Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaaaaaaaaa

proszę o odpowiedź ...

Polecane posty

Gość nikaaaaaaaaaa

Byłam u ginekologa dwa tygodnie temu zmienila mi tabletki z diany na cilest, w czoraj dostalam okres tzn. zaobserwowalam krwawienie ale słabe wiec wzielam pierwsza tabletke cilestu ( zaznaczam ze jak bralam diane zawsze w niedziele dostawalam okres) jednak po wzieciu cilestu okres jest tak slaby ze moge uzywac samych wkladek. Lekarka mnie badala i wszytsko bylo ok i teraz sie zastanawiam czy to cilest wywolal u mnie cos takiego.Co o tym myslicie??Z gory dzieki za odpowiedź:)

Gość braun silk epil
ja bralam kiedys diane, okres byl normalny, ale nie bolal mnie brzuch. Pozniej zmienilam na jeanine, a z czasem na yasmine, efektem zmiany pigulek byl okres ktorego prawie nie bylo, ale wyniki badan mialam ok. :) Zdrowa jak ryba

Gość nikaaaaaaaaaa
ok dzieki :) tez wlasnie podejrzewalam ze to przez ta zmiane bo dzidziusia na bank nie ma :) a teraz mam drugie pytanko bo jak skoncze brac cilest to nie chcialabym robic przerwy bo akurat mi wypadnie jak bede na wakacjach myslicie ze po pierwszym opakowaniu nowych tabletek mozna nie robic przerwy??

Gość lsikfvd
up up