Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fantomka

Najgłupszy tekst jaki usłyszałyście od swojego faceta!

Polecane posty

Gość do do E
E to nie chłopczyk, więc Ty naucz się czytać

Gość do E...
To nie zmienia faktu, ze słownik ortograficzny jest E zupełnie obcy :P

Gość penery
tak tyracie facetow asame nie jestescie lepsze - trza na was ciagle wydawac kase a same od siebie nic nie dacie tylko kurwy narzekacie

Gość Irenka
Penery>>> kazdy cos w zyciu sprzedaje,kazdy sprzedaje siebie - w pracy sprzedajesz to co umiesz,partnerowi tez sie dajesz i bierzesz od kogos-wymiana czyli pradawny handel powtorze za pewna pania z jednego filmu-wszyscy jestesmy kurwami TY rowniez PENERY wiec nie nazywaj tylko kobiet w ten sposob bo tez nalezych do kurew!!!!

Gość penery ty się chwalisz
czy się żalisz żałosny zakompleksiony sukinsynu??? :P

Mój mąż- wtedy jeszcze nie mąż : intymna sytuacja, etap zaawansowany w tle gra telewizor- nie było czasu go zgasić i nagle zaczyna się czołówka \"Świat według kiepskich\" i mojemu menowi nagle wyrywa się spiew w rytm muzyki \"uahahah uahaha\" ... to jest właśnie kiepskich świat

Gość kp
"nie kocham cie, ale jak tak bardzo chcesz to mozemy chodzic ze soba" - taki tekst po tym jak od tygodni zameczal mnie czy zostane jego dziewczyna hehehehe

moj mowi: \"kochanie naprawde nic dzisiaj nie pilem, tylko jedno piwo, no moze dwa....\" i jak z takim wytrzymac? :)

Gość Alizee
"ja dzisiaj naprawde nie pilem,ja tylko rano..." ( bardzo przekonywujaco )

Gość Alizee
ON :ale sprobuj mnie zrozumiec... Ja: ale co konkretnie mam rozumiec...???? ( nie odzywal sie do mnie przez 5 dni!!!! nic nie tlumaczac,zadal zrozumienia) ON : mnie ... rece opadaja ....:-/

Gość zuczek
"mój kochany pijaczku" - po jednym z tych spotkan z przyjaciółką kiedy po butli wina na głowe się robi ;)

Gość KKK
:)

Gość beznadziejna
mój to był super też na szczęście były w chwili kiedy 23 minuty mówiłam co mi zrobił spotykająć się ze mną i równocześnie ze swoją byłą dziewczyną i że to nie moja wina że z nim nie chce być mówi mi ze jednak moja bo wydawało sie mu że już mi na nim nie zależy dobre nie

kiedys chcialam spotkac sie z chlopakiem, nie bylismy para ale od pewnego czasu cos iskrzylo, nie byl z mojego miasta, ale akurat przejezdzalam przez jego miasto i chcialam sie spotkac, a on powiedzial, ze nie moze bo idzie na koncert arki noego (mial 23 lata)

Gość hm
hm

Gość so beznadziejnej
dorzuciłabyś trochę przecinków, bo za cholere nie mogę tego rozszyfrować.

Gość kkk

Gość malenka
Ja i moj ex-narzeczony poszlismy z wizyta do jego mamy. Jego mama, dosc przeciwna naszemu slubowi (z uwagi na eornice wieku),nie zwazajac na bujajacego sie w fotelu synka mowi do mnie: "Wiesz, Ty jest cyniczna, malo otwarta i nie da sie Ciebie kochac"...Zaskoczona, niewiele juz tego wieczoru mowilam...W windzie po skonczonej wizycie pymam mojego narzeczonego: "A Ty dlaczego nic nie powiedzialaes, gdy Twoja matka takie rzeczy pod moim adresem wygadywala?" Na to on: "Ja nie wiem co to znaczy cyniczna"...

Gość malenka
Ten sam narzeczony z zawodu optyk, sprawil mi kiedys okulary, naprawde ladne...skasowal 350 a rozliczeniu wzial stare... bez komentarza!

Gość beznadziejna
ale sie usmiłąm a tak pozatym odswierzam

Gość kitii26
hmm heh a u mnie była taka ostatnio sytuacja: spotkałam sie z kims kilka razy, ale raczej m nie niczym nie urzekł, a wrecz przeciwnie i do tego wciaz nalegał na spotkania.... ostanio z nim rozmawiając na necie zapytał Nie wiesz czy w "NIgerze" sprzedają lody ( a jest to lodziarnia, otwarta w Zg juz iles lat" ja na to, ze i owszem a on a nie wiesz po ile gałka , bo chciałem Cię zaprosic na lody, a nie wiem czy mi starczy pieniązkow hehehehe, rece opadają":)

Gość ohoooo
Opalałam się dziś na balkonie w bluzce z dekoltem. Idzie mój były i drze się z 50metrów: "X (moje imię) chowaj te cycochy!!!!!!!" i do tego się cieszył jak kretyn, który banana połknął. Wszyscy sąsiedzi słyszeli. Palant

Gość spaja
Kasia24 masz skończoną jakąs szkołę ?

Gość kittii26
jest tu jakas kasia 24? bo nei zauwazyłam? heh i juz myslałam, ze to moze do mnie:)

dziwne pytanie. Tak owszem mam jak 99% tego społeczeństwa ma skończone jakąś szkołę.Niech pomyśle tak przedszkole napewno zaliczyłam, podstawówkę,cholera mam zaniki pamięci;), matura,hmmmm matura, maturę pamietam ale studniówkę znacznie bardziej;). Jak mówiłam szkołę jakąś tam skończone ma każdy, kwestia jak umie ulokować swoje umiejętności, tak by wyżyć w tym kraju na ludzkim poziomie:).

Gość jackuzi
plama mojego męża: Jadąc samochodem dzwonię do męża i mówię - chyba zbyt seksi dziś wyglądam (spory dekolt itp...). A mój kochany mąż na to: TO SIĘ ROZBIERZ :)))))))))))))))))))))) Przy ostatnim słowie juz wiedział że dał plamę :))))))

Gość kkk

a moje kochanie wstało o 6 rano...(cała noc nie spaliśmy ;) , a do pracy na drugi dzień )...zrobiło mi sniadanko do łózeczka. potem patzrył jak jem i powiedział : \"nawet z tym rozmazanym tuszem do rzęs jestes najpiekniejsz na świecie\" . :D no i prawie spóźnilismy się do pracy.....pomyślałam sobie wtedy,ze chyba zostanie na dłużej.....a jest do dziś :)

Gość ze mnie kocha
nad życie, a na drugi dzien o mnie zapomina

Gość zasmucona
moj kochany (jestesmy ze soba3.5roku) napisal sms-a do mojej znajomej "co u ciebie, dzióbku? wlece to pogadamy" Po awanturze, ktora mu wytoczylam- powiedzial "dlaczego tak napisalem? sam nie wiem... chyba przez pomylke! a poza tym to jest twoja kolezanka!!!!" po1- jak mozna napisac cos takiego przez pomylke? po2- i co z tgo ze to jest moja kolzanka? przeciez to niczego nie zmienia! smutno mi baaaaardzioo :(((((