Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssdffdf

U MNIE W MIESZKANIU W BLOKU POJAWILY SIE MRÓWKI ..A JEST TO NOWY BLOK..CO ROBIC?

Polecane posty

Gość ssdffdf

bo zwariuje ..one wchodzą z klatki i pelno ich w domu:(jak sie pozbyc tego dziadostwa..mam tylko ocet w polce ale co to da?:(

Gość karaluiszkii
mam to samo:(

Gość kup taką płytke
na insekty bardzo dobra i sprawdzona i postaw koło miejsca któredy wchodza koszt ok 10 zł działa 3 miesiace

Gość karaluiszkii
eee tam ..ocet nie dziala

Gość wiesz co powiem
proponuje bulke z marmolada:Pznikna w mig.

Gość pogromczyni mrówek
ja spryskałam całe mieszkanie Raidem i się wyprowadziłąm na 3 dni. Wszystko padło muchy, pająki...i mrówki oczywiście też. To były faraonki.

Musiscie wszyscy mieszkańcy z tym walczyć. U nas były mrówki, ale żeby je wykurzyć musieliśmy walczyć z nimi wszyscy. Pojedyncze działania były krótkoterminowe, one wracały

Gość kania bania
mrowy to pol biedy umnie pelno karakuchow wielkosci paznokcie u nogi tego duzego fuj!!!!!!!!!!!1

Gość pogromczyni mrówek
och, to faktycznie, brzydzę się karaluchów, a najgorsze jest to, że lęgną się z brodu a garną się do czystego brrrrrrrrrrr!

Gość mrófkojat
wypozycz ze sklepu zoologicznego mrówkojada, potrzymaj ze dwa dni na głodzie, jak sie potem weźmie koleś za te mrówy, to pstry pstryk i sony ericson już po nich ;)

stary wypróbowany sposób mojej cudownej Babci, niestety już śp. sól sól i jeszcze raz sól ! działa naprawdę, bo miesiącu sypania soli tylko w jednym, moim mieszkaniu moja Babcia wypędziła mrówki z całego bloku. nie musisz mi wierzyć ale warto spróbować.

Gość kania bania
.........oh biedna ja biedna codziennieszoruje kuchnie domestosem zeb tylko te cholery jekiej zarazy nie naniosly ale dzieki bogu za rok przeprowadzka...........

Od dwóch tygodni walczę z mrówkami całkowicie bezskutecznie. Kupiłam jakąś trutkę, ale jest tak trująca ( i nie ma na nią antidotum w razie czego), że zrezygnowałam. Nie wiem, co robić, patrzę bezradnie na całe pielgrzymki mrówek odwiedzające moją kuchnię i nie tylko:(:(:(

Gość kania bania
babciny sposob to tez jest taki: galazki jalowca zapach wypedza mrowy, warto sprobowac

Gość Anna

A ja mam mrówki ale są bardzo malutkie mniejsze niż normalne i z początku chodziły do słodkiego teraz interesuje je tylko mięso i pampersy z kupa mojego dziecka coś okropnego nie wiem jak się ich pozbyć nic na nie nie działa środki na mrowki omijają cynamon nie działa nic na nie nie działa