Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Dziwię się facetom, którzy narzekają

Polecane posty

Gość sfde
mi sie wydaje ze deska twierdzi ze nie ma fajnych facetów bo ja nie podrywają .Dla niej fajni faceci to tlyko tacy co ja podrywają. Skad wiesz kto jest fajny skoro go nie znasz? Zreszta co walisz scieme ,ze kobieta musi czekac .Kobiety tez moga podrywac i podrywają .Chyba ze nie masz pewnosci siebie

Desko Niech ci co tak narzekają wyjadą na trochę do Niemiec. Szybko docienią wyższośc Polek w temacie urody nad innymi zachodnimi nacjami :-) Różnica ogromna na korzyśc Polek :-D

Gość sfde
``A tak... Muszę czekać, aż ktoś zrobi ten krok. I się człowiek ku ziemi chyli z tego wszystkiego, kurczy w sobie i starzeje`` Mnie czesciej podrywaja kobiety niz ja je.RAz do mnie pewna nieznajoma i powiedziala czy nie chciałbym z nia chodzic.

Gość ciekawośćććć
Polki wyglądają jak prostytutki w większości. Bo koniecznie chcą się podobać. To je dowartościowuje bo na innym polu (np. kariery zawodowej) w tym kraju za dużo nie osiągną. A kobiety w zachodniej części Europy przez to, że są dość dobrze sytuowane bo za uczciwą pracę wynagradza się je odpowiednio, nie muszą "wykładać się na tacy" i desperacko szukać sponsorów...choćby w postaci męża. Wszak większego obciachu jak staropanieństwo w tym kraju nie można sobie wyobrazić (choć większość fałszywie gada, że tak nie jest). Tyle w temacie.

sfde Miałem podobne akcje, choć bardziej subtelne :-D Człowiek myśli że weźmie się za podrywy po znalezieniu pracy i powrocie do życia lokalowego, a tu samo się dzieje. Oczywiście delikatnie i subtelnie spławiłem (starając się nie urazić). Np najświeższe sytuacje. Jedną np. znam od dawna i uznałem ze nadmierne różnice charakteru. Druga natomiast nie była w moim typie z urody i fatalnie potraktowała jednego z moich najlepszych kumpli.

Gość bo to jest tak
jak ładna kobieta to zły charakter, a jak brzydka kobieta... to charakter nieważny, bo przegrywa w przedbiegach :-)

Gość sfde
bo ta deska jest jakas dziwna dla mnie .Twierdzi ze nie podrywa facetow ,a przeciez nie jest niesmiala z tego co pisze na forum jest odwrotnie.Tylko niesmiali/łe moga miec z tym problem

sfde----> nie podrywam, bo nie chcę. Nie mam po co podrywać facetów. Nie chcę się pieprzyć. Jak chcę pogadać, to mam z kim. Jak chcę iść na piwo- mogę ze znajomymi. WIęc po co mam podrywać kogoś i marnować jego czas? A co do modelek itd. Dziewczyny, o których mówię mogłyby śmiało zostać modelkami, bo były piękne i to nie w sposób \"subiektywny\", tylko w bardzo widoczny. I nie jestem lesbą. Naprawdę, wiem o tym.

Gość ale minetke byś zrobila
tym laskom ktore ci sie podobaly

Gość ale minetke byś zrobila
a facetowi to kazesz lizac?Mimo ze cie obrzydza?