Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze bez podszywów...

Ile według was powinna ważyć kobieta która ma 176cm wzrostu?

Polecane posty

ja przy 175 cm ważę ok 60 kg... plus minus dwa kilo,zależy od tygodnia ;) ale też robią mi się.. może nie wałeczki,ale takie nieładne jakieś.Skóry za dużo. Z tym,że chudnąć nie muszę..tylko ruszać się więcej. Żeby ta skóra zrobiła się napięta i bardziej ładna :) i będzie super. Gorzej,żem leniwaaaa...... :D Od czasu do czasu nachodzi mnie myśl,że muszę się odchudzać. I w ramach tego zjadam pół litra lodów zamiast całego... i np trzy frytki mniej ;)

Gość watcher
waga kobiety to 10 kg ponizej koncowki wzrostu.176 cm-waga powinna byc 66 kg-max.Jezeli wiecej-jestes gruba...

Gość eeeeewelinka
a ja mam 178 cm i waze 72 kg. a wazylam 63 :(:(::(:(:(:(:(::((( ehhhh

Ja mam dokładnie tyle wzrostu i ważę na chwilę obecną 65 kg. Najwięcej ważyłam 72 kg - tak z nie cały rok temu - wtedy nie wyglądałam apetycznie :) Teraz mówią że jestem szczupła, ale i tak mam sporo tłuszczu. Także jeszcze parę kg zrzucę :) Jestem na dobrej drodze :) Ileś tam lat temu - zakładając, ze wzrost był taki sam, ważyłam 55 kg - ale to było na początku liceum, a teraz jestem na IV roku studiów :) Teraz mi się wydaje, ze jak ważyłabym 55 kg to byłby ze mnie chudzielec :)

Gość gość
Powinna wazyc ok.67 kg-wtedy nie jest za szczupla ale tez nie za gruba.Ja np.waze 56 kg a wcale nie jestem taka szczupla.Chce wazyc 50 kg.

Gość prawictwo pospolite 143
55 kg

Gość gość
Ja mam 180cm i waze 64 kg, w porywach 66kg ale porywam sie rzadko :D i jest ok. Wygladam szczuplo ale mam dosc mocne lydki i moze to odejmuje mi tego anorycznego wygladu;)

Gość gość
Ja mam 14 lat .Mierzę 176 i ważę 40kg