie za długie. Lubię widzieć zarys żołędzi pod napletkiem, a zsuwanie go jest super podniecające. Piszcie dziwczyny jakie jest wasze zdanie i jakie wam sie podobają. Cześć!!!

Gość realnie
jak lubisz takie fiuty, to wpierw przed bzykankiem mu dobrze umyj bo moze cie czekac niemila niespodzianka, nie mowiac juz o chorobach szyjki macicy, ale pozniej po ruchanku o zapachu ryb z pipki, jestem chlopem