Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczyszczonaodtruta

Jak oczyścić organizm od środka?

Polecane posty

Gość oczyszczonaodtruta

Postanowiłam postawicna zdrowy tryb życia.Muszę więc zacząć od oczyszczenia organizmu,mam nadzieje że przy tym poprawi sierównież wygląd mojej cery.Od czego powinnam zacząć?Czym go odtruć i przede wszystkim,jaką herbatke powinnam pić bo pije ja baaardzo często w ciągu dnia.

Gość gładka
Zacznij od wyeliminowania produktow z maka, miesa, soli i cukrow powoli. Smazone odpada, gotowane najlepiej na parze lub surowe. Jedz warzywa i owoce przez jakis czas potem zrob glodowke kilka dni mysle ze maksymalnie do 7 na wodzie mineralnej, same plyny soki naturalne i herbata specjalna na oczyszczenie, sa takie. Unikaj kawy i czarnej herbaty jak juz to zielona. Pierwsze 3 dni sa trudne bo oraganizm pozbywa sie toksyn a potem juz spokojnie. Powoli wracasz z glodowki wprowadzajac wiecej produktow. Od razu zmienia sie smak i juz nie czujesz ochoty na szkodliwe produkty. Organizm oczyszczony sam ci podpowie co dobre. Cera po tym jest jak marzenie. Ja nie poczulam slabosci ani nic takiego trzeba tylko przestrzegac zasady picia wody w duzej ilosci.

Gość madziaraaaaaaa
otreby dobrze oczyszczaja

Gość realne az do bolu
mam bimberek 75 volt bardzo dobrze dezyfekuje szczegolnie od srodka i ma ten plus ze rozgrzewa

Gość myślałem
że chodzi Ci o oczyszczanie psychiczne, ale to nic nie szkodzi. Na oczyszczanie fizyczne masz wszystko na www.vademecum.zdrowia.prv.pl a na oczyszczanie psychiczne to trening autogenny wg Mironskiego. Możesz kupić CD w sklepie wysyłkowym Astrostudia, zresztą wpisz w Google "Trenig autogenny" a polecą Ci sklep. Hey.

Gość myślałem
If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message. The Postfix : host mx.poczta.onet.pl said: 501 5.1.3 User: brak_emaila_to_tez_email@vp.pl not found (in reply to RCPT TO command) Co Ty babo wygłupiasz się z e-mailem?!!! Wysłałem Ci ważne rzeczy a Mailer zwrócił listy!!!!