Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słabo mi

Komunikacja miejska nie do zniesienia

Polecane posty

Gość słabo mi

Nieznosze komunikacji w upały, niektórzy to naprawdę się nie myją i do tego jeszcze wystawiają swe smierdzące pachy!!!

Gość A ja wam powiem że
to prawda :(

Gość slabo mi
dzis jakas kobieta siedziala obok mnie i musiala trzymac rece na siedzeniu przed nia smrod nie do zniesienia juz myslalam ze jej cos powiem

Gość slabo mi
a wy macie podobne przypadki ?

Gość slabo mi
masakra

Gość a ja tak......
ja juz nieraz pisalam o slynnych bezdomnych z łodzi jadacych autobusem linii 70A na dworzec albo z powrotem od ktorych jedzie niesamowicie, nie chcialam sie powtarzac po prostu :]

Gość alezzzmmmzzzmmm
niestety pelno teraz w autobusach niedomytych ludzi,dlatego wole spacer:)

Gość slabo mi
a ja jestem skazana

Gość a ja tak......
a co powiecie na to: autobus stoi na krancowce, oczywiscie chodzi o linię 70A, nagle nadchodzi grupka bezdomnych, smierdzacych starych brudasow, od ktorych jedzie tak, ze nic tylko sie powiesic, nagle wsiadają do autobusu i zajmują prawie wszystkie wolne miejsca, i z przodu i z tylu, smrod na caly autobus. oczywiscie glosne rozmowy i bluznierstwa co chwila, bo tacy to kulturalnie gadac nie potafią, oprocz tego ze smierdzą. no i niestety to codziennosc w tym autobusie, jak dobrze ze tak rzadko jezdze na uczelnię :)

Gość minibusami jade
płace tylko 2 złote i jestem w centrum, żaden bezdomny nie zapłaci 2 złoty

Gość kto wie kto wie
a ja Ci powiem, że się myję a i tak się pocę :P dzisiaj mialam takie plamy pod pachami na koszulce, ze szok. wydalam cale 9zł na adidasa, niby antyperspirant taaa :O prowadzilam samochod przez 3 h, w srodku moze z 60 stopni było :O koszulka do plecow to mi sie po prostu przykleiła :/ i jeszcze mam grzywke, to czoło jak mi sie spoci, wszystko splywa niecierpie takiej pogody :(

Gość słabo mi
---> kto wie kto wie ok ale przynajmniej zdajesz sobie sprawe ze mocno sie pocisz, to jest plus

najgorsze są te nowe autobusy w których podobno jest klimatyzacja,a jak pasażerowie chcą żeby kierowca ją włączył to odpowiada że nie ma,a tak naprawdę oszczędza na paliwie. Koszmar

a ja dla odmiany jechalam dzisiaj skm w ktorej cos sie chyba z klimą stało bo bylo zimno jak cholera. max 15 stopni. Jak sie weszlo do srodka to normalnie szok termiczny. okna of kors zablokowane. a potem przesiadka do gorącego, zatłoczonego tramwaju i kolejny szok. upały są do kitu.

----> manganian VII potasu tez kiedys jechalam autobusem z jakas babcia cuchnaca moczem ;O smrod taki ze rzygac sie chce! Ludzie doslownie uciekali z konca autobusu do przodu! tragedia :| (moze to byl ten sam autobus? ;P skad jestes? :D)