Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1515151

rozstepy! w wieku 15 lat..

Polecane posty

Gość 1515151

Witam. Mam dopiero 15 lat a na udach zauważyłam rozstepy:( są ciemne.. jestem osobą szczupłą.. eh poradzcie mi co zorbić aby się ich pozbyć? z góry dziękuje 👄

Gość 1515151
:( a od czego one są?:O można ja jakoś zamaskowac?

Gość gadka
musialas ostatnio duzo urosnac stad te rozsteoy .idz do lekarza lub apteki to doradza jakis masci i ziola

Gość Biernatka
Tak zgadza się wiek tu nie gra roli one dopadają każdego ktoś miał racje za szybko musiałas rosnąć i już są teraz musisz zadbać aby nie pojawiły się w innych miejscach czyli pupie i z tyłu na dole na plecach smaruj te miejscakremami przeciw rozstępom

Gość zatrute srodowisko
sposób odrzywiania,za pare lat to dzici będą sie rodziły z rozstępami:)

Gość paz
poki sa czerwone mozesz starac sie je zniwelowac, masciami kremami masz jeszce szanse je duzo zmniejszyc i splycic. Gorzej gdy juz sa jasne.

Gość 1515151
jakie mascie kremy itp? mozecie mi cos doradzic?

Gość ....mewa
ja mam 19 i tez mam. schudlam nawet nie wiem czy tak bardzo szybko 5 kg przy 173 wazylam 51 no i roztepy:D

Gość miiiiii
no i prawidlowo! 15 lat to swietny wiek moje pierwsze rozstepy pojawily sie wlasnie wtedy tez i nadal je mam i po przytyciu pojawily sie nowe i po schudnieciu jeszcze wiecej i ogolnie to nie mam sily juz nad nimi rozpaczac wszyscy je maja nie ma czym sie przejmowac

Gość miiiiii
a jesli chodzi o kremy to stosowalam juz wszystko i chyba najlepsza jest mustella ale nie licz na to ze one znikna te kremy poprawiaja tylko ogolny wyglad skory a rozstepy i tak zostana

ja swoje pierwsze tez jakoś tak miałam.. stosowała kremy.. i nic to nie daje... na poczatku nie chodziłam w spodniczkach.. nawet w lecie(bo na łydkach tez mam) a teraz wali mnie... wiekszość lasek(jeśli nie wszytskie) mają rozstępy... jak sie komuś nie podoba niech sie nie patrzy;p