Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaniepokojona23

ból w dole brzuchanie mam juz wyrostka

Polecane posty

Mam problem, dzisiaj rano zaczął mnie boleć brzuch tuż pod cięciem po wyrostku. Ból przypomina taki, jakbym strasznie dlugo trzy,ala mocz nie majac gdzie sie wysikac. Tylko jest tak ostry ze miejscami nie moge wytryzmac.bardziej boli podczas sikania. Poza tym latam do lazienki co chwile, non stop, a jak jak jest zajeta i musze czekac, to ból jest nie do zniesienia. Odnosnie cyklu: to 12 dzien, zadnych krwawien czy upławów. 8dnia cyklu kochalam sie ebz zabezpieczenia ale wtapie aby zagnieżdzanie sie bylo tak bolesne, moze to pęcherz. juz nie wiem. jestem przerazona a do jutra daleko zeby cos postanowic. jak ktos mial cos takiego, napiszcie

Gość może to
zapalenie pęcherza ?

Gość dsfgsdajkfhas
opis by wskazywał na zapelenie pęcherza moczowego? Nie miałaś nigdy czy co? :D

Gość może to
może niech ktoś ci pójdzie do apteki po jakieś tabletki z żurawiny, ponoć to pomaga bo jak leki, to już trzeba do lekarza po receptę, na furagin czy coś tam, za bardzo się nie znam

Gość jezeli to pęcherz
to kup sobie urosept, a jak nie przejdzie nic to jutro do lekarza, da furagin albo antybiotyk

Gość cyt.
" U niektórych kobiet dochodzi do zapalenia pęcherza moczowego w wyniku współżycia seksualnego. W tym przypadku kobieta powinna przed stosunkiem płciowym pić możliwie dużo płynów, a po stosunku tak szybko, jak to jest możliwe oddać mocz, żeby pozbyć się bakterii z cewki moczowej "

kiedys mialam zapalenie przydatkow i stwierdzilam ze najpierw pojde jutro do ginekologa na usg, jesli nic tam nie zobaczy to kupie to, o czym pizecie, wielkie dzieki, naprawde

Gość cichutkaaa....................
Nie wiem co moze być Tobie, ale przy okazji może ktoś mi pomoże ustalić co mi jest - nie mam już okresu bo już po menopauzie ;( ale bardzo często boli mnie właśnie pod blizną od wyrostka, czyli w prawym podbrzuszu. Niezależnie od sikania. u mnie to chyba nie zwiazane z pęcherzem. Ktoś jest w temacie? pomaga apap i inne przeciwbólowe

Gość ....cichutka....
nie moze być innej przyczyny niż ginekologiczna? gdyby tak to miałabym upławy, a nie mam

U mnie wszystko oki, badanie wykazalo ze to nie problemginekologiczny a zbadal mnie wzdłuz i wszerz, wzielam tez Stedirill-antykoncepcyjny. Tylko kazdy anty pwooduje wczesne poronienie- śmierc zarodka w drodze do walsciewego miejsca wiec chyba nie bede ich brac, no bo jak:-(