Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaaaaaaaa

Problem z mysza do komputera,...

Polecane posty

Mowilem ;). Wlasnie maielm pisac zebys poruszala kabelkami ;). Wiesz, od uzywania one sie wycieraja...zreszta czego wymagasz od mychy za 40 zl :P(na allegro po tyle chodza)? Jesli masz gwarancje to jutro, albo w poniedzialek do sklepu.

Gość zaaaaaaaaa
taka za 200 zl to co sie nie przeciera myslisz :D

Nie w takim stopniu...lepsze materialy z ktorych myszka jest zrobiona i wogole...prestiz firmy, wiec nie pozwalaja sobie na odwalanie takiej fuszerki ;).

Gość zoska z Olesnicy
a ja mam inne pytanie ff. Mam tez taka myche z talerzem i jak chce ja polozyc na komputerze po prostu sie wylacza. tez talerz magnetyczny... Czy to dlatego ze komputer jest blisko i sie "gryza"

Znaczy sama myszke chcesz polozyc na kompie? To tak sie nie da z tego, co sie zorientowalem...myszka do dzialania potrzebuje tego talerza(musi na nim lezec), bo to dziala na zasadzie indukcji elektromagnetycznej, jak pisza w opisie ;).

Gość zoska z Olesnicy
jest na talerzu ale w chwili polozenia na komputerze po prostu przestaje dzialac. Czy to ma cos wspolnego z tym ze oba pola magnetyczne sie gryza?

Najprawdopodobniej, albo tez poprostu cos z kabelkami ;)(musialas bys poruszac i sprawdzic). Lepiej unikac czekogolwiek, co ma w nazwie magnez/magnetyzm w poblizu dysku twardego, bo moze stac sie przykra niespodzianka ;)

Ostatnio cos to pisanie mi nie wychodzi, ale chyba mozna mnie zrozumiec... ;]