Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pencja

Wolne kwatery nad morzem

Polecane posty

Gość Kasslo
Poszukuję pokoju dla małżeństwa z 7-letnim dzieckiem w terminie od 27.07-02.08.2008 - w okolicach Władysławowa, Jastrzębiej Góry, Pucka. Dziękuję za pomoc

Gość Adonais
szukam 3 pokoi dwuosobowych nad morzem w terminie od 21 do 31 lipca... czy jeszcze coś gdzieś będzie?

Gość ewo69
Poszukuje 2 wolnych domków campingowych w miejscowościach-Pobierowo lub Pustkowo lub Niechorze w terminie 3.08.08r.-13.08.08r. dla 8 osób(teren zalesiony). Mój nr gg5146566

Gość taa do wyboru i do koloru
JASNE !!! chyba nie byłas nigdy w szczycie sezonu :O

byłam w szczycie sezonu, nad morzem w gorach, były rozne pokoje z łazienkami w pokojach bez, rozne ceny, wsytarczy godzinka i ma sie pokoik, byłam od 17 lipca tydzien we władysławowie wiec nie mow ze to nie jest sezon

Gość taa do wyboru i do koloru
:D :D jasne ! Od 12 lat wynajmuje kwatery w kurorcie nadmorskim " moja droga" i nie wiem gdzie ty jeżdzisz ? Ale na wybrzeżu Rewalskim w okresie od 10 lipca do 15 sierpnia jechać w ciemno to MAKABRA! Chyba nie widziałaś ludzi z dziecmi śpiących w samochodzie albo na plazy w spiworach! No ale ty wiesz lepiej...bo byłaś ... Potem jeden z drugim czyta te bzdury i konczy sie to żałośnie ,znajduje jakąś nore 12 km od plaży ...ech ...

Gość ewo69
Jak się jedzie przyczepą campingową to normalka, że miejsce się znajdzie, ale na kwatery w ciemno to trzeba mieć dużo szczęścia żeby coś znaleźć.

moi znajomi tez jezdza w ciemno i jakos nie słyszałam zeby ktos z nich spal na plazy w samochodzie, moze wszyscy mamy szczescie, ze znajdujemy pokoj w centrum gora kwadrans nad morze.

byłam we władysławowie w sezonie, mialam pokoj za 35 zł, byly za 25 jedna pani nawet powiedziala nam ze pokoi jest duzo moze wybierac jakie sie chce, u nad chodzimy giora godzine i mamy fajny pokoik

Gość moze tak jest we Władysławowie
ale moi rodzice tez wynajmują pokoje i W ŻYCIU NIE MIELI W SEZONIE takich cen -25 zł os.:D :D pokoje są 3-4 osobowe w cenie 160zł za dobe i mamy rezerwacje do 28 sierpnia! A spanie na plazy lub w samochodzie jest jak najbardziej prawdziwe!! Spróbuj tu przyjechac a sama sie przekonasz! aaa i nie zapomnij W CIEMNO przyjechac....powodzenia!🖐️

Gość no bo wiadomo jak gdzies jest
fajnie to i ludzi maaaaasaaa i ceny idą w góre!!! A taki Władek juz mi sie znudził :O ile można ...? Byliśmy w ub roku w Niechorzu i to jest to! w życiu juz nigdzie indziej nie pojade!

Gość ewo69
2 lata temu pojechaliśmy ciemno do Niechorza i znaleźliśmy extra domek ale tylko na tydzień i na pozostałe dni ciężko już było znaleźć a jak już dorwaliśmy kwatere to był to jakiś ośrodek kolonijny w którym rano pod naszymi oknami koks wywalali...Końcówka była do bani.Jak człowiek nic nie znajdzie to nie będzie wyjścia trzeba jechać w ciemno.

Gość oj my też raz sie tak wybraliś
-my!Terminy naszych urlopow nam sie skomplikowały i ruszylismy w ciemno do Pobierowa!Ratunku,co myśmy przeszli.Jedna noc przekochowaliśmy z dzieckiem w samochodzie,mąz poprosił jakiś ludzi o to aby wjechać na ich podwórko-bo strach tak na ulicy. Potem znależliśmy pokój 2 osobowy więc ciasny dla nas :O i był wolny tylko na 3 dni!!!!! Wiec "lilio nad stawem "nie mów ,ze to nie możliwe! Moja siostra z mężem miała podobny problem -3 razy zmieniali kwatere bo jeden pokoik był wolny na 2 dni kolejny na 1 dzien itd :O Wiem jedno NIGDY JUZ NIE JADE W CIEMNO! A co do miejscowości to nie lubie Władysławowa,Jastarni...jeżdziłam tam i nie moje klimaty.Jak ktos pisał wyzej dla mnie dobry jest domek letniskowy,wracam z plazy w stroju,robimy sobie grilla ,lezymy na leżakach itp itd ...nie chciałabym takich kwater tzw przy rodzinie o nie!

