Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość preference

Nie potrafie stworzyc stalego zwiazku a mam juz 26 lat...nie umiem byc z kims

Polecane posty

Gość preference

Bylam juz z dwoma facetami. Jednego ja zostawilam a drugi mnie porzucil. Za drugim jakis czas po rozstaniu szalalam ale polegalo to na tym, ze prosilam go o spotkanie gdyz wydawalo mi sie ze umieram bez niego a na spotkaniu juz mi bylo wszystko obojetne. Po spotkaniu tez. Wiec tak naprawde nie kochalam go. Nie potrafie stworzyc zwiazku. Perspektywa dzielenia zycia z jednym facetem przez cal zycie przeraza mnie okropnie. Poczatki zawsze sa fajne ale pozniej jestem znudzona wszystkim. Czasami tesknie za kims ale sa tez czesto moemnty, ze wrecz spiewam z radosci, ze jestem sama. Dla mnie to mnostwo wyrzeczen. Najlepiej chyba jakbym byla z kims i prowadzila aktywne zycie, podroze itp bez papierka, swistka bo przeciez i tak wszystko mi sie znudzi:( Czasami patrze na male dzieci i pragne tez miec dziecko ale czasami wspolczuje kobietom, ze musza ciagle opiekowac sie malenstwami. Ogolnie mowiac, jestem bezplciowa i czy jest na to jakas rada?Nie wiem czego chce...

Gość upek
zostan singlem

Gość ja mam podobnie
z tym, że jestem facetem, a dzieci nienawidzę, no i nigdy nie byłem w związku

Gość hmmhmm
Ja zaczęłam być z I chlopakiem w wieku 25 lat :) TEz miałąm ten problem wczesniej. NIe wiem dlaczgo z nim jestem, ale wlasnie On nie pozwala mi się nudzic, tzn. nigdy do konca nie jest "dla mnie". ma bardzo mało czasu, ciągle zajęty, zmęczony- i ta "walka" o niego mnie bardzo wciągnęła ... wiem ze to brzmi dziwnie, ale jak wspomnialam- mialam ten sam problem. Moze to jest panaceum na taką 'niezależnosc"...

Gość hmmhmm
p.s. ale przeraza mnie spedzenie zycia z 1 człowiekiem. dzieci- czasem chcę, ale z II strony stweirdzilam ze to jest jakas masakra te wyrzeczenia gdy są małę...

jak spotkasz faceta ktory naprawde zawroci ci w glowie to sama zobaczysz ze nawet to z pozoru nudne zycie u boku jednego faceta stanie sie jedyna rzecza o ktorej bedziesz marzyc...mysle ze po prostu nie spotkala sjeszcze odpowiedniego faceta...kiedy takowy sie pojawi wtedy wszystko samo sie ulozy..a poki co,to nie mysl o tym ze powinnas byc z kims na stale bo juz masz tyle i tyle lat i ze trzeba..nic nie trzeba.mysl o sobie i bedzie git:)

Gość preference
Bedac singlem, bede tesknila za prawdziwym uczuciem i stabilizacja ale jak juz sie z kims zwiaze to za jakis czas bede chciala byc sama. Mam taki charakter, ze po pewnym czasie chodzenia z kims staje sie drazliwa i wszystko mi przeszkadza. Jedyne chyba rozwiazanie w mojej sytuacji to bedzie zwiazanie sie z facetem, ktory uwielbia podroze, emocje i bedzie mnie zaskakiwal z dnia na dzien coraz bardziej. Tydzien temu trzymalam na rekach dziecko mojej znajomej. Przez chwile zazdroscilam jej, ze ma rodzine, kochanego meza i upragnione dziecko ale jak wyszlam od niej czulam niesamowita ulge, ze jestem wolna , moge robic co chce i czulam sie naprawde szczesliwa.

Gość preference
Tak, juz ten drugi facet zawrocil mi w glowie. Przez dwa lata sadzilam, ze to jest wlasnie to ale jak zaczelismy spedzac czas glownie w domu, lezac na kanapie to myslalam, ze go wygonie z domu. Na dyskoteki nawet sama chodzilam bez niego bo on nie lubil. A juz wyciagnac na piwo to hoho. Mialam dosc, doszlo do klotni i odszedl. Przez dluzszy czas myslalam, ze zrozbilam najgorszy blad mego zycia, staram sie naprawic i jak tylko spotkalismy sie po rozstaniu, bylam mego znudzona .Potem znowu szalalam za nim az doszlo do kolejnego spotkania i kolejne moje ziewanie:( W koncu dalam sobie spokoj .

Gość gość
No.