Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27 K a r o l e k

Kobiety są jednak okropne. Naciełem się na żonie okropnie.

Polecane posty

Gość 27 K a r o l e k

Od 2 lata jesteśmy małżeństwem. Miałem przed nią wiele fajnych i porządnych kobiet. Były naprawdę miłe, odpowiedzialne, potrafiły zadbać o dom i o mnie. Ale ja strasznie głupi się okazałem. Olałem je wszystkie i wybrałem bardzo urodziwą kobietkę. Wspaniałe nogi, biust:) i sylwetka boska. Ożeniliśmy się, byłem przez kilka tygodni w siódmym niebie, że mam taką piękną żonę. Życie jednak pokazało rogi. Ona zaczęła mnie denerwować. Jest leniwa, gotować nie umie, nie pracuje i nic jej się wiecznie nie chce. Przypali wodę na herbatę, mnie ma gdzieś, cały czas ogląda tv i nie sprząta w domu, nie pierze i nie robi praktycznie nic. Do tego okazało się że jest dziwką która nawet wierności mężowi nie potrafi dochować. Przejechałem się. Nie wiem co mam zrobić, ale ona to najgorsza rzecz co mnie w życiu spotkała. Wcielona diablica, zaślepiła mnie swoją urodą. Strasznie żałuję że tak się pośpieszyłem. Ostrzegam was przed takimi kobietami. Bądźcie ostrożni. Nie dajcie się takiej p***** was omamić.

Widziały gały co brały,i jak tu nie mówić że Wy faceci macie mózg w spodniach?A z drugiej strony-chciałeś piękną żonę to teraz naucz sie gotować,sprzątac, prac i takich tam a kumple nadal Ci jej będą zazdroscić,bo chyba tylko o to ci chodziło:P

Gość widzialy galy co braly wiec
teraz nie jecz, poza tym co z Ciebie za facet? doprowadz ja do porzadku, jak nie pracuje to ogranicz kase na ciuchy kosmetyki i inne pierdoly, jak Cie zdradza to wynajmij detektywa, niech zrobi zdjecia to zniszczysz ja w sadzie w czasie rozwodu i nie bedziesz placil leniwej suce alimentow do konca zycia (sa alimenty dla malzonka, ktory traci finansowo na rozwodzie, nawet jak nie macie dzieci), poza tym ma sprzatrac i gotowac a jak nie to lej po tej slicznej buzi :-P powodzenia w dzialanosci wychowawczej :-)

wyruchaja ją az jej dupa peknie i wez rozwód ha potraktuj ja tak jaka jest naprawde jak dziwke a dziwka to szmata !

Gość jako mąż i nie mąż
PLAGIAT!!!

Gość włochata
a kto powiedział że kobieta ma sprzątać gotować i niańczyć dzieci? nigdzie nie jest tak napisane że te czynności kobita ma wpisane w życiorys. Weź się do roboty i nie jęcz. Poza tym wy polacy za bardzo przyzwyczailiście się że macie ładną zgrabną kobietkę , która do tego wszystko w domu i w lóżku zrobi . W innych krajach, od tego są sprzątaczki i pomoce domowe, a kobieta tylko ma pachnieć i ładnie wygladać:P:P

faceci sie zawsze uganiaja za leniwymi brudaskami... pieknosciami:) bawi mnie to a wlasciwie pozniejszy efekt, gratuluje wyboru a doswiadczenia zaowocuja na PRZYSZLEJ madrosci zyciowej i nastepnych decyzji

Gość HooPereK
Pośpieszyłem się z tym ślubem. Ona nie miała nic, po za urodą. Ja mam 2 mieszkania, dom i samochód. Jak wystąpię o rozwód to ona pewnie mi większość zabierze:( Nie jestem zdolny do jakiejś przemocy względem niej. Jestem tylko wściekły że dałem się tak życiu nabrać:( Głupi byłem i wybrałem najgorszą z dziewczyn. Tyle mniałem fajnych.... co ja zrobiłem:( Tego sobie nie daruje:((

włochata wez mnie nie denerwuj i nie mow ze kobieta ma siedziec i nic nie robic, kobieta ktora nie potrafi obiadu zrobic, posprzatac jest poprostu niedorobiona, ok niech nic nie robi ale np pojdzie do pracy i wynajmie pomoc domowa, i nie mam tu na mysli stereotypu kury domowej tylko kobiety zaradnej, takiej z prawdziwego zdarzenia!

Gość hahahahahhhaahhhhahahahahahah

Gość Ślubu nie bedzie-ksiądz umarł
27 K a r o l e k Pfff z tego co piszesz to potrzebujesz sprzątaczki, słuzacej i wilbicielki na każde zawołanie. MAminsynek, mamusia przestała synusia opierac to teraz sobie szuka darmowej służacej:o Dobrze ci tak! Zresztą wiesz co to partnerstwo? Może sam sobie ugotuj i upierz sorry ale ja bym w zyciu po moim mężu skarpetek nie prała:o

masz dwa mieszkania, to co sie martwisz, po rozwodzie będziesz miał gdzie mieszkac

Gość hahahahahaha

Gość hahahahahaha

Gość fajna ta żonka

Jeden z debilnej serii tematów " kobiety są złe " "faceci są źli" Człowieku ogarnij się - LUDZIE SĄ ŹLI ... :-o

No to wlasnie ja tak mam i do tego wcale mi urody, ze juz tak nieskromnie powiem nie brakuje, a jednak... faceci mnie rzucają, bo jestem wg nich za spokojna, bo jestem cicha, nie chodze na imprezy, jestem wierna, domek mam zadbany i staram sie zeby zawsze bylo przytulnie i milo. Mam poczucie humoru tez, zeby nie bylo ;) no ale co, przegrywam z kazda solarowa panienka. Dziekuje za uwage.

Gość Hannibal maly
draska-podaj numer telefonu.Juz sie zakochalem i nie rzuce cie.Obiecuje.

Gość wtorny przekop ogrodka
Autorze-a na co liczyles piszac taki temat?Przeciez to bylo do przewiodzenia,ze apotkasz a solidarnosc jajnikow.Przeciez to,ze ona jest leniwa itd,etc,to TWOJA wina.Nie rozumiesz?

Hannibal maly ja nie jestem taka łatwa hop siup, ile masz latek? ;)