Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmiać się czy płakać

czy Kafeteria zmieniła wasze życie?

Polecane posty

Moje tak, i nie wiem, czy więcej plusów, czy minusów :-O

Gość trzy kilo schabu
troche dupy nam porosly od siedzenia przed monitorem

ja nie pamiętam dnia kiedy tu nie zajrzałam, od 2003 roku tak mam, z przerwami na wyjazdy/wakacje.... dlaczego to tak wciąga? zagladam też w inne miejsca internetu, ale tutaj spędzam niezliczoną ilość godzin. o co chodzi????

Gość hieneken
na pewno ma "minus"!!!!!! Zastanawiam się co chwilę jak mó mąż to robi że przyparawia mi rogi (bo przecież wszyscy przyprawiają:). Przekopuję domowy komputer w pszukiwaniu pronosów (bo wszyscy oglądają). Czuję się gruba z wagą 54 kg/160 cm. I w sumie mam problem z kupnem kosmetyków, bo wszystkie ale to wszystkie są do dupy...Ptyanie: po co ja tu jeszcze siedzę...:)

Gość 24787
i jeszcze ta mina :O :O :O ona ma MOC

Gość trzy kilo schabu
hieneken...jak szczepilam swoje dziecie na jakas tam szczpionke i zaczelam tutaj o tym czytac to malo pierdolca od glupich mysli nie dostalam. jedyna rada...nie czytaj takich

Haris, ale w Twoim przypadku przynajmniej życie prywatne nie cierpi... ja wolę nie pisać co powinnam i mogłabym zrobić zamiast, bo od razu załamka jak sobie przeczytam czarno na białym, chociaż moze to jest sposób? ja też się pytam po co ja tu siedzę? z drugiej strony takiej atmosfery nie ma nigdzie, choćby to, że ciągle ktoś coś pisze, że jest TYLE spraw...

prywatne to faktycznie bo powiem wam ze po tych 8 godzinach tak mnie oczy bola i lzawią ze jadac do domu w aucie wygladam jak zaryczana nosze soczewki pewnie to dlatego, zakraplam non stop visine ale niewiele pomaga, dlatego w domu zadna sila mnie nie zmusi aby spojrzec w strone kompa ale w pracy nie jest za dobrze tak ciezko mi sie oderwac od lektury lub dyskusji ze wykoanaie chciazby telefonu zaczyna byc problemem

tak zmieniła poznałam na kafeterii przyjaciółke narazie interetową z uwagi na odległość naszych miejsc zamieszkania ale mam nadzieję że poznamy sie w realu i będziemy kontynouowac naszą znajość

ja starciłąm masę pieniędzy na "cudowne" kosmetyki polecane w dziale zdrowie i uroda, wypróbowałam kilka cudownych diet ze skutkiem zerowym, załamałąm się brakiem większych doświadczeń w sferze życia seksualnego, wydrukowałam dziesiatki nigdy nie wypróbowanych przepisów - to tylko niektóre zmiany, i też wyglądają na minusy :-O

no i jeszcze najważniejsze, samoocena w dół z powodu uświadomienia sobie braku silnej woli 😭

Gość krosty na plecach
a mnie się wydaję, że żyję w całkiem innym swiecie niż wiele z osób, które się tu wypowiadają. I nie wiem czy one są nienormalne a ja ok czy na odwrót.

Gość subsiak
Aż boję się tego pytania. Uciekam z tego topiku. :-o

do Krosty .... możesz podać jakiś przykład tych różnic, moze mnie to sprowadzi na ziemię, albo odwrotnie

A ja się dowiedziałam że jestem pustą idiotką, sfrustrowaną starą babą, szarą myszą, zazdrośnicą bez nadziei na zdobycie faceta, bladą i grubą, której nikt nawet kijem by nie tknął. Wow;)

Gość 24787
mówię wam, najbardziej zmienia ta mina :O potem człowiek wstaje od kompa i wszystkim ją zapodaje :O :O :O 🖐️

a ja wręcz odwrotnie - samoocena w górę uświdomiłam sobie, jak beztroskie jest moje zycie nie mam większosci opisywanych tu problemów ale możliwe po prostu ze jestem pusta i bez reflekcji

Gość krosty na plecach
chodzi o te watki na uczuciowym, zdrady, kłamstwa, niewierności, urojone ciąże nastolatek, za dużo tego seksu jak dla mnie i zbyt śmiało o tym pisza.

Gość 24787
pijawka- no właśnie :O :O to aż BOLI gdy owej minki nie ma :O

dla mnie ostatni moment na ucieczkę, bo jeszcze nie zapodaję :-O dobrze, ze ostrzegasz, tylko, czy to nie jest zwiazek toksyczny i czy ja dam radę odejść? :-O :-D

Gość scrobiranda
zmierzyłam członek męża linijką :D :D :D :D nigdy wcześniej nie wpadłam na ten genialny pomysł, bo i po co? Śmieliśmy się oboje, ale i tak poczułam sie jak totalna idiotka.. :O

Gość trzy kilo schabu
jeszcze chwila i przyznacie sie do wkladania sobie w pochwy gasnicy :o:D

Scrobiranda :-D czy wynik był satysfakcjonujacy? ;-)