Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmiać się czy płakać

czy Kafeteria zmieniła wasze życie?

Polecane posty

Gość najlepiej napisala
heineken -tez sie na tym lapie.mozna jakiejs obsesji ostac :O

nie jestem na bieżąco z gaśnicą i lizaniem łokcia, wiec może nie jest ze mną jeszcze tak źle? jak myślicie?

Gość nie wiem czyje to
kafe mi przez godzinę nie chodziła :O :O stres :O

Gość trzy kilo schabu
no wlasnie 😭

Gość alelipa
Ja właśnie spróbowałam z łokciem. Nie da się :O A mi trochę dała do myslenia ta kafeteria. Mimo swojego podeszłego wieku (jak na kafe) żyłam chyba troche w wyidealizowanym świecie. Parę razy wdałam sie w rozmowy, w których broniłam jakis ideałów. Że niby szczerość, zaufanie, rozmowa to podstawa. A teraz trochę spuściłam z tonu. Nie że od razu zakładam, że faceci to świnie i myślą tylko o zdradzie i porzuceniu obecnej partnerki, ale nie wszystko jest takie kolorowe, jakby się chciało. Może to głupie, że dopiero po poczytaniu kafeterii do tego doszłam?

Gość nie wiem czyje to

Gość nie wiem czyje to
[zgrzytanie zębami]

Gość trzy kilo schabu
ja sie w sumie nauczylam srac na ludzi (w przenosni oczywiscie)

Gość alelipa
no i nie można nie doceniać strony rozrywkowej :D Nie raz w pracy patrząc w kompa i pracujac nad "ważnym zagadnieniem" wybuchałam śmiechem :D

a ja się utwierdziłem w przekonaniu, że zdecydowanie nie chcę mieć nic wspólnego ze związkami... chociaż z drugiej strony żaden związek nie będzie chciał mieć do czynienia ze mną :D

Gość dzięki forum jestem kupą
:o taka kupa...

Gość dzięki forum jestem kupą
bo nie jesteś kupą :o

Gość scrobiranda
:D :D polizałam się w łokieć! Z obu stron - da się :P Wynik pomiaru był średniutki :D A życie seksualne świetne, z czego wniosek, że wszystkie te pomiary można wepchnąć psu pod ogon... :D

Zmieniłam pracę. Zmieniłam miejsce zamieszkania...przeniosłam się z jednego końca Polski na drugi, dzięki ludziom poznanym na kafe :) Właściwie to zmieniłam całkowicie styl życia. I dobrze :)

Gość a ja tak...
tak, zmadrzalam i to bardzo :)

Gość czlowiek myslacy
przez Kafeterie wpadlem w kompleksy, nigdy nie sadzilem, fakt iz nie posiadalem dziewczyny i ze 170 cm dla faceta to tragedia zyciowa rozna utracie calej rodziny w wypadku samochodowym, po lekturze tego co tu napisano takie wnioski mam, poza tym zagladam tu codziennie:(

Gość wpadłam w kompleksy
przez te anorektyczki na dietach😭 codziennie mierzę sobie rękę w przedramieniu, ramieniu, noge w udzie , kolanie i łydce..i nic, ani centymetra mniej😭 :p

mnie też wywaliło i się zestresowałam, ale że musiałam wyjść to jakoś przeżyłam te cięzkie chwile ;-) no ale powaga, o facetach to ja się tutaj dowiedziałam bardzo dużo, i wniosek jest oczywisty - WSZYSCY Są TACY SAMI! różnią się tylko detalami, ale psyche to jeden schemat

Gość fatalna fama
zdaje się, że kafeteria bardzo skutecznie wpędza ludzi w kompleksy na wszelkich możliwych płaszczyznach...

Gość fatalna fama
a jaką rodzi niechęć do młodych matek i ciężarnych! :P

Gość wpadłam w kompleksy
no właśnie, to jusz chiba gobia😭 budze sie i albo mierze te cholerne kończyny, albo lece do apteki po test😭

Gość uzależnilam się jak pisałam
pracę mgr.. to było rok temu, "tracę" na kafe mnóstwo czasu i jest mi z tym dobrze, dowiedziałam sie wiele ciekawych rzeczy i zwykle mogę liczyć na waszą pomoc

Gość czasem można liczyć na pomoc
ale chyba częściej, że cię żywcem pogrzebią i naplują na świeży grób :( całkiem bezinteresownie :classic_cool: Choć nie wszędzie, nie wszędzie ;)

tak zdecydowanie , siedze na necie zamiast gadać z inteligentnymi ludzmi w realu . Po za tym mniej czytam książek i mam czasami wrażenie , że poziom rozmowy dopoasowywuje do rozmówcy - wiec kolejny minus !

to ja czekam na propozycje, albo opisy tego co może teraz odmienić zmiany zaistniałe z powodu uzależnienia od kafeterii ;-) no bo skoro kafeteria mi to życie zmieniła to napewno jest jakies antidotum, nie?

znaczy na pewno, ze spacją miało być