Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I hope you know

Kto studiuje ten o to kierunek ---

Polecane posty

Gość I hope you know

zarządzanie....trudne są te studia?? na co jest kladziony najwiekszy nacisk ?? chiałabym isc do Łodzi na zarządzanie ale widze ze informatyka...matematyka...cos mnie zniechęca a studia aczej ciekawe i przyszłosciowe

Gość nduvgvfidf
ja studiowalam na wydziale zarzadzania i nie bylo tam specjalnie nic trudnego. Wszystko do przejscia. Na samym poczatku jest ciezko, bo jest duzy przeskok miedy liceum, a uczelnia wyzsza, ale nie ma sie czego obawiac :)

Gość ksia kasia
czy trudne? Dla mnie trudna jest matma a dobrze radze sobie z histori, dobrze pisze teksty - jestem humanistka. Dla umyslu scislego napisanie paru zdan od siebie moze byc ciezkie, a doskonale radzi sobie z fizyka, matematyka.. Przreciez to od zdolnosci zalezy.

Gość nduvgvfidf
ja jestem pol na pol, chociaz blizej mi do humanistki ;) a i tak sobie swietnie dalam rade :)

Gość ten o to
teraz wszystkie matoły mające troche kasy studiują zarządzanie i marketing:p to taaaakie trendy:D P.S. a ten tamto co studiuje:p

Gość ja16
ten o to też chciałam tak napisac- dobre

raczej mało perspektywiczne na łódzkim rynku pracy.... wielu moich znajomych pracuje po nich poza zawodem, albo są przedstawicielami handlowymi

Gość super karolcia
Ja skończyłam zarządzanie:)te studia, są jednym słowem banalne

Matma trudna to jest na politechnikach itd, na kierunkach ekonomicznych matma jest traktowana jak piąte koło u wozu, tzn. poziom niski, zdają wszyscy

Gość super karolcia
Matma jest najbanalniejsza:P:P:P

Gość a spytam czy..
kierunek zarządzanie wiąze sie z jaka pracą w przyszłości?? szukam teraz jakiegoś kierunku który mnie zainteresuje, ale wszystko mnie przeraża:( jestem bardziej matematyczka, bo humanistka ze mnie żadna:( historia polski.. to dla mnie tragedia, i sama nie wiem do czego sie nadaje:(

Gość No dobra
Idzcie juz do ksiazek yntelekualystki z bozel laski bo morde wykrzywia jak czyta sie o tych waszych pseudo-studiach i ciezkich egzaminach:p a co z ciezkimi umyslami? Moze lepiej byloby im w biedronce?:p

Gość ulaaaaaaaaaaaaaa
a ktos studiowal geologie?:) ciezko kierunek? chcialabym studiowac geologie w poznaniu

Gość przepraszam ale
do humanistki Ci daleko ...błąd już w temacie sugeruje swoje