Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oddany ojciec

Kocham moją małą rodzinkę

Polecane posty

Gość oddany ojciec

Czy dla was też liczy się najbardziej rodzina ja za moją córeczkę i żonę wskoczył bym w ogień. Są dla mnie wszystkim!

Gość grrruuuu
Fajnie,tez bym chciala znaleźć takiego faceta. :) Trzymaj tak dalej ;)🖐️

No piknie.... ale o czym tu dyskutować :| Nic sie nikomu w zyciu nie wali, nikt nei ma nic za krotkiego, a ktos za dlugiego, nikogo nikt nie zostawil a nikogo nie wykorzystal... eeeeeee idze Pan z takimi postami ! (to ino dla zgrywu tak ;-) gratuluje szczescia :) )

Gość Grzecz/szna dziewczynka
Jeśli to prawda co piszesz to zazdrość mnie zżera... Patrzcie czyli jednak normalni faceci, tacy na których zasługują fajne babki jeszcze istnieją!!! A ile lat jesteś po ślubie? Życzę Tobie, żonie, dzidzi, a z czasem może dzieciaczkom żebyś był taki zawsze :) Pozdrawiam!

Gość Dorosłe dziecko
a ja jestem bardzo młodziutka ale już z moim myślę ze za jakieś 5 latek będziemy mieli piękny ślub i małego brzdąca:) moje kochanie chce strasznie chłopczyka i chodzić z nim na mecze i bawić sie kolejką:P Jeny kocham mojego chłopczyka :*

ojjj to ma szczęści ta żona :) mało jest takich facetów. Właściwie, to chyba wcale ich nie ma :D Chyba że to ja mam takiego pecha i trafiam a samych chamów :P