Gość ewo69
Najgorsze w tym wszystkim, że nie da rady zaplanować urlopu na tyle wcześniej żeby coś zaklepac,takie życie w tym naszym kraju-dlatego kończy sie na jechaniu w ciemno. Co do miejsca na naszym wybrzeżu to tez uważam, że Niechorze i okolica są najpiękniejsze-coś jest w tym miejscu.

Gość ewamar406
POSZUKUJE DOMEK NAD MORZEM DLA CZTERECH OSóB (MAłżEńSTWO +DWóJKA DZIECI) W DRUGIEJ POłOWIE LIPCA NA DWA TYGODNIE

gdybym miala dziecko napewno myslaalbym ianczej, ale jadac z chlopakiem jakos nie boje sie sie ze nic nie znajdziemy, moze faktycznie mamy szczescie, zreszta gdzie nie pojechalismy wszedzie były domki z tabliczkami wolne pokoje, we władysławowie mieszkalismy u super kobietki, nie spisałą nas z dowodu, kase zaplacilismy na koniec, naprawde super babka, tylko namiaru nie wzielismy na nia

Gość o luduu czeoiłas sie tego
jednego miejsca i myslisz ,ze tak jest wszedzie!:O rusz tyłek w inną strone to zobaczysz jak jest fajnie.

Gość nie spisałą nas z dowodu kase
no jasne bo miała kwatery na lewo :D

Gość ewa01
Poszukuję wolnj kwatwry nad morze w terminie 26.07-02.08.2008

Gość kolezanka bolka
Byłam w tamtym roku w ustce w polowie lipca. Dwa lata temu w krynicy i tez jechałam w ciemno i nie mialam problemu ze znalezeniem pokoju z łazienka i tv, wiec jest to mozliwe, kilku moich znajomych tez tak jezdzi, fakt czasem trzeba szukac dluzej, ale zawsze cos znajdujemy.

Gość mab90
Poszukuję domku letniskowego w Pobierowie, 6-8sobowego... termin 9.07-12.07.... Porsz eo kontakt mailowy!

Gość ewo69
Jak się jedzie w 2 osoby to można być pewnym kwaterki w ciemno, ale jak my wyruszamy w 8-12 osób to sprawa staje się trudniejsza.

Gość ojjjj wiem coś o tym .........
2-3 razy z rzędu jeżdzilismy w ciemno i nie było czegoś takiego,ze w "pół godziny góra godzina" znalazł sie pokoj!!!! Chodziliśmy dosłownie od domu do domu jak "kolednicy" :O figaaaa!!Albo na 2 noce albo za mały dla nas itd ! Powiedziałam nigdy więcej! Teraz mam juz sporo znajomych i rezerwuje juz w marcu :D A moja sąsiadka długo jeżdziła do Władka-przejadło siejej-a teraz od ub roku postanowiła jeżdzić z nami do Pobierowa! Własnie za cztery dni wyjeżdżamy NARESZCIE!

Gość krizar
Poszukuję pokoju dla małżeństwa z 1,5-rocznym dzieckiem w terminie od 15.07-27.07.2008

Gość Angel72
Witam czy ma Ktoś jeszcze cos wolnego w terminie 14 – 25 lipiec na około tydzień? Jesteśmy małżeństwem z dwójką dzieci (9 i 1,5 roku) Jeśli ewentualnie coś by było to proszę o odpisanie i podanie ceny na 7 dni Pozdrawiam serdecznie Paweł

Gość Katka70_70
poszukuje pilnie pokoju/domku dla 4 osob (2 dorosle i 2 dzieci) w terminie 16-24 lipca gdzies gdzie bedzie blisko do morza. prosze o kontakt na meila katka70_70@tlen.pl z góry dziękuje

Gość kasienkakg
Poszukuję dwóch pokoi 2-osobowych. Termin 11-16 sierpnia. Najlepiej gdzieś na Helu. Proszę o informację jeśli ktoś posiada coś wolnego w tym terminie. kasienkakg@poczta.fm

Szukam wolnego domku lub pokoju z łazienką i aneksem kuchennym dla 4 osób i dziecka niespełna 2 letniego w okresie od 10 sierpnia na 14-21 dni. Bardzo proszę o pomoc.