Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fantomka

Najgłupszy tekst jaki usłyszałyście od swojego faceta!

Polecane posty

Gość borówka
po kilku latach znoszenia jego kłamstw powiedziałam że to koniec, on prosi żebym dała mu jeszcze jedną szansę, ja że miał już wystarczająco dużo szans ON: tak ale ostatnio nie dałaś mi żadnej

Wyzwał mnie od czarownic i diabłów i mowil to z powazna miną, ze go zaczarowałam tym wszystkim co robiłam, herbatkami np. :P Użawał słów w stylu \"anioł z piekieł ciemności nieziemskich\" \"zło największe zmartwychwstałe\" i innych... :))) Powiedział również, że jak ja mogę z nim zrywać - ja z nim!!! - uważał się za księcia z bajki oczywiscie, wymachiwał przy tym swoimi tonowymi łapami i wrzeszczał, że mi ksiazki za kare nie odda, ze mam sobie po nia przyjechać!!! Nie przyjechałam jesli mu wejdzie w dupe to zycze mu miłej zabawy z nią :) Douczyć się chciał z niej psychologii, z racji tego, że ja się uczę, a robił błędy przy \"rzeka\" :) Oczywiscie usłyszalam rowniez o swoich nastrojach, że jestem chora psychicznie, niezrownowana - a dobrze wiedział, ze cierpie na problemy hormonalne, ciagle powtarzał jak dotad, ze to rozumie, wypytywał się po lekarzach. Usłyszałam również, że jestem \"zerem powietrznym\"... zachodzę do dziś w głowę co te piękne sformuowanie na normalny rozum ma znaczyć :) Dodatkowo ciagle udawał, że uczy się hiszpańskiego... i pisał w topikach takie pioerdoły, że pękałam ze śmiechu! Tak jak usłyszał pisał i się chwalił, że się uczy ... chyba z telenowel na TVN\'ie. Jak rozbierał się do in flagranti to zdejmował rozpłomieniony i czerwony koszulkę (obrzydliwe) - i pokazywał swoje niedoćwiczone ciało ze słowami \"No popaaaatrz jaki ja jestem piękny\". Tak, ideał mężczyzny, nie prawda? ;)

Droga MJ. Rozumiem Twój gniew. Ale Ty przecież z nim byłaś. Opisałaś tutaj swojego faceta w akcie zemsty? Przecież go kiedyś kochałaś. Czyż nie? Temat topiku brzmi nieco inaczej.

Myślę, że te teksty są mocno zabawne, nie mam jak niestety ukazać tego w jaki sposób je mówił. No niestety. Wiele dziewczyn tutaj pisało w podobnym kontekście jak ja i zostały pominięte bez uszczypliwego komentarza? Mężczyzna? Kochać kochałam może, ale tylko na początku. Pretensji nie mam, teraz mam bardzo dobrego mężczyznę :)

Myślę, że te teksty są mocno zabawne, nie mam jak niestety ukazać tego w jaki sposób je mówił. No niestety. Wiele dziewczyn tutaj pisało w podobnym kontekście jak ja i zostały pominięte bez uszczypliwego komentarza? Mężczyzna? Kochać kochałam może, ale tylko na początku. Pretensji nie mam, teraz mam bardzo dobrego mężczyznę :)

Gość free77
do MJ , no niezle teksty ,nic dodac nic ujac....pozostawiam bez komentarza ale slyszalam od mojego ex tez podobne..uwierz mi pozdrawiam ;)

Free ;) No zebrłoby się tego wiecej! :)))) Na pewno!

Gość nie rozumiem
to bylo tak:"musimy sie rozejsc, bo spotykamy sie juz 3 lata..." nic dodac nic ujac...

to mnie powaliło na nogi: po prawie połtorarocznym związku wszystko zaczęło się psuć i zrozumiałam, że juzgo nie kocham, o czm go poinformowałam i rozstalismy sie. Oczywiści byla zlosc, łzy i wyrzuty. Po pewnym czasie przyszedl okres \"przemysleń\". Dziwne pytania, jego proby zrozumienia. Wreszcie pytanie: - A jakbym Cie teraz poprosił o reke, to czy zgodziłabys sie?? I na co były moje wszystkie tłumaczenia, że juz nie ma milosci i to definitywny koniec związku?????

Gość onka biedronka
wypowiedż mojego eks: "za bardzo Cię kocham, żebym mógl to wszystko znosić" Rozumiecie coś z tego kobitki!

Gość zuczek
"bede sie ewakuował na okres TYCH DNI... na moja skrzywiona mine odpowiedzial: - "no coooo?? tak bedzie bardziej humanitarnie!...."

Gość KT
Same perelki :) moje ulubione to: - "Aga, gdybym mial piersi, to caly czas bym sie nimi bawil" - Jak chcesz to moge cie przedstawic mojej babci, a wiesz, ze ona jest bardzo wybredna. (UWIELBIAM TEN TEKST) - skoro bylo ci dobze, mozesz mnie polecac swoim kolezankom? Ja nie jestem w stanie zbyt wiele napisac, moj facet jest anglikiem, wiec to nie bedzie to samo, poza tym on nalezy do osob, ktore przemyslaja swoja odpowiedz, ale ON MA ZAWSZE RACJE i za wszelka cene stara sie to udowodnic. Piekna pogoda (co do rzadkosci nalezy), ja mowie "Ale niebieskie niebo, ani jednej chmurki nie ma" - kilka dobrych minut, chodzil, patrzyl sie w niebo az znalazl chmurke i mi ja pokazal ;) innym razem ja mowie: "chodzmy tedy bo krotsza droga" (niz skrot ktorego on uzywa) krokami zmierzyl dwa razy bo nie wierzyl ;) moglismy isc najdluzsza droga i zajelo by nam to mniej czasu niz to mierzenie ;) Jest cudowny i go bardzo, bardzo kocham :)

Gość tunia28
niesamowity topik, nigdy sie tak nie uśmiałam:) kiedyś mój facet mówi: "Pójdziemy na XX do kinoplexu?" a ja na to: " po co do kinopleksu skoro w zwyklym kinie grają to samo za 12 zł bilet a nie 15?" a on na to: to ci dołoże 3 złote do biletu" :))) pozdrawiam:)

Gość bear444
poleam:)

Gość _magda_
przez pół roku "kocham cię najbardziej na świecie" .... niedziela rano " bardzo cię kocham i strasznie tęsknię" poniedziałek wieczór "wiesz, lepiej bedzie jak się rozstaniemy, już nic do ciebie nie czuję, jesteś mi obojętna" :0

Gość to jest
najlepszy topik na kafeteriii!!!!! polecam:)

czad!!! obecnie nie przychodzi mi nic do glowy, ale warto te \"perelki\" odnotowywac :-)

czad!!! obecnie nie przychodzi mi nic do glowy, ale warto te \"perelki\" odnotowywac :-)

wczoraj zasłabłam bo było gorąco i mam okres. leże sobie w chłodku cięzko dysząc i koncentrujac sie tylko na tym jak mnie brzuch bardzo boli a mój luby szeptem, z zwężonymi ze złosci oczami: mój ojciec zmywa, ja wieszam pranie, a ty LEŻYSZ!!! jak to wygląda!!!..........................? .....litosci........

wczoraj zasłabłam bo było gorąco i mam okres. leże sobie w chłodku cięzko dysząc i koncentrujac sie tylko na tym jak mnie brzuch bardzo boli a mój luby szeptem, z zwężonymi ze złosci oczami: mój ojciec zmywa, ja wieszam pranie, a ty LEŻYSZ!!! jak to wygląda!!!..........................? .....litosci........

Gość onka biedronka
moj eks przy budce z lodami: "Jakiego chcesz loda?" Ja: "Magnum poproszę" On: "Droższego nie mogłaś wybrać??" Ręce opadają.... :--(

Gość Ewa 33
Miałam nie pisać, ale co mi tam. Kiedyś z moim eks w sklepie z bielizną przy oglądaniu jakiegoś kompletu, w obecności kilku osób: "to jest dla Ciebie ZA ŁADNE"!!! Sprzedawczyni miała głupią minę, ja nie wiedziałam, co powiedzieć ...

Gość sara 26
Wiecie co powiedział mój chłopak : jedzie do Łeby sam bo ja nie mam pieniędzy!!!

Gość lenka_k
rozstałam sie z facetem bo zorientowałam sie ze naduzywa alkoholu i mnie oszukuje raz na jakiś czas do mnie dzwoni i mówi : "wiem ze to moja wina ze sie rozstaliśmy, ale gdybyś była bardziej tolerancyjna, wyrozumiała, na niektóre rzeczy przymykałabys oko i wytrzymałabyś moje niedociągnięcia to w dalszym ciągu moglibysmy być razem i bylibyśmy szczesliwi... " kto jak kto, ale ja z alkoholikiem i kłamcą szczesliwa na pewno bym nie była.

Gość tunia23
mój facet do mnie mówi" jesteś moje kochane pudło!!!"

mj byly nadal mi mowi, po tym jak z nim zerwalam jak odkrylam ze lubi sobie flirtowac przez neta z jakimis laskami, ze byloby nam tak cudownie gdybym JA byla spokojniejsza i gdybym nim zawladnela to by bylo dobrze...uuuh

a i jeszcze po tym wszystkim pisze ze \"nie jestesmy z kims by znajdowac samozadowolenie. Jestesmy z kims by wspolnie stanowic milosc - tak to ujme prosto. A to oznacza, ze zmieniamy sie dla ukochanej polowki. I razem, po obopulnych zmianiach stanowimy jednosc\". NIe musze dodawac ze to nie ja zawinilam w tym zwiazku - to on mnie zdradzal.....

Gość taka jedna mala kobietka
kiedyś poproslam mojego mena o skontakotwanie się z moją znajomą i zabranie od niej czegoś tam (ja nie mogłam tego zrobić, bo akurat byłam na zajęciach). Wracam do domu i pytam, czy mi to załatwił.Odpowiedź: Wiesz,dzwoniłem do niej...ale nikt nie odbierał. Dzwoniłem raz jeszcze, ale również nikogo nie było w domu. Zaakceptowałam tą wersję i dałam spokój. Następnego dnia chcę zadzwonić do tejże samej znajomej, ale... nie mogę znaleźć numeru telefonu. Szukam, szperam... i przypomniało mi się, że to mój men ostatnio do niej dzwonił. Więc go pytam, gdzie jest numer. "Tam w notesiku"-odpowiada, więc ja ten notesik w obydwie strony przekartkowałam,,,, a numeru nie ma :D Ale brnę dalj "Kochanie nie mogę znaleźć, pokaż mi gdzie on jest"-i robię słodka minę malutkiej dziewczynki. Mój men się zaczerwienił i mówi" no dobra, nie zadzwoniłem. Przypomniało mi się dopiero jak wróciłem z meczu, ale juz było za późno..." Pytam więc go, dlaczego kłamał. "Bo bałem się, że będiesz krzyczała ;) " Do dziś się z niego śmieję i mu to wypominam :D

Gość miki miki
teraz ja miałam dość takiego jednego i mu mówię,że już z nim nie będę i zrywam z nim a on na to mówi tak -ty ze mną zrywasz ? a właśnie,że to ja z tobą zrywam dostałam w twarz usłyszałam jeszcze ty głupia cipo po czym się odwrócił i wyszedł co za kretyn no. a drugim razem ale już z innym ja do niego-dlaczego mi nie powiedziałes ze masz zonę? on do mnie-bo zapomniałem i zresztą czepiasz się za bardzo ręce opadają

rozmawaim z ukochanym o telefonach i pytam go przy okazji jak ma mnie wpisana a on do mnie... no wlasnie czy musieli ci dac imie na litere J a nie mogli na a np agnieszka... jego byla tak ma na imie. az mnie wmurowalo.