Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saturnin

Jako mezczyzna czuje sie lepszy od was

Polecane posty

Gość Saturnin
a tak naprawde jestem zalamany, bo dziewczyna mnie rzucila, tak jak 5 poprzedniuch, jestem sam i czuje sie nieszczesliwy:(

Gość fiiinnneezzzjjaa
inny facet-- wydajesz sie byc skonczonym frajerem... a moze przegrałes zycie..?

Gość tak dostajemy
spadam stad bo tutaj sami zadufani w sobie faceci.... powodzenia w szukaniu kogos kto zechce sie z toba meczyc... masakra

ech Saturnin wstydź się, twoi przodkowie tyle zdziałali a ty?? ty tylko potrafisz powoływać się na obce osoby, z którymi nie masz kompletnie nic wspólnego tylko płeć i śmiesz mówić że przyczyniłeś sę do rozwoju cywilizacji, a zapytany co takiego wniosłeś omijasz temat bo tak naprawdę to nic nie potrafisz.

Gość Saturnin
Czyli uwazacie ze po rowno jest nasz i wasz wklad w rozwoj cywilizacji ?:)

Gość Saturnin
Zadaj to pytanie za 20 lat wtedy ci odpowiem :)

Gość tak dostajemy
saturnin na pewno ty w rozwoj nikogo nic nie wlozyles wiec siedz cicho

Gość pogromcadebilow
uwazamy, ze taki kretyn jak ty nie ma wkladu w nic, nawet w cipke, bo zadna go nie chce

gdyby nie kobiety to jeszcze bys sie na palmie uwieszony na ogonie bujal bo rodzaj meski jest zbyt leniwy i ograniczony zeby cos z wlasnej woli zrobic :) No, mozebyscie piwo na tej palmie wynalezli bo inwencji na wiecej by Wam i tak braklo :)

Gość zaziu
pewnie jest dwudziestokilkuletnim prawiczkiem i sie wyzywa.... to sie nazywa flustracja kolego wiec nie wymyslaj

Gość Saturnin
Bo tak zostało zaplanowane, my mamy ulepszać ten świat wspinać się na wyżyny, a wy dostarczać nam rozrywki , to też jest ważna funkcja :) więc panie iść się ładnie ubrać i na miasto jak macie ładne figury by cieszyć nas swoim wyglądem :)

Gość Saturnin
tak naprawdę to jestem gejem i dlatego nie cierpię kobiet bo tworzą mi za dużą konkurencję

Gość zaziu
jestestak prymitywny ze szkoda slow.... ehhh... iluz szowinistow twojego pokroju jeszcze jest na swiecie... zal... zal....

Gość Saturnin
myślę fiutem i nie mogiem się doczekać kiedy włoże swego kutaska w jakomś męską odbytnicę

Gość Saturnin
dziwne ze zamaist probowac obalic moje argumenty skupilyscie sie na atakowaniu mnie :) ? Wasz jad powoduje wasza slabosc, najwiekszy wrog kobiety...to druga kobieta...:) dlatego tak latwo was podporzadkowac :)

Gość zaziu
powodzenia tylko do tego sie nadajesz niestety

Gość zaziu
o ile wogole

Gość uiygigiuy
ten Saturnin zamiast miętolić sam jest miętolony

Gość Saturnin
nic was tak nie boli jak swiadomosc ze jestescie nizej :) ambicja dobra rzecz ale musi miec uzasadnienie :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Saturnin -> po pierwsze nie muszę ani nie mam ochoty cieszyć nikogo swoim wyglądem, bo robię to wyłącznie dla siebie i swojego dobrego samopoczucia.. po drugie, zgadzam się, że większość odkryć dokonali mężczyźni, ale teraz pytanie dlaczego? Przez patriarchat! Zawsze uważaliście kobiety za głupie istoty, które mają tylko ładnie wyglądać. Jak sobie wyobrażasz w dobie Gutenberga pracującą kobietę?? Bo ja widzę ją tylko na zmywaku ewentualnie haftującą jakieś kwiatki..A jak jakaś wychodziła naprzeciw facetom to najlepiej było ją spalić na stosie za herezje! Opanuj się człowieku..ten topic jest chyba po to żeby poprawić swoje męskie ego. Żyj w przeświadczeniu, że Twoja matka jest tylko nędzną istotą, która dała dupy Twojemu ojcu..straszne? Właśnie to nam usiłujesz udowodnić. Szczęścia w życiu z takim nastawieniem...

Gość Saturnin
Czy aby wymyslic prawa Newton potrzebowal szkoly albo pracy ? Wiec zadam pytanie uwazacie ze w rownym stopniu przyczynilyscie sie do rozwoju swiata ? Z ilu urzadzen korzystasz ktore wymyslila i zbudowala kobieta ?

Gość zaziu
pralka, zmywarka, pieluszki dla dzieci:) tylko ci sie wydaje ze kobieta nic nie potrafi... a ile jest urzadzen ktore wymyslil facet a tylu faceto nie umie sie nie poslugiwac... ehhh i co? ty nie wymysliles nic... iestety wiec ne chwal sie cudzymi zaslugami to tylko przypadek ze jestes facetem...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Saturnin -> Przecież napisałam, że się NIE przyczyniłyśmy do rozwoju świata! Naucz się czytać... I proszę nie mów, że Newton popatrzył na jabłko i wymyślił grawitację! Przecież oni wszyscy się uczyli!