Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak nauczyć się opalać

KUrde nie potrafię leżeć na słóńcu.

Polecane posty

Gość jak nauczyć się opalać

Jestem strasznie blada, chcę się trochę poopalać, rozkładam ręcznik, kładę się i schodzę po 15 minutach, bo dłużej nie mogę wyleżeć.:( Jak mam polubić opalanie>? Solarium odpada. Zazdroszczę laskom, które kładą się na plaży, opalają do znudzenia i wstają tylko po to, żeby wejść do wody. Ja tak nie potrafię.

Gość ilonka 11
polewaj sie woda

Gość a ja sie przypalilam
a ja wlasnie sie przypalilam i nie wiem co zrobic zeby mi skora jutro nie zaczela zlazic :(

Gość pogromcapustakow
zazdroscisz pustakom, ktorych celem zycia jest opalenie sie na skware i przyciagniecie uwagi innego pustaka??

Gość no prosze
dziewczyna zadje normalne pytaie bez podtekstów kto be a kto nie a tu taki pusty bladoch musi zaczac pluc jadem.Idzkobieto sie leczyc z tej nienawisci!

Gość do autorki t
nie musisz lezec plackiem ,porób cos na dworze pograj w piłke a jak lezysz to tez zajmij sie czyms -czytaj ksiazke, rozwiazuj krzyzówki ,graj w karty z przyjaciółmi zobaczysz jak czas zleci a ty sie ładie opalisz :-)

Gość ja też nie umiem
mało tego, jakbym się np chciała pouczyć, albo robić coś innego też nie wytrzymuje, od razu mnie głowa boli mimo, że w czapce jestem....

Gość najlepiej opalać się
w trakcie sportu. Ja też nienawidzę leżeć na słońcu (max. 10 min. wytrzymuję). Ja biegam na krakowskich błoniach (drugi raz tej wiosny ;) ) i już widzę, że nóżki nabrały troszeczkę kolorku - niewiele, ale zawsze coś. Jest też pewność że opalę się równomiernie. I codziennie będę biegała po ok. 30 min. Polecam

to jest normalne!!:) ja też nie potrafiłabym wysiedzieć w jednym miejscu przez dłuższy okres czasu...dlatego zanim wyjdę na balkonik biorę ze sobą jakieś gazety,książki do poczytania albo mp3;) ty też spróbuj się czymś zająć. powodzenia;)

Przede wszystkim zaopatrz się w jakiś wygodny, wielopozycyjny leżak. Na wygodnym mięciutkim leżaku mogę leżeć nawet 4h. Leżę na leżaku, czytam książki i czas bardzo szybko leci.

Gość kkksdfksdkfk
normalny człowiek pochodzący z tej strefy klimatycznej nie jest w stanie dłużej wytrzymać w pełnym słońcu gdy jest upał 30 st w cieniu. Organizm tego nie wytrzumuje po prostu. Do tego trzeba być murzynem albo jakims południowcem. Jeżeli ktoś sie zmusza do leżenia plackiem na takim skwarze, pomimo tego że jego organizm daje mu znać żeby tego nie robił, to jest głupi i nalezy mu współczuć.

Gość popierammm

Gość dam ci dobrą radę
Załóż sobie na szyję krowi łańcuch i upaluj sie na łące. Wieczorem, jak Cię będą spędzać z pastwiska będziesz opalona jak rasowa, brązowa, holenderska krowa.

Gość nie bądżcie złośliwe
dziewczyna chce się troszke opalić a wy jej z takimi tekstami

Gość paz
nie ma sensu siedziec w jednym miejscu i czekac na opalenizne nie lepiej za jakis sport na swiezym powietrzu sie zabrac? Dla leniwych solarium lub krem brazujacy