Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gerronimo

I jak tu ufać kobietom?

Polecane posty

No, widze ze powoli dochodzimy do konsensusu bo w gruncie rzeczy wszyscy mamy racje :D Teddi - doskonale podsumawane!

Teddi no wiesz, pożądania to jakiegoś szalonego nie było, no ale pocałunki, nawet pieszczoty już tak. Rozwijało się to moim zdaniem bardzo dobrze, nie czuło się, że tak to się skończy. W każdym razie wiem że się tej kobiecie podobałem, fizycznie też.

życie po życiu --------> naczytales sie zlej literatury;) Naprawde. Klamstwo i gre pozorow mozna wyczuc, wiec nie ma sensu udawac i sie podkoloryzowywac. Co to za roznica czy okazesz sie dupkiem na 1szym spotkaniu czy po 20? zadna;) a nawet mistrz sciemy w koncu kiedys pokaze swoje prawdziwe oblicze:P

Zycie masz racje, ale czasami ludzie poznaja sie w innych okolicznosciach niz w takich, w ktorych TRZEBA na siebie zwrocic uwage. Chocby na spacerze z psem, ot zwykla gadka szmatka - a co zycie przyniesie? Masz absolutna racje w swych wypowiedziach, ale takie dzialania zwykle sa doskonale na krotka mete, a nie w przypadku \"milosci zycia\" chyba ze w ta nie wierzysz (co nie jest grzechem), ale czy warto zyc tylko po to by... zyc?

Jesli GErronimo zastosowal by sztuczki zycia po zyciu pewnie teraz by baraszkowal w lozku z tamta panna.... ale czy spedzilby z nia zycie? Trudno oceniac ale najprawdopodobniej to zla kobieta byla.... albo nie zla tylko nie chciala GErronima, gdyby ja zdobyl to owszem bylaby jakis czas, ale potem trzymalo by ich razem tylko PRZYZ WY CZ JE NIE - a to proza zycia na ktora ja rzygam rzygiem prostym

życie po życiu ----> tak, trzeba zostac zauwazonym,ale jesli ktos Cie splawi po 1szym czy 2 spotkaniu to nie znaczy,ze jestes glupi, brzydki, wredny i nieciekawy tlyko po prostu nie bylo \"tego czegos\";) Pocieszajace jest,ze dla kazdego \"to cos\" jest czyms innym;)

o tym NLS to ja nawet trochę czytałem. Ale długo się nie dało, po prostu moim zdaniem to bzdury. Tak samo jak te wszystkie poradniki w stylu \"sztuka podrywania\" itp. OK, jeśli nawet to działa na kobiety to raczej tylko na krótki czas, powiedzmy że seks po paru spotkaniach możesz mieć stosując te metody działające niby na \"podświadomość\" kobiety, ale co potem? Związek chyba nie polega na ciągłym udawaniu. Ja jestem z reguły wrażliwy, mam miękkie serce i tego nie zmienię w ciągu paru dni. A nie szukam nikogo na 1 noc, tylko na dłużej, może nawet na całe życie.

Karandash - swietny ten hh co masz link do niego, a znacz 63 Регион albo Dead Poets? (sorry ze zboczam z tymatu :P)

Prawda jest taka że matka natura doskonale rozpracowała temat zalotów,płodzenia potomstwa i jego wychowywania ale zupełnie olała okres gdy potomstwo ulotni sie z domu.

Gerronimo ------> Twoj problem jest taki,ze pewnie za szybko odkrywasz wszytskie karty i pokazujesz jak Ci zalezy na dziewczynie. Tu nie chodzi o to,zeby grac twardziela,ale o to, by byc troche zdystansowanym;) Jest roznica miedzy byciem szczerym a byciem ekshibicjonistycznie szczerym;)

zycie - a mozna spytac jak Twoje zycie (:D) partnerskie wyglada? Tak z ciekawosci.... bez drwin

Do Gerronimo i innych facetów - po prostu bądźcie sobą! Zawsze! Nie ma nic gorszego niż facet udający kogoś kim nie jest. Przecież to z czasem wyjdzie. No chyba że jesteście prawdziwymi mistrzami kamuflażu. Zresztą nawet i tacy nie są w stanie udawac całe życie. I nie liczcie na to, że jak przeczytacie jakiś poradnik na necie i wyuczycie się na pamięć paru tekstów, to że kobiety bedą leżały u waszych stóp. Dla mnie to śmieszne, bo gracza zawsze wyczuję. A jak wyczuję to mówię do widzenia, bo tacy mnie po prostu odpychają. Jeszcze dodam, że mój facet jest naprawdę dobrym, czułym i szczerym człowiekiem. Własnie tym mnie ujął. Nie żadnymi gierkami.

wredna ja----> 63 регион znam:D slyszalam jakas ich piosenke, a raczej widzialam teledysk;) ten blondyn to ma taka urode zupelnie nie hip-hopowa;)

Zycie - jaja sobie robisz czy serio mowisz? Pytanie bylo o zwiazki a nie o cale zycie ;-) Masz kogos? stalego, nie stalego? a moze polujesz hm? albo zmieniasz jak bielizne? Bo do konca trudno mi sie odniesc....

Wredna Ja ------> dla mnie tez to byl szok:D;) a jeszcze fakt,ze o klase lepszy niz polski hh to juz w ogole;)

A Ty Gerronimo - bierzemy sie w garsc :) Jeszcze duzo przed nami ;-) zlego i dobrego. Pozdórwki chłopie :)

Gość nieznajomka22
Popieram evikę. Bądzcie sobą. Jak z jedną czy drugą wam nie wyjdzie, to próbujcię z kolejną, aż w końcu traficie na taką, że miłość będzie obustronna i was zniewoli :) Wiem coś o tym, bo właśnie spotkałam takiego faceta po kliku suchych latach :)

Karandash - tak, zwlaszcza te spod metki \"psychodelic hh\" naprawde nie ublizajac Kalibrowi - fachura. A inne gatunki muzyczne pa ruski, toze ljubisz? :D

Wlasnie w tym filmie bylo wszytsko fajne wytlumaczone:P nawet bohater z tym kryzysem zrozumial w koncu,ze ruchanie szstastek nie jest celem w zyciu:P

Ruchanie szesnastek nie jest celem w zyciu - no chyba ze ma sie 14 lat.... wtedy to jest wyzwanie :P:P:P:P

Wredna Ja -------> wybiorczo znam piosenki z innych gatunkow i musze powiedziec,ze czy rck, czy hh czy jakies wojskowe \"smuty\" mis ie podobaja;) Wlasnie ostatnio mnie naszlo na poszukanie czegos rockowego i chyba jutro cos na youtube popatrze;)