Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka_1986

Schudnijmy najpierw 3 i później 3. -6 na wadze to nasz cel!

Polecane posty

Hejo :D A ja sie postanowiłam nie odchudzac, ale po prostu jesc mniej!! Bo jak sie juz zaczynam odchudzac to nawet przytyje!! wiec lepiej nie :)

Gość Anka Strzelin
witajcie dziewczyny.Naprawde was podziwiam ja od dzisiaj planowałam zaczać moja diete. Wypiłam litr wody gazowanej,na sniadanie zjadłam 2 kromki chlebka ciemnego z pomidorem, na obiad o 13 troszke ziemniaków z maslanką odtłuszczoną,lecz o 16 znów byłam głodna to znowu kromka chlebka, potem skusiłam sie na jednego placka ziemniaczanego no i na kolacje 18 2 kromeczki chleka. To o wiele za duzo!!! proszejak mozecie to napiszcie co i o której godzinie powinnam jeśc. Dziekuje

Gość Anka Strzelin
mam 156 wzrostu i waże 51 kg. Planuje schudnąć 3 kg

Anka Strzelin helou :D Najlepiej jeść 5 posiłków dziennie, co 2/3h do 17/18. Ale można czasem zaszaleć bo człowiek by zwariował tak się katując ;)

hejka :) witaj Anno Strzelin :) zapraszamy i witamy raz jeszzce :P Właśnie piję kawkę sobie, dzis na koncie 130 kcal --->> jogurt naturalny! nudzi mi sie w pracy strasznie!!

Gość Anka Strzelin
Dzielki dziewczyny. Ja własnie zaraz wychodze do pracy. Zjadłam 2 kromki chleba ciemnego i mam nadzieje ze do obiadu nic nie zjem:-) na obiad zaplanowałam kalafior. Pozdrawiam wszystkie

Gość Anka Strzelin
Bo tak ogólnie to jestem miłośniczka jedzenia:) ja po prostu kocham jeść:) pół roku temu rzuciłam palenie i od tego czasu przytyłam 7 kg, wczesniej nie miałam z wagą żadnych problemów.

Gość Anka Strzelin
A teraz musze sie ograniczać z jedzeniem, no cóż czasem trzeba sie poswiecać ;)

Hejka :) Ja już zjadłam grahamkę i wypiłam 2 szklanki soku marchwiowego - razem: 350 kcal. I byłam na rowerku 30 min, po zakupy. Za parę dni zacznę brać tabletki antykoncepcyjne. Lekarz mi przepisał te same co Elf_Oli. Naczytałam się o nich i każda kobieta inaczej reaguje. Ciekawe jak będzie u mnie. Trochę się boję :O Pozdrawiam :)

Gagatka Twoja praca jest bezcenna :D Mnie sie od 10 września zaczynają praktyki w szkole :O Nie ma mowy o nudzie z dzieciakami ;) A jak tam brzuszki? Robisz 8 min abs? Gorsze niż a6w? Anka Strzelin ja Cię rozumiem bo też luvbię jeść, a najbardziej to co niezdrowe - słodycze ;) Czasem sobie zaszaleję, jak juz nie mogę wytrzymać i wtedy tańczę albo ide na rower ;)

Jeść to lubi chyba każdy :D Ja właśnie zjadłam 2 śniadanie jakies 200 kcal i sobie nie pojadłam :o starsznie głodna jestem!! Neli za takie pieniadze to ja moge sie tylko nudzic :D

no i jak tam minął dzionek?? Ja właśnie skonczylam ćwiczyc, tylko 25 minut. Strasznie bola mnie jajniki (przy chodzeniu w szczegolnosci). Zaraz sobie zjem cos dobrego z tego wszystkiego!!

I co tam sobie wczoraj zjadłaś dobrego Gagatka? :) Ja byłam bardzo głodna i w sumie wyszła mi z jedzenia: 1800. Ale zaliczyłam 30 min roweru(300) i 1h tańca (350), a6w i spacer wieczorem (wolny - 100). Więc na jakieś 1100 wyszłam :D Nie ważę się na razie. A wczoraj miałam już wieeelką ochotę. Cudem sie powstrzymałam . Bo to normalne, że po 4 dniach się nie schudnie. Nie wiem jak to będzie po miesiącu, bo zaczynam brać te tabletki. Zobaczymy... Dziś mam już na koncie grahamkę z serem (250), małą gruszeczkę (50) i kostkę czekolady (30) - 330 kcal. Idę wycierać kurze bo o 9 przychodzi mój men ;) Miłego dzionka :) 👄

:) dzien dobry :D a zjadłam sobie takie ziemniaczki podgezewane w piekarniku z lidla ;P a ze było mi mało zjadłam jeszcze kromkę :o bywa i tak. Ale wczoraj tez cwiczyłam 25 minut, byłam 1,5 na spacerze :) wiec jest ok ;:) Miłego ścierania kurzy :) i wizyty mena :) ja na razie jrdno jajko ale zakupiłąm sobie sos tatarski :P pycha. bużka

Gość Anka Strzelin
Dzien dobry dziewczyny:) ja dopiero wstałam:) zjem 2 kromki chleba razowego z białym serem ale odtłuszczonym( prawie;) ) o 11.30 pojezdze na rowerze. potem wypad na miasto po zakupy czyli mały spacer. meczarnia bedzie jutro- imieniny u cioci cztli DUZO pysznego jedzonka:( może dam rade. Wróce w niedziele.. Papa

Gość Anka Strzelin
dziewczyny skusiłam sie na pyszny sos mamy z z kaszą...to bomba kaloryczna:( no ale cóz:) ide na spacer:)

Ale miałam trudności ze znalezieniem naszego topiku :) ale znalazłam :D Ja juz w pracy, jak na razie płatki z mlekiem 250 kcal. Mam jeszcze 2 jogurty. Wczoraj trochę sporo zjadłąm, ale musze w koncu zaczac mniej jesc. Ale mysle ze spaliłam trochę bo 50 minut ćwiczyłam i przez 3 godziny roznosiłam jedzenie, chodziłam.

Gdzie wszyscy uciekli stąd??? Wraca natychmiast Ja dzis 2 kromki zjadłąm na śniadanie, wczoraj nawet bez chlaba sie obyło. i duzo wczoraj chodziałm 3 godziny spaceru zaliczyłam, potem 15 minut cwiczen :) dzis planuje tez pocwiczyc :)

Gość motylla
oj coś chyba topik poupada niedobrze... a tak dlugo was podpatrywalam:D i powiem szczerze ze fajnie mi sie czytalo to co pisalyscie szkoda...

A ja sie tak łatwo nie poddam !!! :o Wiec wraca mi tu szybko. Bo jak nie .... No dlaczego tak nagle zniknełyscie bez słowa :( Ja dzis jestem padnieta, cale szczescie ze jutro juz piatek. Ostatnio nawet cwicze sobie, ale gdyby tak jeszcze bym mniej jadła!!

Już nawet gagatka o mnie zapomniała ;/ dużo nie schudłem od ostatniego postu ;P ehh te % z wujaszkiem. około 1 kg, to nie jest dużo, ale biorę sie za siebie xD