Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny dziewczyny

Śmieszne jesteście z tym soim szałem opalania

Polecane posty

Gość Licealistka 1988
wiem bo oprócz tego wszystkiego jestem niezwykle inteligeta inaczej :-)

Gość sexy grubaska
widze ze blada=niemila i chamska...oj moze to depresja spowodowana brakiem slonca

Gość LiceaIistka1988
:P :P :P

Gość buhahhahhah
oj a może zamiast tu siedzieć i się podszywać byś poćwiczyła trochę?

Gość do buhahahahah
a ty zamiast tu siedziec podszywac siw i pluc jadem bys troche zmadrzała??????

Gość z licealistka
nie pogadasz bo jest pustakiem a z taka trudno prowadzic kowersacje.

Gość buhahhahhah
Nudna już jesteś z tym pluciem jadem

Gość ja jestem chłopakiem
i też lubię się opalać, ale tylko podczas uprawiania sportu. Nienawidzę leżenia plackiem. Nigdy nie używam żadnych kremów do opalania. W solarium też nigdy nie byłem, na samą myśl o tym robi mi się niedobrze :-O. Przecież przy takim słońcu to wystarczy trochę się przejść i już się człowiek opali, nie rozumiem ludzi, którzy w lato chodzą na solarium. Faktem jest, że nie we wszystkich miejscach, ale we wszystkich i tak się nie da chyba że na plaży nudystów :-)

Gość sexy grubaska
ja za to nie rozumiem ludzi ktorzy latem siedza w domu by zachowac blade lica....okropnosc...bo jak inaczej sie latem nie opalic? trzeba by bylo nigdzie nie wyjezdzac i nie wychodzic....chyba malo towarzyskie jestescie :D

Gość wy macie w glowach nasrane
to ze wy czegos nie lubicie, nie znaczy ze wszyscy tego nie lubia, ze ktos nie lubi lezec i sie wygrzewac na sloncu, to nie znaczuy ze wszyscy tego nie lubia, jakos nie widac topikow w tsylu, te okropne trupie bladziochy, ale jak ktos sie opala to jzu wysyp topikow jakim to jest pustakiem nie kazdy sie opala na skwara, mzoe to w koncu zrozumiecie, ? dla niekotych to przyjemne po meczocym tygodniu pracy polezec sobie nad jeziorkiem i sie odprezyc na sloncu, a ze sie przy tym opali to fajnie, skoro mus ie to podoba to czemu nie? jak przyjdzie do domu to na pewno nie zalozy tematu: ale te bladziochy maj blade dupy

Gość mialem kiedys bardzo blada
dziewczyne i ciagle narzekala ciagle marudzila to zle tak niedobrze. Pododbno od slonca sie w mozgu wydziela jakis hormon czy cos od ktorego czlowiek jest szczesliwszym i ma lepszy nastroj. Dlatego wole panienki o brzoskwiniowej i oliwkowej skorze nic blade....

Gość jetsem facetem
Uważam, ze opalone kobiety są piękne, zdrowe, wesołe i jest z nimi o czym pogadać natomiast te blade są brzydkie i głupie.

popieram powyzsze, ten topik pokazuje jak blade sa złosliwe i zazdrosne (zreszta nieraz juz był ten temat zakładany przez zazdrosnice)

Gość jetsem facetem
Wyszło przekonująco? Są lepsze ode mnie:)

ja nie wyobrażam sobie siebie bladej latem...a fe!!:/ wogóle nie wyobrażam sobie siebie bladej,mnie tam bardzo szybko "łapie" słonko i od razu na brązowo(bardzo się z tego cieszę)....to oczywiste że opalone dziewczyny są atrakcyjniejsze...:-D bez dwóch zdań!! (faceci oczywiście tak samo);)

Gość jetsem facetem
Skoro ty tak mówisz to tak jest :(

Gość ja nie lubie mocno
opalonych dziewczyn w srodku zimy to okropne! Ale latem jak mozna nie byc opalonym? jestem facetme i choc nie leze plackiem to i tak sie opale

Gość jetsem facetem
Niektórzy mają karnację której nie da się opalić, Helooooołł!

ale ci nie opaleni faceci też moga byc fajni:-D to zależy od chłopaka....ja tylko mówie że fajnie wygląda opalony chłopak, co nie świadczy o tym że tych białych przekreslam nie nie.....mój chłopak nie należy do tych bardzo opalonych,napakowanych kolesi a mimo to jest dla mnie najprzystojniejszym facetem na świecie:-p dużo więc zależy od kolesia i przede wszystkim od jego charakteru....bo co z tego że wygląd jest świetny jak ma charakter do bani?!....

Gość łat a shajm
No to ewelaa twoj wywod chyba tez sie odnosi do dziewczyn? ktos napisal ze opalone sa wesole i ma sie z nimi o czym pogadac. To przepraszam z bladymi juz nie ma o czym gadac?Ludzie jacy wy pusci jestescie, wszystkich oceniacie po wygladzie, a jak ktos nie daj Boze akceptuje to ze jest baldy i lubi swoj wyglad, to zaraz byscie normalnie zabili za to!!!Zrozumcie, ze niektorzy maja jasna karnacje i po prostu przebywanie na sloncu jest dla nich niekorzystne. Rownie dobrze moglibyscie sie nabijac z osob ktore maja krzywe nogi...

nie nie akurat mój \"wywód\" odnosił się tylko i wyłacznie do faceta,który uważa że swoją bladościa odstrasza dziewczyny.

Gość łat a shajm
no to fajnie masz

Gość LiceaIistka1988
A podoba się Wam Piotrek Cugowski?

Gość trulululinka
wieccie, ja mam koleżanke, ona jest blondynką i jest blada, może nie tak bardzo, ale nie opala się, jednak jej to bardzo pasuje, ślicznie wyglada, jest szczupła, ale jak razem idziemy ulicą tyo strasznie sie to odróżnia bo ja taka opalona i brunetka, a ona biała blondynka

Gość LiceaIistka1988
Eh, zaraz pewnie napiszą, że ta Twoja koleżanka to głupia, chamska i niemiła panienka - nie dość , że blada to jeszcze blondynka.

Gość no nie moge z was laski
sorry ale to wy bladolice ciagle mowicie ze jak opalona to pusta panna z tipsami...wiec to wy sie kierujecie stereotypami! nikt tu nie napisal ze blondynka to glupia ale nawet jakby to nie powinno cie to dziwic stereotypiaro

Gość LiceaIistka1988
Zapoznaj się z wypowiedziami "skwarków" :P , zanim nazwiesz mnie "stereotypiarą".

Gość ta co zalozyla ten
temat to IDIOTKA przede wszystkim ona....a ze zalozyla to trupia twarz to inna sprawa :D