Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mam dylemat

Mogę ulokować gości w domu rodziców? Czy tak nie wypada?

Polecane posty

Gość ale mam dylemat

Moi rodzice mają duży dom, sami zajmują dół, a góra jest nieużywana. a górze są 4 pokoje- 2 małe, 2 duże. Mogłabym właśnie tam ulokować gości, którzy przyjadą na ślub z daleka? To wypada, żeby ludzie, którzy widzą się pierwszy raz na oczy spali w jednym pomieszczeniu? Do pokoi wstawiłabym łóżka i kilka wygodnych materacy. Każdy spałby osobno. Co o tym myślicie? Mogę oczywiście wynająć pokoje w hotelu, ale najbliższy hotel jest strasznie daleko od sali, w której wyprawiamy wesele i goście będą musieli jechać te 10 km, a do domu rodziców mieliby blisko.

Gość najlpeije uprzedz gosci
ze noclego zbirowe w domu rodzicow a jak ktos chce to jest hotel za ktory sami placa

Gość taka jednaaa
Ja bym się nie zastanawiała, tylko, ulokowała kogo mogę w domu:)

Nie zastanawiaj się :) niech śpią u rodziców.Tym bardziej że się dawno nie widzieli.Nie powinno być to dla nikogo krępująco bo przecież to vrodzina.Ja też rozmieszczałam gości po rodzinie.I naprawde każdy się cieszył że będzie mógł nagadać się z kimś kogo dawno nie widzial niż spać w obcym hotelu

Gość ale mam dylemat
Ale to będą praktycznie obce dla siebie osoby, bo to rodzina moja z Warszawy i Holandii i rodzina męża z Poznania.

Gość YoLay
to będą mieli wspaniałą okazję żeby się poznać :)

ja robie tak samo. Gosciom powiedzialam ze zapewniam nocleg w domu rodzicow, ale jezeli ktos zyczy sobie hotel moge pomoc w rezerwacji jednak ja za niego nie place. Kilka osob wybralo hotel ale wiekszosc z przyjezdnych nocuje u rodzicow w domu. Uwazam ze jest to ok.

Gość upał
nie przejmuj się!tylko ulokuj gości w domu rodziców!u mnie będzie podobnie-goście będa spali w miom rodzinnym domu(także na materacach bo dla wszystkich łóżek nie wystarczy)! najważniejsze żeby mieli się gdzie podziać!!!!