Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rogata2006

Jak sie odkochac???

Polecane posty

Gość Rogata2006

Zakochuje sie w niewlasciwym mezczyznie!!!! Jest 7 lat mlodszy (on 22 ja 29), na dodatek roznice kulturowe (Bialorusin), ale nie moge przestac o Nim myslec!!!!!!!! Pomocy, nie chce cierpiec, a wydaje mi sie ze wkrotce tak sie stanie... Czy ktoras ma doswiadczenie w zwiazku z mlodszym mezczyzna (mialam chlopaka 3 lata mlodszego, ale 7....)? A moze jakas dziewczyna ma / miala chlopaka z Bialorusi?

Gość Rogata2006
Na wyrost nazwałam szczyla mezczyzna, ale on tak cudownie kradnie radia samochodowe. To mnie w nim urzeklo, pociaga i podnieca. Robi przy tym takie cudowne prrrrrrrr :-)

Gość Rogata2006
Podszywaczu, jestes zalosny / zalosna... Bez komentarza.

Gość Rogata2006
Zalosny temat godny zalosnego podszywu

Gość jlkjkljlkjljhahuyh
Jak mozna z takim 22-latkiem miec wspolny temat do rozmow ??? No chyba tylko "jeden"....:D

Gość shellaaa
przede wszystkim 22 latka nie mozna nazwac meszczyzna :-0 toz to gowniarz :-0

Gość Rogata2006
To inteligentny, oczytany czlowiek, wiec jest o czym rozmawiac, ale nie ukrywam, ze fizycznosc odgrywa tu duza role.

Gość shellaaa
taaaa oczytany :-D chyba w instrukcjach do gier :-D

Gość Rogata2006
Tracenie czasu. Dokladnie tak mowi moja przyjaciolka. Mimo, ze On jest bardzo dojrzaly na swoj wiek, to mimo wszystko lata szalenstw sie jeszcze dla Niego nie skonczyly. Wiem, ze cos do mnie czuje, troszczy sie o mnie o wiele bardziej niz moj ex narzeczony (starszy o 2 lata) i to chyba to jego cieplo tak mnie urzeklo.

Gość Rogata2006
A jesli chodzi o nazywanie mezczyzn gowniarzami, to znam bardzo dobrze jednego 37 latka, ktorego inteligencja emocjonalna i dojrzalosc psychiczna sa na poziomie 10latka, wiec.... Nie zawsze wiek jest wyznacznikiem dojrzalosci.

Gość shellaaa
sorry, ale pierdolisz :-0 wybacz, ale ja bym sie w coś takiego nie pchała :-0 prawda jest taka że ciepło jego kutasa cie przyciąga i tyle :-0

Gość shellaaa
ama leta ma racje :-0 za wszelką cene chcesz mieć jakąś stabilizacje życiową, której on nijak ci nie zapewni :-0 kilka fajnych orgazmów, jeśli w ogóle nie spuści sie na sam widok twoich cycków, to wszystko co ma ci do zaoferowania :-0

Gość Rogata2006
Ama_leta dzieki za rady, wyglada na to, ze myslisz podobnie do mnie. Gdybym nie miala watpliwosci, to po prostu bylabym z Nim, a tak nie jest jeszcze za pozno zby to przerwac (znamy sie 2 miesiace). Komentarze w stylu tych od Shelli nic nie wnosza, sa wulgarne i pochodza od osob o niskiej kulturze. Byc moze moj post jest dla niektorych zalosny, czy nudny, ale przeciez nikt nikogo nie zmusza do czytania, a tym bardziej do odpowiadania na niego. Pozdrawiam

Gość shellaaa
dlaczego nie byc brutalnym? zycie jest brutalne i dziewczyna w wieku 29 lat powinna miec tego swiadomosc a nie szukac milosci jak z mdlych telenowel wenezuelskich :-0

Gość jlkjkljlkjljhahuyh
schella----> madrze piszesz:D

Gość Rogata2006
Zreszta kto powiedzial, ze za wszelka cene chce miec stabilizacje zyciowa? Mozna o mnie wiele rzeczy powiedziec, ale na pewno nie mozna mnie nazwac desperatka.

