Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynaa

panowie wypowiedzcie sie

Polecane posty

Gość kruszynaa

a teraz niech wypowuiedza sie faceci ktorzy zyja w zwiazku na odleglosc.......... czy jestescie w stanie dochowac wiernosci?

Gość Emil....25
moja dziewczyna sądzi że tak, ale przecież nie będę wciąż siedział w domu, skoro wszedzie jest tyle fajnych dziewczyn. Od czasu do czasu się zabawię,ae to dla mnie tylko sex. Moja dziewczyna uwaza że jestem jej b. wierny, nawet ostatnio koleżance się chwalila że nie patrzę nawet na inne laski. I niech tak zostanie

Gość Pan w czerwonej czapeczce
ja pracuję teraz w Anglii, moja żona jest w PL. Tutaj wszyscy chodzą na weekendowe balety, nie ma tu żadnego faceta który jest wierny żonie

Gość cccccccwww
jestem kobieta, ale na miejscu faceta bym zdradzala, co za radocha mieć laske tak daleko??

Gość ależ to...
proste, przeciez my wszyscy wyjechalismy by imprezować ...tylko jak te barany wysylamy kase do domu zamiast przepieprzac na panienki...

TAK :) mieszkam w UK a moja Zona w PL, ale zaniedlugo zamieszkamy razem :) mnie nie interesuja inne baby. Ja mam swoja i w niej jestem zakochany po uszy

Gość Ultima
Tak. Jestem z nią więc inne mnie nie interesują. Choćby nie wiem jak fajne. Chyba o to właśnie chodzi w związku.

Gość kruszynaa
up jeszcze ktos:D a jest tu jakis ktorego dziewczyna wyjechala ?

Gość daniel_olsztyn
ja moja dziewczyna jest 700 km stąd, w Szwecji i wróci dopiero w listopadzie postanowiłem że nie zdradzę ją z żadną kobietą i walę się tylko z gejami w tyłek uważam że to nie jest zdrada, bo przeciez nie jestem pedałem, tylko odreagowuję napięcie erotyczne