Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghgfgh Napisano Czerwiec 10, 2007 mam 24 lata i nigdy nie mialem dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość --pewnie Napisano Czerwiec 10, 2007 nawet dłużej niz ty,ale to prawdiziwa perełka i czekał na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Ja też jestem prawdziwą perełką;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość --pewnie Napisano Czerwiec 10, 2007 więc gdzieś na ciebie czeka taka dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 :):):))))))))))))))))))))))))))))mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mam nadzieję:))))))))))) to będzie piękny dzień, kiedy.....zacznę mieć dziewczynę:)))))))))))))))))))))) nawet jesli będzie padał deszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość --pewnie Napisano Czerwiec 10, 2007 więc może zamiast marzyć zrobisz coś w tym kierunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milajla Napisano Czerwiec 10, 2007 Taki chłopak jest nawet lepszy. Ja chciałabym takiego spotkać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milajla Napisano Czerwiec 10, 2007 A dlaczego do tej pory nie miałeś dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 milajla Dlatego, że byłem bardzo zakompleksiony, podobno bez powodu, ale całe szczęście moje kompleksy zmalały już do takiego poziomy, że już chyba jestem w stanie mieć dziewczynę. A czemu taki chłopak jest nawet lepszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pooop Napisano Czerwiec 10, 2007 Odnoszę inne wrażenie, faceci, którzy mieli mało partnerek i generalnie nie mają zbyt dużego doświadczenia w sprawach damsko męskich traktowania są przez kobiety jak trędowaci. Mimo że nie są niedorajdami i ciepłymi kluchami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja tu siedze Napisano Czerwiec 10, 2007 bo nigdy nie mial dziewczyny :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 a ja tu siedze na jakie pytanie odpowiadasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milajla Napisano Czerwiec 10, 2007 Bo strasznie fajnie jest być czyjąś pierwszą dziewczyną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milajla Napisano Czerwiec 10, 2007 A jeszcze fajniej jak to się okaże prawdziwą miłością ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość --pewnie Napisano Czerwiec 10, 2007 a ja nie uważam zeby był gorszy mój mówił mi ze nie miał dziewczyny bo czekał na taką jak ja,ja nie traktowalam go jak trędowatego wręcz przeciwnie dla mnie zaletą jest to ze nie byl z pierwsza lepsza,nie zaliczal dziewczyn tylko czekał na prawdziwa milosc,czego i tobie życze,autorze topiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 milajla Tak? hm no to może już nie długo pewna dziewczyna będzie miała taką przyjemność i ja przy okazji też. Ona już miała przynajmniej jednego chłopaka, to wiem na pewno, takiego przez pare lat, bo sama mi mówiła a pewnie i kilka krótrzych zwiazkow. Ale to, że ja nie mialem dziewczyny chyba jej nie przeraza. Tylko sie troche zdziwila, ze taki przystojny, wysoki i fajny chloapk nie mial dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milajla Napisano Czerwiec 10, 2007 Uwierz, że dla dziewczyny najważniejsze jest to, jak ją traktujesz. Z czego wynikały Twoje kompleksy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja tu siedze Napisano Czerwiec 10, 2007 czemu taki chlopak jest lepszy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milajla Napisano Czerwiec 10, 2007 To nie przeraża, to przyciąga :) Czuję, że Ty fajny jesteś i Ci się uda ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Z tego, że przejmowałem się bardzo jak dokuczali mi koledzy w szkole. PRzejmowale się bardzo bo jestem bardzo wrazliwy. A przez to tez ze jestem bardzo wrazliwy i sie przejmowali oni mi jeszcze bardziej dokuczali. To były cięzkie czasy ale cale szczescie przemineły i powoli się podbnoszę z tego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lusiii Napisano Czerwiec 10, 2007 jestem bardzo ciekawa jak wyglądasz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Bardzo wielu dziewczynom się podobam. Nie wszystkim ale chyba ponad 50 procentom. Hm wysoki, brunet, ciemne oczy, szczupły:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milajla Napisano Czerwiec 10, 2007 Z tego co tu piszesz wynika, że masz cechy, których u większości facetów brak, więc jesteś towarem deficytowym ;) Szczęściarą będzie ta dziewczyna, która Cię rozkocha w sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 BArdzo marzę o wielkiej miłości. Właśnie zarówno o tym, żeby ona mnie rozkochała w sobie, tzn zebym ja czuł to niesamowite uczucie zakochania jak i zeby ona mnie kochała.....to będzie niebo na ziemi...marzyciel ze mnie ale podobno takie rzeczy się zdarzaja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madchen 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Tacy mniej doświadczeni są lepsi bo doceniają wszystko ! Cenią sobie uśmiech, złapanie za ręce. a dla tych którzy idą po raz pokelny z kolejną dziewczyną to.. to niema już magii! Chyba że to już naprawde ktoś bardziej wyjątkowy od poprzednich:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milajla Napisano Czerwiec 10, 2007 Miałam ostatnio bardzo przykre doświadczenia w tej kwestii, więc jeżeli chodzi o pojęcie miłości mogę być teraz nie do końca obiektywna. Ale mimo wszystko też o tym marzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milajla Napisano Czerwiec 10, 2007 madchen ma rację! Te pierwsze związki są takie magiczne, niesamowite! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 madchen Dokładnie, ja przeżywam dotyk lub spojrzenie przez długi czas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milajla Napisano Czerwiec 10, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach