Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmiać się czy płakać

czy Kafeteria zmieniła wasze życie?

Polecane posty

Gość wiesz co powiem
mozna sie ciekawych rzeczy dowiedziec, dowartosciowac, posluchac wyzwisk:P ale ogolnie wole skype:P

no tak;) te emotki są słodkie:) :D mozna nimi tyle wyrazić👄 tyle powiedzieć❤️ i fajnie, że to co napiszę juz jets nie czeka sie na to wieki. I Ktoś moze mi yszbko odpowieziec;) tak skype.. ale z ukochanym..:) Ja cos narysuje posle mu on mi to da powiem mu cos na skype..:) ciekawe jaki nik ma na skype Robalek czy cus:P robcio pewnie:) robio67:) hihih

Taak, Kafeteria zmienia życie. Tylko tutaj człowiek ma ten luksus, by od zupełnie obcej osoby dowiedzieć się o samym sobie, że jest zakompleksionym i przemądrzałym. Chyba nigdzie nie ma tylu wspaniałych istot naraz co tu :))

Gość Dorris zd. Czeslawa
ooo tak! tu na kfe wzielam i zaznalam wielkiego świata niestety wielkiego bata eszcze nie ale kto wie?

ja muszę zrobić sobie przerwę MUSZĘ, wrócę jesienią 😭

Gość śmiac się czy plakac
jadę do Londynu na zmywak.

pudło, nie chodzi o zmywak w Londynie :-D chociaz nie wiem czy nie wolałabym, ja muszę napisać pracę mgr, zaczęłam ponad rok temu i nie mam nawet 1/3 :-O

nic nie wyszło z moich planów odwyku od kafe :-O

zmieniła, a nie miała zmieniać pewnch dziedzin, jestem tak jak by uzależniona

Gość kurnachatka
ja tam przez kafe zapoznałam się z zespolem hapysad czy jak to tam się pisze i to jest niewątpliwy + za to podkopała mi się ortografia bo przestalam praktycznie czytać książki straciłam już złudzenie że spotkam miłość- baaa, wiem że miłości nie ma!!! że bycie w zwiażku to jedna wielka męczarnia.do tej pory myslalam że moje związki są zryte bo jeszcze guzik wiem o życiu a tu doopa! u innych ludzi jest tak samo dupiato jak u mnie. Do tej pory myślamła że człowiek każdy problem jest w stanie rozwiącać sam , że nie potrzebuje psychologa ale tu ludzi piszą o takich rzeczach że nie mam pojecia jak ja bym z nich wybrneła. Poza tym dowiedziałam że że sex oralny to podstawa na której opiera się całe życie erotyczne, o analnym sexie już nie wspomnę. Acha i jeszcze odkryłam że co drugi człowiek ma depresję, co drugi człoweik w depresji ma myśli samobójcze a połowa kobiet ma grzybice pochwy:O Poza tym gdybym wcześniej odkryla kafe pozbyłabym się kompleksu że w wieku 18 lat nie m miałam jeszcze chłopaka. Tu się zdarzają 30letnie dziewice!! A ta minka :O jest mocna, o tej :classic_cool: chyba nie muszę się wypowiadać- to rozumie się samo przez się;)

ta mina jest zajebista:-oFaktycznie czasami by się przydała ona w realu...

a czy Kafeteria zmieniła coś w moim życiu...hmmm chyba tak ale raczej na plus:-DJednym słwoem fajnie tu jest;)Jedyny minus to taki,ze to forum strasznie wciąga:-o

nawet w pracy tutaj wlazłam :-O

Gość realnie i rozsadnie
po przeczytaniu topiku, o seksie analnym mialem pretensje do Matki Natury ze mam dwa jaja i jeden penis, i chcilbym zeby bylo jedno duze jajo i dwa penisy

Gość Clemens Samuel Langhorne
Co tu dużo gadać. Trochę się tych kobiet z kafeterii przeorało :classic_cool:

Gość Myrvin
Tak nareszcie ktoś słucha głupot i pojebanych teorii w wykonaniu pajaca

zdanie "przegrałam/em życie" juz zawsze będzie mi się kojarzyć z kafeterią na szczęście jeszcze nie zaczełam się zastanawiać czy przegrałam, czy wygrałam :-D

Gość kafe rules