Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukkkiiiika

1100zł - kasa na tydzień wakacji nad morzem - dużo czy mało?

Polecane posty

ach w ogole autorze (autorko) topiku to się nie zastanawiaj, tylko leć w wakacje do biur i pytaj o last minute! nie ma sensu placic tyle kasy nad polskim morzem, bo to co ci proponują to jest zenada w poronaniu do tego co bedziesz miala za te 1100 w Turcji!! Hotel z basenem, klima w pokoju, all inclusive, jedzenia i picia do woli, ręczniki w pokoju hotelowym wymieniane co 2 dni, sprzatanie w pokoju, piekne plaże i pewną pogodę. No i do tego wakacje spędzona w innej kulturze to cos zupelnie innego:-) No i nie ma takiego syfu i nie smierdzi tak jak nad Baltykiem:-) Aha no i przelot samolotem jeszcze w tej cenie:-)

Gość buhahahahahah
1100 zl aha? w sezonie w turcji, grecji musisz dac z 2550 od osoby w 3* hotelu i to min...a nie allinclusiwe, pozatym pokoje w Polsce w miare blisko do plazy to koszt min,100 zlod osoby! nie stac was to siedziec w domu!

Gość hmm hmm hmm
bylam we wrzesniu w Tunezji hotel 3* jedzenie przelot + oplaty lotniskowe itp. calosc 1135 zl :) :D (last minute) co z tego ze po sezonie ,skoro cieple morze ponad 35 st codziennie oczywiscie wzielam jeszcze "kieszonkowe" ale naprawde niewiele z tego wydalam (na napoje i pamiatki) , no i wycieczki fakultatywne (ale NIE TRZEBA przeciez jezdzic)

Gość ja bylem nad morzem

Gość ja bylem nad morzem
i mialem 500zl-starczylo mi na 6 dni z noclegiem(5nocy*25zl)+bilety pkp(70zL-ulgowe) i jeszce mialem 300zl na kieszonkowe i zeby cos kupic do jedzenia.no ale tez troche prowiantu z domu mialem

A do Egiptu w środku zimy oferta traf co prawda , ale 1342 zł za tydzięn lub ok.1560 za 2 tygodnie, hotel 4 * wersja all incl. Wszystkie opłaty w cenie. Biuro Alfa Star wylot 5.12 lub np. 2.01

Gość bgnhtymj
a po co de Egptu w zimie?.. wtedy to i tam zimno

Teraz juz jest zimno, ale koniec listopada spokojnie jeszcze mozna jechac. Pozniej juz od marca/kwietnia robi sie ładniej. Chociaz w tym roku, jest tam zimniej niz zwykle.

Gość w wakcje trudno o tania last i
last minute , na swiecie nie ma kwater za 30 zl!!!!!!!!! A jak chcecie takie taniutkie za 30 zl to musicie miec wspolna lazienke i kilometr do plazy , bo kwatery z lazienka i blisko plazy to kosztuja min 100 zl od osoby albo hotele po 260 zl /os

ja była 4 dni z przyjaciółką i każda z nas wydała po 1000 zł, ale zależy jak będziesz gospodarować. my chciałyśmy się dobrze bawić ot co

Gość Tera bedzie drozej
juz teraz nie ma wolnych miejsc w cenie 50 zl od osoby z lazienka (jest to najtaniej na dzien dzisiejszy) Sa po 35 zl ale z jedna lazienka na 3 pokoje ;-( i kilometr do plazy , po 15 lipcva z trudem udalo mi się cos znalesc ,co to bedzie pozniej? Nawet w drogich hotelach miejsc nie chca wynajac na mniej niz tydzien w sezonie.

Proszę Turcja w cenie 1145 wylot 14.05 Kemer: http://www.easygo.pl/wycieczka/turcja/riwiera-turecka/idyros-17404.html?od-2008-05-14 piekna miejscowość, blisko lotniska, dobre biuro, pogoda gwarantowana! lub hotel w Camyuva, za Kemer , ale 4 gwiazdki all http://www.easygo.pl/wycieczka/turcja/riwiera-turecka/sinatra-001.html?od-2008-05-14 Jesli nie teraz to z lasta na pewno cos sie upoluje, nie warto jezdzic w sezonie do krajow gdzie jest cieplo, bo u nas jest przyjemnie. DO cieplych krajow jezdzi sie w maju/czerwcu albo wrzesniu/pazdzierniku. W tamtym roku z lasta mozna bylo jechac na tydzien za 600 zł!!!!!! ze wszystkimi opłatami juz. I ja na taka oferte licze w tym roku :)

Gość parisss w sezonie lato
sierpien wogole nic nie upolujesz , np taka grecja 3* to min 3000 od osoby i zaden luksus , jest naprwde ciezko w lecie

Gość w tragicznych warunkach
dziekuje , wole zaplacic i miec swiety spokoj a nie przeboje...

Gość a hahahah zurawinka
jaki z ciebie debil za 1000 zl all w tunezji , chyba pipeprzysz sie z brudasami to moze ciebie tak tanio to wynosi ahahahahah

Do tego debila powyżej----> żurawinka napisała o Turcji. Jak nie znasz cen i nie rozróżniasz państw to się nie wypowiadaj człowieku. Tak Turcja jak i tunezja jest jak najbardziej możliwa za 1100 zł all i nie jest w tym nic dziwnego.

Gość Avu
Są wakacje a ja dzień w dzień nudzę się w domu i nie mam co robić. Mam już dość bo inne dzieci w wakacje jadą za granicę np. do Turcji z rodziną, albo nad polskie morze. A ja nigdy nawet nie widziałam morza, ani gór. Życie jest niesprawiedliwe. Chciałabym jechać nad morze i Zobaczyć jak to wygląda. Było by super.