Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upppp

Wszędzie włosy!

Polecane posty

Gość upppp

na szyji, na brzuchu, na brodzie na piersiach :( czy ktos zna jakis rkem dobry do rozjasniania? mam dosc wyrywania pensetą :(

Gość Biernatka
Podobno działa woda utleniona spróbuj napewno nie zaszkodzi!!!

Gość zuzanieduza
sa w drogeriach popytaj cena kolo 50 zl wiem bo moja kumpela to stosuje ale nazwy nie pamioetam juz i dziala jest do calego ciala i tak samo do twarzy bardzo wydajny w Krk jest w Galerii centrum:D

Gość yyuoj
selly hansen??

Gość maly kociak
dziewczyno nie marnuj kasy na te rozjasnacze, ja tez mam ten broblem, owlosione rece, piersi i brzuch(wloski na piersiach krtokie ale ciemne;|), od paru dni smarowalam sobie te wlosy woda utleniona i juz jestem blondynka:) jestem zachwycona tymi na brzuchu, bo teraz w ogole ich nie widac i czuje sie swietnie.po jakims czasie podobno woda utleniona oslabia wlosy na tyle, ze wypadaja.pozdrawiam

Gość ilu procentową wodą utl
smarowałaś Kociaku?

Gość maly kociak
3% czyli normalnie dostaniesz ja w apece, naprawde mowie serio z tym rozjasnieniem, bo jeszczeniedawno mialam to samo co ty, tylko jeszcze na piersiach musze posmarowac pare razy. aha i wazne jest bys smarowala 2-3 razy dziennie.pozdrawiam:)

Gość Ewelka20wawa
czesc !mam ten sam problem... myśle sobie, ze moze fajnie by sie było spotkac z kims kto to rozumie i pogadac o tym.... how do you tkink?

Gość włochata
Moim zdaniem takie rozjaśnianie raczej nic nie da (no chyba ze sa słabsze i wypadna). Ja jestem blondynką i całe ciało mam pokryte białymi włoskami, które w słońcu mają jakąś dziwną poświatę. Wygląda to okropnie zwłaszcza na brzuchu. Słońce zaświeci i czuje się jakbym cała świeciła :)

Gość maly kociak
lepsze to niz czarne wlosy, uwierz mi :) po prostu nie sa az tak widoczne..a podobno dziewczyna smarowala tak i jej sie oslabily..

Gość marta.
Hmm. Może i woda utleniona eliminuje wasz problem ale w niektórych przypadkach na ciele pozostają białe plamy trudne do usunięcia. Więc raczej nie polecam. ;-)