Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stara małpa

Czy Was też to tak irytuje?

Polecane posty

Tak, jeszcze trochę i będę mogła czytać wszystkie babskie fora bez cienia irytacji. I będę mogła prowadzić słitaśne rozmuffki. Wszyscy wtedy będą mnie lubić na kafe, będę mogła zmienić nick na \"Różowa małpeczka w falbankach\" i założę topic o ozdobach do pazurków.

Gość też małpa ale nie stara
Niom, najarałam się nieźle tymi zdrobnieńkami, już maryśki mi nie trzeba;) Jak ja koffam takie cudne słóweńka!!! Boshhhhhh..., ajm soł krejzi:classic_cool:

Jessssuuuu, psheciesh falbanusie i koroneczki to to, co my małpki koffamy najbardziuchniej:D

A wiesz Stara Małpeńko, że ostatnio nigdzie nie mogłam dostać takiej seksi torebki w kolorze różowym... Wszędzie szukałam i nic, nawet na Allegro nie mieli!!! Wyobrażasz sobie co ja musiałam przeżywać?!?! Byłam w shoku!!! I jak ja teraz pójdę na piątkową dżamprezę???!!!!

Może lepiej kurwiunieńka?:D Choleruńcia, chyba to dobry pomysłek, aby zdrabniać takie fuj słówka, wtedy brzmią odrobinunię lepiej:classic_cool: Lahkoonieńko, czy jush zmniamniusiałaś coś pyszniusiego?

No z różowiutką torebeczką może być problem ... teraz są na topie i szybko schodzą jak jest nowa dostawa. A już te z cekinkami i brokacikiem to już całkiem ...

Gość okularniczka
a ja pracuje w sklepie... i te wszystkie paniusie i ich : kochanie i kotku... dla mnie to szczyt chamstwa pp prostu

Gość okularniczka
zauwazylam ze uzywam takich zdrobnien jak jestem mocnow wkurzona...np zeby nie nawrzeszczec...jednak od kiedy to widze, potrafie nad tym zapanowac i po prostu wrzeszczec ;)

Jak ja się wkurzę to nie baczę na nic, przeplatam słowa wyszukane wulgaryzmami i często daję się ponieść wyobraźni ...Czasami ciekawe kombinacje z tego wychodzą ...

Gość hgtdwe
Stara małpo, przytocz kilka tych kombinacji, bo jestem ciekawa

Oj, teraz ciężko będzie, mogę teraz powiedzieć, że czasem dla zbicia przeciwnika z tropu pozwalam sobie na używanie takich słów jak epifania, autogloryfikacja, obstrukcja etc. z pospolitymi wulgaryzmami. Efekt ... bezcenny ;)

Gość warte odświeżenia
up