Gość realne az do bolu Napisano Czerwiec 10, 2007 chlopie jak bedziesz pieerdolil od rzeczy na forum, zamiast bzikac jak facet z jajami to dostaniesz zylakow na kutasie od trzepania, i mile dziewcze spyta, od twoj siusiak taki zylasty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Tylko ciekawe czy np dziewczyna która już miała nie jednego chłopaka i była w długim związku by też odczuwała tą magię..........? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 No i co z tego, że się spyta? A to żylaków się dostaje od tego a on zwykłego seksu nie? To pewnie jakiś żart. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madchen 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Jeśli druga osobą ją zarazi to napewno tak :) (no chyba ze naprawde przegieła z tymi ilościami:P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milajla Napisano Czerwiec 10, 2007 Wydaję mi się, że tak, bo będzie widziała, jaką radość sprawia Tobie, jaki jesteś wrażliwy, delikatny, jak uczysz się partnerstwa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madchen 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 a może poszukasz np. na wakacjach? wtedy wszystko idzie jakoś latwiej i poziom romantycznosći zwykle bywa większy jakoś tak.. sam:P:D :) no i dziewczyny bardziej luźne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Mam jedną na oku, znam ja już od dłuzszego czasu. Fajnie by było, wlasnie w wakacje sie zblizyc...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madchen 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 aaa to trzeba było tak od razu:) a może pojedziecie gdzieś razem? zoorganizuj jakiś wyjazd ze znajomymi na weekend. W najgorszym wypadku zaproponuj grę w butelke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Najlepiej zaproponować grę w butelkę i będę siedział ja a na przeciwko ona..i tak aż do skutku;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madchen 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 ojj to chyba nie grałeś w butelke kolego:) Nieważne gdzie siedzisz , i tak raczej każdy dorwie każdego , zalezy tylko ile razy... mozesz ew. tak spić reszte zawodników aby wylądowali pod stołem:D i wtedy bedziecie tez tylko wy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach