Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stara małpa

Czy Was też to tak irytuje?

Polecane posty

Mi sie najbardziej podoba ta 17 letnia dziewczynka z temaciku urynoterapia: No mam nadzieje ze mi tez przyniesie ulge stosowanie urynki na moje spieczone cialko, bo jak narazie plecki czerwone mam Dzisiaj skonczyl mi sie spozniony okres i postanowilam ze juz nie bede taka glupia i zaczne znow stosowac urynke ps. faktycznie glupia ze moczusia nie uzywala! jeszcze kupke do tego trzeba dolozyc i wtedy bedzie inteligencik:) raz tu raz tam ja na glowke sobie szczam

Gość Neanti
A mnie wasze wypowiedzi irytuja, przemadrzale, zakompleksione krowy :)

Gość jeszcze starsza małpa
a ja ja kiedyś byłam z facetem, który mówił, że FAJNIUTKA jestem:o

my jestesmy krowki a ty bydlaczek:) W szkole pani na etyce mowila\" a teraz numerek 5 a teraz pietnasteczka..\" myslalam ze na nia napluje i po chwili to przerodzilo sie w ogolna zabawe na lekcji..i wszyscy...dwudziesteczka jedyneczka..

Zastanawiam się nad zmianą nicka na zakompleksiona krowa, tak jak ta pani nieco wyżej zasugerowała :P:P Takie ładne, sugestywne określenie. Dzisiaj powiem mojemu facetowi: \"Kochany, mów do mnie per przemądrzała, zakompleksiona krowo, bo \'stara małpoeczko\' już mi się znudziło ...\" n/c

Gość Nastolateczka
Stare zołzy wszystko irytuje, taka prawda ;)

Gość Nastolateczka
Macie kompleks wyższowści i jesteście sztywne jak penis w czasie zwodu, zamiast to olać, to Wy analizujecie, niejedna to nawet nerwicę na na tym punkcie, ha ha ha

Gość Nastolateczka
Wyższości ;) Ale "wyższowości" podoba mi się bardziej

O tak, takie stare zołzy jak ja wstają rano i od razu są poirytowane. Wtedy wchodzą na kafeterię i się odstresowują ... Bo to takie wspaniałe, uświadczyć tylu \"ciekawych\" ludzi, o tak różnorodnych poglądach w jednym miejscu. A najciekawsze poglądy to zawsze mają osoby o nickach koloru mandarynki, które zmieniają przy wejściu na każdy topic. To jest najpiękniejsze, nieprawdaż, mandaryneczusie? :P:P:P

Gość Nastolateczka
Od razu głupia ... Śmieję się tylko

Gość Nastolateczka
Sama miałaś pomarańczowy ... Po co mi czarny nick ? Nie przesiaduję tutaj codziennie, weszłam żeby dowiedzieć się czegoś o nowym kremie, od razu mam zakładac konto ? Szkoda czasu na takie forum, nie pasuję tutaj, bo jestem zbyt głupią nastolateczką :P Piszcie sobie dalej, nie przeszkadzam, jedyne co mi się w tym podoba, to forma wypowiedzi, taka na poziomie, tak to się "mówi" ? :D

Gość Ojojojojojoj
Smiej sie smiej, wtedy na pewno będziesz luzna jak stolec mamuta :P

Gość Nastolateczka
To prawda, mogłabym trochę rozluźnić poślady, ale lepiej nie, bo mi kupka wypadnie i będzie siara :P

Gość Ojojojojojoj
tak myslalam

Gość Nastolateczka
Wcale tak nie myślałaś, napisałaś bo tak Ci pasuje :P

Gość też małpa ale nie stara
Dziękujemy za przyzwolenie na dalsze pisanie:D Co za ulga!!!:D No tak, piszemy "na poziomie", jakie to skandaliczne i niegodziwe!!! Trzeba się poprawić!!! Ok, to se tera na luzie pojadę... A co! Dosyć kurna mam tego sztywnego jak penis w stanie erekcji tudzież wzwodu pisania:P Nie ma to jak luuuziiiik..... Spoczko:classic_cool: :P

Gość Nastolateczka
To już nie chodzi o to, kto posprząta, choć miło że wziełabyś moją kupkę na łopateczkę ... Nie rozluźnię bo smrodu nie znoszę a wizja kupy w majty czy na podłogę mnie za bardzo przeraża, także nic z tego nie będzie, kupeczka zostanie tam, gdzie jej miejsce, a jak mi się zachce wpuszczę ją w kanał Koniec tematu, bo smrodliwie się zrobiło Pozdrawiam i żegnam się już :(

Rozmowa schodzi na stricte intelektualne tory ... Chyba przejdę się do łazieneczki upudrować nosek, bo mi się świeci od tego słoneczka jak dioda ...

Słoneczko dzisiaj przygrzewa na maksiunia:D

A fuj, fuj, ble, ble!!! :P Paszki i stópki się pocą, alesh to niepshyjemne i odrashające, tsheba się kąpać częściej nish zfffykle:P Ojejciu, matuniu słodziuteńka!!!!!! Tipsik mi się ułamał!!!!!:P

Lahkooniutenieńko, smaczniuteńkiego Ci życzę, a na czkawusię podobno pomaga wypicie szklaneczki wódeczki;)