Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enne

Jak to z tymi prezerwatywami?

Polecane posty

Gość enne

Dziewczyny ja chcialam zapytac czy jak z prezerwatywa sie nic nie stanie to nie ma mozliwosci aby jakims tam sposobem sie cos przedostalo przez mega male dziurki. Wiem moze glupie pytanie,ale mam zamiar zaczac wspolzycie z chlopakiem i zbieram informacje :) Z gory dziekuje

Gość enne
odpowiedzcie... czekam

Gość wwdddefef
jeśli gumka nie pęknie to masz 100% pewność:)

Gość enne
czyli moge ich tez bez obawy uzywac podczas dni plodnych...?? Wykluczajac oczywiscie jakies pekniecie badz zsuniecie. ??

Gość Jagodzianka_XS
100 % to Ci daje niekochanie sie.... :P

Gość enne
a czy to musi byc prezerwatywa, czy wystarczy worek foliowy? Czy on nie daje 100% bezpieczenstwa?

Gość enne
bo dotychczas moj facet zalkadal na penisa worek foliowy (taki do kanapek) i bylo wszystko OK. Ale troche sie boje

Gość Jagodzianka_XS
ale tylko Jan Niezbedny :P uwielbiam podszywy :D

Gość enne
heh, strasznie smieszne A to ze powstrzymywanie sie od uprawiania sexu daje 100% pewnosc to akyrat wiem, ja po prostu chcialam rozpoczac wspolzycie i pytam oczekujac normalnych odpowiedzi.

Gość foch - jakie masz
alez smieszne moze sprobujcie papier sniadaniowy dziecinada jak nie wiesz co to prezerwatywa i jak dziala to po chuj myslisz o seksie

Gość enne
chyba lepiej jak pytam nizeli mialabym udwac ze wszystko wiem

Gość foch - jakie masz
ja biore tabletki i nie mam takich zmartwien nie wyczekuje okresu co miesiac

Gość Jagodzianka_XS
Prezerwatywa nie da Ci 100 % pewnosci. Jest skuteczna ale roznie bywa. Przewaznie bledy wynikaja ze zlego zalozenia, ewentualnego zsuniecia lub pekniecia. Dodatkowo uzyj globulek albo kremu i kup prezerwatywy plemnikobojcze. Seks zawsze wiaze sie z ciaza.... jak nie jestes na to przygotowana daruj sobie seks

Gość enne
i czy podczas seksu oralnego moj chlopak tez musi miec zalozona prezerwatywe, czy jest mala szansa na zajscie w ciaze podczas orala?

Gość dirdir
ja używam zazwyczaj globulek dopochwowych i prezerwatywy, wczoraj akurat nie użyłam i...pękła gumka:/Mamy stracha nie powiem.

Gość enne
to wczesniej to nie moje pytanie...

Gość Jagodzianka_XS
Nie no ile Ty masz lat...?/ Jak niby podczas seksu oralnego masz zajsc w ciaze?? :> Przez przelyk... ;)

Gość foch - jakie masz
prezerwatywa w polaczeniu z globulkami to juz calkiem odpada globulki moga oslabiac dzialanie prezerwatywy (moj ginekolog tak mo powiedzial) wiec raczej z tego zrezygnuj lepiej juz sama prezerwatywa

Gość Jagodzianka_XS
foch---> globulki nie szkodza na prezerwatywy, coz... Dziwny ten twoj ginekolog... :P Ale co czlowiek to zdanie...

Gość foch - jakie masz
jagodzianka--> nie wiem:P moze i masz racje ja w kazdym razie mam swoje tabsy i mam pewnosc ze nie bedzie niespodzianki:P

Enne kiedys mialam podobne problemy jak ty, nie powiem zebym sie ich do konca pozbyla, bo zawsze jakies obawy mam. Teraz juz wiem ze jak kocham sie z prezerwatywa w nieplodne dni to sa marne szanse, a zazwyczaj kocham sie w moje nieplodne dni. Ostatnio mi sie tylko zdarzylo powariowac w plodne ,oczywiscie z prezerwatywa. Troszke sie zastanawiam,ale tylko troszke bo wszystko bylo ok. Powiem Ci szczezre ze najpierw poobserwuj swoj ogranizm poczytaj o dniach plodnych i nieplodnych i jezeli zdecydowaliscie sie na prezerwatywe to musicie uwazac. Ja zaczelam wspolzycie w wieku 18 lat, jestem z tym chlopakiem i od roku wspolzyjemy. Nie zdazylo sie jeszcze zeby cos sie stalo z prezerwatywa, ale moj chlopiec jest doswiadczony i najwazniejsze to to aby wiedzial jak sie z tym obchodzic. Pozdrawiam

Gość Jagodzianka_XS
No coz nie wszystkie kobiety biora tabsy wiec nie wiem po co to wtracasz. Ona nie chce brac i polega na prezerwatywie.Proste.

hehe. ... trzeba sie pochwalic ze sie bierze tabsy, przeciez to takie odpowiedzialne :) heh

Gość foch - jakie masz
ale nie musisz mnie atakowac od razu wtracam to bo to jest skuteczne zabezpieczenie a lepiej zainwestowac niz stosowac gumke (bedac niedoswiadczonym) i miec potem problemy takie jest moje zdanie a nikogo nie mam zamiaru namawiac na tbsy wasz wybor i nic mi do tego

Gość foch - jakie masz
jansee skoro ty masz ochote robic to z prezerwatywa w dni nieplodne to ci zycze powodzenia a od moich metod sie odp... bi nic ci do tego i nie uwazam ze jest sie czym chwalic gratuluje szczeniackiego podejscia

Gość Jagodzianka_XS
nie wszystkie maja parcie na uzywanie tabletek wiec daj spokoj, kazda wie ze najpewniejsze zabezpiecznie to tabsy. Skoro pyta o gumki to znaczy ze nie chce tabletek wiec wyluzuj z tym pisanie ze sama bierzesz. Ona nie o to pyta....

Gość Jagodzianka_XS
dobrze zalozona prezerwatywa, nie peknieta i nie zsunieta to dobre zabezpiecznie. nie tak komfortowe jak tabletki ale coz... Nie wszyscy sie truja tabletkami ;) Niektorzy nie moga.