Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomylona

Spokojna milosc czy wspanialy romans??

Polecane posty

Gość vans
Wiesz co jest najlepsze?. ze Ty juz po czesci oszukujesz chlopaka z ktorym jestes (myslac o tym nowym, bedac zauroczona jego pasjami itd itp). Co mnie drazni to wlasnie to ze ludzie odchodza od kogos dopiero jak maja jakas alternatywe bo sie boja ze jak odejda to jakis czas beda samotni. generalnie rob co chcesz ale pamietaj ze rachunki placisz sama. yo

Gość swietny topik mysle ze
ok 60% osob a moze nawet wiecej bedacych w zwiazkach ma taki problem. Baaardzo czesto on sie pojawia, ale chyba niektorzy wstydza sie przyznac:) wspolczuje, Ci, i sobie bo tez tak mam:) Sama nawet nie jestem pewna czy moj obecny partner to milosc mojego zycia:) ale pododbno nigdy nie jest sie pewnym.... A jak wiadomo zycie to sztuka wyboru :| NIESTETY

vans, bo faceci nie maja tzw. \"systemu wczesnego ostrzegania\", nie czuja, ze cos jest w zwiazku nie tak, ze kobieta jest niezadowolona i gdy ona mowi pewnego dnia, ze to koniec czuja sie jakby dostali mlotkiem w leb.

Gość vans
system wczesnego ostrzegania? a nie powinno byc tak ze jak cos jest nie tak to sie o tym mowi? jasne ze jak cos sie dzieje nie tak i da sie to zauwazyc to mozna reagowac a co jesli ktos twierdzi caly czas ze cie kocha nie mowi ze cos jest zle a potem z dnia na dzien okazuje sie ze ma kogos innego gdzies na boku? jaki system powinien wtedy zadzialac? :) a kobiety maja taki system? jesli tak to ciekawe dlaczego czesto przez dlugi okres czasu nie dowiaduja sie ze sa zdradzane i oszukiwane? przede wszystkim rozmowa na kazdy temat o kazdym problemie a nie systemy jakies :D

Gość swietny topik mysle ze
moim zdaniem jesli chodzi o te szalenstwa to ciezko powiedziec... po prostu musi -wiedziec kiedy mnie przytulic jak tego ptorzebuje i jak mnie pocieszyc -wiedziec kiedy mnie przytulic w inny spososb:):) +dziki seks:) -musi byc romantyczny ale tez nie zawsze bo by nam sie znudzilo -kolacje przy swiecach -kapiel w platkach roz -wypad za miasto -ale jak ma ochote musi zostac ze mna w domu, i np obejrzec magde m nie musi ze mna plakac:) daruje mu to:) -musi miec to co w sobie, aby chcialo mi sie dla niego siedziec 5 h w lazience, mimo iz spotkamy sie np tylko na godzine:) -musi rozpalac mnie wzrokiem:) -i najlepiej, aby sie az rumienila jak z nim rozmawiam -musi umiec tanczyc, a przynajmniej bawic sie, jesli nie ma sluchu:) i nie slyszy muzyki hehe -musi umiec mnie przeprosic jesli zawinil -potrafic przekonac mnie ze bede z nim szczesliwa, ze mnie szanuje i kocha -musze byc dla niego najwazniejsza ale ogolnie to chodzi o 1 rzecz:) niektorzy maja cos w sobie:) ze jak widzisz to ma sie dobry dzien, super, humor, az chce sie zyc, nie mozesz doczekac sie spotkania:) chcesz wypasc jak najlepiej:) wygladac jak najlepiej:) i w ogole wszystko dla niego !!!!!!!!!! no

vans - im blizej ludzie sa ze soba i im otwarciej sie umieja komunikowac tym lepiej dla zwiazku. Jednak do tego trzeba odwagi zeby sie umiec otworzyc przed drugim czlowiekiem i ta druga osoba tez musi byc na komunikacje otwarta. Samo \"kocham\" czesto nie znaczy nic, albo niewiele, to takie slowo, ktorym kobieta przywiazuje faceta a facet kobiete. W bliskim zwiazku po prostu WIESZ, czujesz, kiedy cos sie psuje i reagujesz na biezaco, \"zaszyj dziurke poki mala\". To smutne, ze wiele osob jest w zwiazkach, ktore traktuje tymczasowo, na zasadzie \"az sie trafi cos lepszego\". Ale nie mozna tez nikogo potepic, w koncu przezywaja cos razem, ucza sie :) kazdy ma prawo nie wiedziec czego chce i szukac, choc to czasem boli....

Gość gość
Fjjgvbkk

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on tak naprawdę o Tobie myśli, co do Ciebie czuje, czy warto myśleć o przyszłości z nim, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl