Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maxima1313

Samoopalacz-ktory jest dobry i daje fajny,naturalny kolor?

Polecane posty

Gość Magdalienka87
HEj! ja od dawna już jestem wierna jednemu samooplaaczowi firmy DAX Cosmetic w piance, dla mnie jest po prostu cudny, a kolorek na skórze jest czekoladowy a nie jakiś taki żółty :):):):) Jeżeli nie chcesz mieć brzydkich plam wystarczy, że przed nałożeniem samoopalcza nałożysz na skórę balsam, wtedy na pewno unikniesz plam...

Gość ja polecam najlepszy
polecam najlepszy dla mnie samoopalacz do twarzy: dior bronze:) jest super!!

Też używam Daxa w piance, byłby naprawdę ekstra.....gdyby nie brudził bielizny

Gość nie polecammm
nie polecam garniera,moze uczulac,kolor w sumie ok daje, ale jednak..:(

Gość **młoda**
Samoopalacze - brr... Już troszkę się z tym bawiłam... śmierdzi, smugi powstają i szybko schodzi... :(

Gość jak dla mnieee
to Vichy jest ok :)

Polecam apteczne samoopalacze, czyli LPR lub Avene (Vichy nie). Ładnie pachną, delikatnie \"opalają\". Są bardzo wydajne. Możesz poprosic o próbki i sprawdzić, który Ci bardziej odpowiada. Dla fanek natury dodam, ze bardzo fajny jest też samoopalacz Lavery;)

Gość Taka seria byla
i pewnie jeszcze jest Ziaja Sopot. Rewelacja! Delikatna,sloneczna opalenizna, wszystkie kolezanki 'podlapaly' ode mnie. Jest kremik do twarzy i balsam do ciala. Nawet przed basenem stosowalam, spoko, zadnych zaciekow - oczywiscie,trzeba uwazac, rece i dlonie tez smarowalam,bardzo naturalny efekt. I ten koloryt jest sliczny.

Gość jak dla mnie samoopalacze sa
beznadziejne. Pozostawiaja smugi i ten zapach, a kolr i tak nie zawsze najlepszy, bo wyjdzie jakis zolty. Nie polecam zadnego.

Gość kiniaminia
A ja polecam balsam brazujacy Dove-opalenizna nie jest zółta tylko taka nat. (po kazdej aplikacji coraz ciemniejsza), nie ma plam i zapach jest ok.(nawet pachnie w porównaniu do samoopalaczy) Nie polecam garniera-plamy i zacieki a opalenizna pomarańczowa(oba próbowałam dla jasnej karnacji) :-)

Gość mikocikorek
tez polllllllecam Dove-i te skrzace sie drobinki suuuper.

Polecam samoopalacz \"Johnson&Johnson\". Natomiast odradzałabym samoopalacz \"Vichy\"-bardzo drogi, ciężki, pozostawia smugi i ma nieładny kolor. Pozdrawiam:-)

Gość kalina jalowa
polecam balsam sopot sama sie zdziwilam ze taki dobry a tylko 7,50zl :D

ja uzywam dove, nawet ok, ale ten zapach mnie zabija! troche mniej smierdzi gdy naloze wieczorem, do rana czuc go juz troche mniej, i od razu pod prysznic, zeby pozbyc sie resztek zapachu. nie uzywam gabki, oczywiscie zeby nie zetrzec balsamu, tylko zel pod prysznic na rece i delikatnie myc. jakos dziala:-)

Dzieki za porady.Wiece tez uzywalam dove lub johnsona balsamy brazujace ale one bardzo brudza bielizne!!i to mi sie w nich nie podoba wlasnie.Natomiast tez mialam garniera-samoopalacz i tez mnie uczulil:(