Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michasssiaa

Gdzie mam kogos poznac skoro....

Polecane posty

Gość michasssiaa
tu nie rzecz w moich wyf\gorowanych wymaganiach,bo nie mam takich:) nie skreslam nikogo za kolor podkoszulka czy buty. W zasadzie sama nie wiem w czym rzecz:(

czasem życie nie pozwala nam kogoś poznać, kogoś wartościowego, ale wiesz... myślę, że czeka na nas coś speszyl ;) i to tylko kwestia czasu... czasem rok czasem pięć latek... ale warto czekać i nie łapać byle okazji

Gość michasssiaa
Po prostu choc wiele razy wychodzilam i pare razy bylam na randkach, to nigdy nie udalo mi sie stworzyc czegos trwalego.Wszystko konczylo sie na gora 2,3 spotkaniu i rozmowach na gg:O Tak,ze moje grono wirtualnych kolegow byloby pokazne:O I tylko wirtualnych, bo tak te znajomosci sie konczyly:(

Gość student geodezji
a dobrze wam tak. jak już podrywa was jakiś chłopak to wy chcecie lepszego a tego z pozoru średniaka olewacie

asz te kobity niecierpliwe :P czasami warto czekać :P mi już dużo do 5 nie zostało :D ale co tam... czekam wytrwale ;) a wirtualne znajomości to nie to... tu nie da sie poznać prawdziwie człowieka, my sami rysujemy sobie wizerunek danej osoby... i to nas gubi... do tego poznajemy fają osobę i okazuje sie że mieszka na drugim końcu Polski... to już totalna porażka ;)

leszek zabójca------------> ja na szczescie nigdy sobie nie rysowalam niczyjego portetu w moich wyobrazeniach tylko zawsze szybko sie spotykalam;) jakiegos rozczarowania strasznego nie przezylam,ale co spotkalam swirow to moje:P;) a Teraz nie szukam i nie znajduje :classic_cool: michaska -----> a jak u Ciebie??;)

Gość michasssiaa
Karandash-> Tez spotkalam sie z chlopakami z czata,ale byly to porazki:( I tez nie chodzi o ubior czy urode, ale o charakter:(

leszek-------> dziecko :classic_cool: Podchodzilam do nich jak do kolegow:P:P:P Chyba lepiej wiem co robilam:P:P [cool[ wiec mi tu nic nie sugeruj:P

nie denerwuje sie:P:P:P no moze troche :classic_cool: Przepraszam,ale robimy tu off topik :classic_cool: Gdzie wywialo zalozycielke??:O

w sumie to jak sie tak zastanowic to jednak jakis tam zwiazek z tematem jest:P ale faktycznie poznac kogos w miare normalnego to sporo wyczyn:P :classic_cool:;)

ja bym chciala,zeby ktos byl normalnie nienormalny zamiast nienormalnie normalny:P :classic_cool:;) W zasadzie kazdy jest troche zwichrowany i to jest fajne, tyle,ze troche zwichrowany nie znaczy \"totalny swir\"!!:D:D;) A na powaznie to chyba sprawdza sie wlansie zasada \"Nic na sile\";)

totalny świr może jest fajny na chwilę... ale jak z takim typkiem żyć ;) nie na siłę lekko młotkiem... ;) a to ja podziękuję :classic_cool: wrrr... nie lubie jak ktoś ucieka i sie nawet nie pożegna....

chyab \"dziewcze\" bo pozostalam sama na palcu boju:P i tak nie na dlugo , bo tez ide spac;) wszystkim ;)

Gość marcuinnn
upupupu

Gość michasssiaa
przepraszam za moje wczorajsze znikniecie, ale net mi siadl:O macie jeszcze jakies pomysly??:O

Gość mamy pomysły
nie olewaj porządnych gości

Gość michasssiaa
nie olewalam nigdy porzadych gosci:O To raczej oni mnie olewali i nie chcieli nawet na kolezanke:O Oddzywali sie na gg tylko jak mieli jakis problem:O:O:O

Gość mamy pomysły
a w jakim regionie mieszkasz?

Gość michasssiaa
regionie poludniowym;)

Gość mamy pomysły
aż tacy beznadziejni wszyscy byli czy Ty jesteś taka wymagajaca?

Gość michasssiaa
W tym problem,ze nie jestem wymagajaca. Nie musi byc super przystony, bogaty i inteliegentny. Chce tylko,zeby byl chamem jakich do tej pory spotykalam:O

Gość michasssiaa
*zeby NIE BYL . ale gafa:O;)

Gość mamy pomysły
może po prostu im się nie spodobałaś a wolisz mówić że to oni byli kiepscy