Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytammmm

ile czasu od porodu są mniejsze szanse na zajscie w ciąze?????

Polecane posty

Gość pytammmm

ale nie karmiąc piersią???czy jest taki czas po porodzie kiedy to organizm kobiety "odpoczywa"???? jestem dwa miesiace po porodzie przez pierwszy miesiac karmilam, no a dzisiaj zrobilam ogromną glupote i przespalam sie z mezem bez zabezpiecznie(nie wybralam sie jeszcze do lekarza bo nawet nie mam kiedy) oczywiscie skonczyl na zewnątrz no ale ja mam wielkie wyrzuty sumienia i boje sie ze moge zajsc w kolejna ciąze a dodam ze jeszcze nie dostalam okresu

okresu mozesz jeszcze dlugo nie dostac,ale z ciażą uwazaj bo teraz macica jest gotowa na WSZYSTKO!!!!

Gość upupupupupupuuupp

Gość Iza..
Absolutnie nie chcę Cię straszyć, ale napiszę Ci o moim przypadku.3 m-ce po porodzie, 1szy raz od durodzenia dziecka kochałam sie z mezem w teoretycznie bezpieczne dni bez zabezpieczenia .Jestem w ciązy...zaznaczam ze o 1sze dziecko staralismy sie ponad rok uzywając testow owulacyjnych i innych cudacznych sposobow typu lezenie po stosunku pol godziny z nogami w gorze i inne szopki. Teraz 5 minut i bede znow mamą... Zrob test, moze nie bedziesz miala teraz dziecka,pozdrawiam

Gość Salomonka
moja mama zaszla 3 mies po porodzie-cc moja szwagierka pierwsze dziecko yurodzila w lutym i kolejne w lutym nst roku, wiec jeszcze szybciej zaszla w ciaze niz moja mama-z tym ze ona karmila piersia!!!