Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belelelele

dziwne miesiaczki....

Polecane posty

Gość belelelele

W maju okres spóźnil mi sie o tydzien. Gdy nadszedł, to trwał prakatycznie 3 dni (2 pierwsze dni byl bardziej obfity). W czerwcu okres spóźnil mi sie o ponad tydzien..... I jak go dostalam to prawie nie odczuwalam zadnych dolegliwości: bol brzucha, plecow - czyli tak jak zwylke. Potrwał 2 dni, dzisiaj jest 3 i prawie sie kończy. Nie wiem, co jest grane bo zawsze mialam @ co 28-29 dni i trwały BITY tydzien!

Gość a zaczełas brać antykoncepty

chcialam dodac ze ja to ostatnio TEŻ mam dziwne te okresy :// bo dostalam 3 raz :/ qrde bralam tablety na uregulowanie i na bezbolesne miesiaczki, fakt faktem...bolow nie mam, ale dlaczego w takim razie okres mam co 2 tygodnie ? :l czy to znaczy ze on sie reguluje ? czy o co chodzi ?? POMÓŻCIE!!!!!!!!

Gość mada12lena
zrób badania na tarczyce!Bardzo często się tak dzieje u osób które mają chorą tarczyce!

Gość belelelele
Nie mam tarczycy, ani nie biore antykonceptów... Tak jakos nagle okres mi zdziwniał i sie rozjechał.

Gość hsdjk
sprawdz czy nie jestes w ciazy casem tak bywa ze okres wystepuje do 3miesiecy ale jest krotszy i mniej obfity jezeli ciaze wykluczasz to udaj sie lepiej do ginekologa niech cie zbada

a CO MI POLECACIE? DLACZEGO DOSTALAM 3 RAZ OKRES ? TO OZNACZA ZE ON SIE REGULUJE CZY JAK?? BO BRALAM TABLETKI NA REGULACJE I BOLE BRZUCHA - JAK JUZ WCZESNIEJ WSPOMNIALAM. WIEC POWIEDZCIE MI PROSZE OD CZEGO TAKI OBJAW... \" POTROJNEGO OKRESU\" ??

Gość belelelele
Ciaza? nie. Co prawda jestem męzatką i wspołzyje, ale gdybym byla to wystapilaby bolesnosc piersi, zle samopoczucie, wymioty, a ja zadnych zmian nie mam

haloo czy ktos mi pomoze ???? prosze powiedzcie co mam robic ?? czy to normalne??

Gość O co chodzi
teraz nie wiesz o co chodzi??a chemi sie nabrałas że masakra,to teraz masz efekty,sama sobie jesteś winna _heh

ja jestem sobie winna ?? że co że mialam straszne bole brzucha, że poszłam z tym do ginekologa i przepisał mi tabletki na bole brzucha i regulacje okresu, i teraz dzieje sie jak sie dzieje to JA JESTEM temu winna???

Gość no a kto
lekarz?????to po co do niego sżłas???dobrze że strajkuja i się zwalniaja,nie bedzie miał kto truć przynajmniej,sa inne metody na bolące miesiaczki,a teraz co???wszystko w organizmie rozregulowane

jak to po co szlam ?? bo juz z bolu nie moglam!! nie mialam sil meczyc sie dluzej z takimi bolami brzucha! zadne tabletki nie pomagaly mi. wiec co ? mialam sie meczyc co miesiac ?? chyba nie masz pojecia co znaczy \" bol brzucha \" ://

Gość a czy ja Ci pisze że miałas
się meczyć???ale żeby zaraz siegac po chemie to masakra,sa inne lepsze metody jak juz wspomniałem

taa ?? lepsze metody to wg ciebie sa jakie ?? a wg nie masz pojecia o bolach brzucha kiedy ma sie okres, wiec nei wiem czemu wogole sie udzielasz ?? pomyliŁEŚ forum stareńki!

Gość a skąd Ty możesz wiedzieć
stareńka czy ja mam pojęcie czy nie????

po twoich wypowiedziach jakos nie widac zebys mial pojecie o bolach brzucha, a jesli masz to moze napisz jakie sa skuteczne sposoby na straszne bole brzucha co ? chociaz ja juz tych bolow nie mam, mam teraz strasznie rozlegulowany okres :/

Gość a dlaczego się straszysz
całkiem bez powodu,sa i na te Twoje rozregulowania sposoby,musisz znalezc odpowiednie punkty ASZI na ciele i stymulować je codziennie przez 2 minuty a przy bólach aż do skutku

chyba oszalales! jaki punktu ASZI ? czlowieku w jakim ty swiecie zyjesz ?? daj spokoj z takimi wypowiedziami, nie masz pojecia o kobiecych sprawach wiec spadaj z tego tematu -> ze tak sie wypowiem.