Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda07

Kolczyk pod wargą z boku

Polecane posty

Gość naaapk
Małolaty ,tandetne dziadostwo , a w głowie pusto...

Gość marcheewa
Japiedole co tu sie za ciule wypowiadają i szmaty po 18 . ! Kurwa wiek tu nie ma niczego dopowiedzenia .. Ja mam 13 lat chuj ide se w grudniu zrobic kolczyka , kazdy sie uczy na wlasnych bledach , cos sie stanie to mi a nie wam , to jesli nie macie tego kolczyka to sie do chuja nie wypowiadajcie szmaty nędzne .. A ty se zrób tego kolczyka bo jest on zajebisty , tylko licz sie z tym ze dziurka zostanie ;))

Gość muurii .
ja zrobiłam sobie w wakacje :) jakoś po imprezie.. i wyobraź sobie że przebiłam sobie kolczykiem .. bałam sie, że nie bede mogła jeśc ale to tylko pozory . jesz normalnie :)) .. szybko się goi .. jeszcze zależy jak reaguje twoje ciało na przebicie.. bo np mi w niecałe 2 dni sie goiło a koleżance troszke dłuzej . ;]

Gość kicia 12
hej ja własnie zrobiłam sobie takiego kolczyka miesiac temu;) samo przebicie nie bolało warga była troche spuchnięta i przez pierwsze kilka dni miałma problemy z jedzeniem bo kolczyk zahaczał o zeby po tygodniu mogłam juz normalnie jesc nic nie bolało i nie zahaczało bo opuchlizna zeszła ;) mnie bardzo sie taki kolczyk podoba i tym na których zdaniu mi zalezało tez;) reszta mnie nie obchodzi.

Gość Nie przyzwoicie .
Cześć, mam 13 lat czyli 1 gimnazjum. Właśnie zrobiłam sobie kolczyk pod wargą, sama. Kupiłam werflon 1.2 i polałam go spirytusem salicylowym, tak jak miejsce przekłucia. Zrobiłam to po prawej stronie pod wargą, gdyż lewa jest bardziej unerwiona, dlatego też zwiększa się prawdopodobieństwo trafienia na nerw. Czy bolało? osobiście myślałam, iż będzie bolało bardziej, ale nie. Zależy to tez pewnie od tego jak kto reaguje na ból. Miejsce przekłucia lekko napuchło i trochę poczerwieniało. Kolczyk zakupiłam w sklepie marki C&A za 29 zł 90 gr. Werflon kosztował 2 zł 50 gr. Czyli wyszło taniej i moim zdaniem mniej nerwowo niż gdybym robiła to sobie w profesjonalnym studio. Polecam to miejsce, nie uważam żeby kolczyk wyglądał jak pryszcz. Jeśli ktoś ma różowy pomarańczowy lub w kolorze jasnego brązu może owszem tak wyglądać. Ja mam malutką cyrkonie.

Gość Kate12323
Mam 18 lat i pracuje w salonie percingu dużo dziewczyn w wieku 14-15lat przychodzi z tą sprawą ale cóż możemy z tym zrobić.Myślę że ten wiek jest za młody ja sama mam kolczyk pod wargą z boku ,na nosie i 4 w jednym uchu.Jeśli o mnie chodzi przekuwałam sama nic mnie nie bolało ale trzeba mieć specjalną igłę i oczywiście dużo wody utlenionej.Pozdrawiam!!

Gość zidana
hej mam 13 lat i wczoraj zrobiłam sobie kolczyk pod wargą ale kolego zrobił mi go w zlym miejscu dziurka juz lekko zarosła i sie goi bardzo szybko. troche bolało szczegulnie ze on ma 15 lat i przekuł tylko 10 razy. w skali od 1 do 10 bolało tak na 2/3. jutro robie sobie znowu u kogo innego zeby było dobrze. sam kolczyk kosztuje od 11 do 17 zł a przekłucie jak sie ma znajomojci to zalerzy ja mam jutro za 10 a wczoraj za darmo. ale w tym studiu to około 60zł.

Gość Klauduchaaa
Wszystkie dziewczyny/kobiety, które piszą,że 14-letnia dziewczyna nie może zrobić sobie kolczyka jesteście żałosne, nie wasza sprawa, nie wy będziecie go nosić więc po cholerę wgl coś takiego pisać, to,że Wam się nie podoba nikogo tak naprawdę nie interesuje. Nie chcecie to nie róbcie sobie. Szkoda gadać wgl -,- Moim zdaniem jest to super pomysł, ja jadę zrobić sobie za dwa tygodnie, strasznie się boję, ale nie odpuszczę ^^ Pozdrowienia dla wszystkich zainteresowanych xD