Gość jlkjkljlkjljhahuyh
Rogata, moze sposob wypowiedzi Schelli jest wulgarny ale ktos chce Ci oczy tworzyc na ten mezalinsowy zwiazek No chyba, ze oczekujesz od innych przytakiwania i uzalania sie nad Toba . Kobieto masz 29 lat ! W takim wieku licza sie inne wartosci, inne są piorytety, cele jakie chce sie osignac niz u takiego 22 letniego mlokosa

Gość shellaaa
ama leta zgadza sie. tyle ze jest to temat typu czy mam kupic zielona spodnice czy niebieska? rzecz jest prosta i jasna :-0 kupuje czarna bo wiem ze do wszystkiego pasuje :-0 autorka nijak nie moze pojac i nie chce tego pojac ze z tego chleba nie bedzie :-0 ona zakladajac ten temat chciala akceptacji dla takiego ukladu/zwiazku :-0 moje zdanie jest takie ze to nie ma sensu, ale jak chce sie w tym babrac to nie moja sprawa :-0 nie zdziwilabym sie gdy za miesiac, dwa bedzie topik: bo on mnie zostawil dla mlodszej :-0

Gość shellaaa
wyobraz sobie ze nie stracilam glowy :-0 mam 35 lat i wiem ze facetow, podkreslam, facetow a nie gowniarzy trzeba traktowac z ogromnym dystansem :-0

Gość jlkjkljlkjljhahuyh
schella-----> za jakiś tam czas obudzi sie z ręka w nocniku, ze ma po 30-tce i nieułoozne zycie. Stracic głowę to mozna i owszem w formie romasu "na boku".... A swoją drogą moze autorka topiku dojrzałoscią nie odbiega wiele od jej partnera?

Gość shellaaa
e tam objezdzac :-0 nikogo nie mam zamiaru objezdzac :-0 a opinia jest jaka jest........wynika z zyciowych doswiadczen :-0

Gość shellaaa
powiem wam ze gdy mialam 25 lat poznalam 17 letniego chlopaka :-0 mial zajebiste cialo, byl bardzo przystojny i czulam ten dreszczyk gdy wprowadzalam go w swiat seksu. bylo fajnie, ale po kilku miesiacach powiedzialam dosyc. chlopak i tak byl marny w te klocki :-P

Gość jlkjkljlkjljhahuyh
Schella ja rowniez ma juz grubo po 30-tce i jakis tam bagaz zyciowy ...stad nasze odmienne zdania niz autorki i drugiej internautki 24-lniej. Moze same potrzebuja sie spazyć w zyciu.????;) Ich wybór.

Gość shellaaa
moze.........tylko po co? :-0 jezeli chciala rady to ja ja jej daje :-0 ze brutalna, ze wulgarnym jezykiem? chodzi wlasnie o to by dziewczyna sie nie sparzyla :-0

Gość shellaaa
obecnie, moze powiedzie ze latwo mi to mowic, ale mam faceta z tzw. doskoku :-) dobrze zarabiam, mieszkam sama i jak mam ochote na seks to po prostu dzwonie do niego, umawiam sie i po sprawie :-) na dziecko nie mam co liczyc w moim wieku, a zreszta i tak nie mam sily :-0 uzywam zycia i tylko to sie liczy :-) nie angazuje sie w jakis chore zwiazki :-) chce seksu, mam seks, chce porozmawiac to rowniez umawiam sie z przyjaciolmi, chce spokoju mam spokoj :-) zycie moze byc piekne :-)

Gość tiririiririririr
shellaaa :O chcę to chcę tamto... haha a gdzie miejsce na miłość?? widzisz niektórzy nie mogą oddzielić uczuć od seksu więc sory :)

Gość shellaaa
miłość? :-D a co to jest? :-D czytasz czasem to forum? :-0 wieczne zawody, wieczne problemy, wieczny syf :-0

Gość shellaaa
hehehe.........najważniejsze że jestem facetem i sobie jaja z was robie :-D;-) bawcie sie dobrze z waszymi jakże błachymi problemami

Gość tiririiririririr
haha jakbym sugerowała się tym co czytam na forum to nie wychodziłabym z domu bo życie jest taaakie nieedobre :P otóż miłośc... właśnie jak sięmoże kiedyś zakochasz będziesz wiedziałą co to jest ;) ja jestem w szczesliwym zwiazku i nie wyobrazam sobie abym mogła kochać sie z kimś do kogo nic nie czuje... mówisz że masz takie dokonałe zycie... a założe się że Ci NA PEWNO czegoś brakuje... seks... rozmowy z przyjaciółmi to nie wszystko...

Gość shellaaa
aż dziw bierze że sie do tej pory nie pokapowałyście :-D wulgarny język, chamstwo, negowanie wszystkiego co dla kobiet typowe :-D