Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibibi

wszystkie mowia ze solarium to obciach, ale co druga...

Polecane posty

Gość bibibi

uzywa badz pyta o balsamy brazujace i sa cudownie zaskoczone rezultatem i "opalenizną" czysta hipkoryzja :o

Gość teo tea
racja

Bibibi, \'With all due respect\', ale gadasz bez sensu. Jeżeli solarium to obciach, normalne że chcemy używać balsamów brązujących. Po co miałybyśmy robić coś, co jest obiachowe? Gdyby krytykowały solarkę i jednocześnie pytały np o to jak się obsługuje i czym się smarować - to by była hipokryzja. ;)

Gość kikiki
a dlaczego niby solarka to obciach??pierwszy raz takie cos slysze

Gość pewnie że solarium to obciach
w taką pogodę bez problemu można się opalić podczas zwykłego spaceru. Poza tym opalenizna nabyta nad jeziorem czy podczas uprawiania sportu ma o wiele ładniejszy odcień (jest bardziej brązowa)!

Gość Sedzia Dreedd.
powiedz to osobom ktore z tej plazy przyjda poparzone i czerwone a nie brazowe...teraz sa lampy brazujace idealne dla takich osob...

Bo trzeba wszystko robić z umiarem. Ja opalam się od marca i nigdy żadnych kremów nie stosowałem i nie miałem poparzeń. Skóra musi się stopniowo przyzwyczajać do słońca, a nie że taki delikwent pierwszy raz ubierze krótkie spodenki w czerwcu przy +30 i chce od razu być brązowy :-O

Gość nie kazdy ma czas na spacery
nie kazdy ma 15 lat i zajecia w szkole do 14 ;)

Gość kikiki
sory ale ja lubie miec cale cialko opalone cycuszki i pupcie,nienawidze jak kobieta ma biala pupe i biale cycki wyglada to obrzydliwie to samo stwierdzil moj partner

Ja rozumiem, bo większość ludzi jak ma więcej niż 300m do pracy, to koniecznie musi jechać samochodem :-O

Gość kikiki
to musisz swietnie wygladac skoro ubierasz sie kuse ubranka zeby dobrze sie opalic na spacerku,no chyby ze opalasz tylko ramiona i lydki,i ty to nazywasz ladna opalenizna????

Po pierwsze to jestem facetem :-) a poza tym, to często uprawiam sport i gram w samych krótkich spodenkach (bez koszulki). Co prawda nogi od kolan w górę mam białe, ale jeszcze zdążę je opalić. Wolę taką naturalną opaleniznę, bo wygląda dużo ładniej i przede wszystkim jest naturalna :-)

solarium to rzeczywiscie obciach ale dopiero wtedy gdy sie przesadzi i jest sie tak brazowym ze az spalonym. i taka prawdaze najladniejsz opalenizna jest po sloneczku :) tylko komu by sie chcialo tyle na nim siedziec ;)

Gość nie kazdy ma czas na spacery
do pracy mam dokladnie 16 km :) i wracam po 18 , kiedy juz sie nie opale... ale wczoraj wrocilam z nad morza ..wiec solarium idzie w odstawke :P :D

Gość alalal
Obaciasz to jest być spalonym na czerwono z białymi paskami po ramionczkach/rękawach. Na solarium to nie obciach chodzić, jak się wie, jak to robić. Czyli rzadko i z umiarem. Poza tym nie każdy opala się na pomarańczowo. Ja chodząc na solarium od czasu do czasu utrzymuje beżowo-oliwokowy odcień. Słońce jest dużo dużo dużo bardziej szkodliwe i podstępne.

Właśnie o to chodzi, że nie "siedzieć" tylko coś robić: pograć w coś, uprawiać ogródek(tak jak moja mama) itp. Wtedy łączymy przyjemne z pożytecznym :-)

Gość nie chodzi o solarium tylko
o samą OPALENIZNĘ! niby super nowa moda na kompletną bledziznę - słońce nieee, solarium obciach.. tylko białe jak dupa za przeproszeniem ładne. a balsamów brązujących hektolitry na siebie wylewają - takie pseudobledziny:O tak że o tę hipokryzję chodzi - straszna krytyka opalenizny (moja sprawa jak się opalam i gdzie, choć preferuję leżenie na słońcu lub na materacyku w basenie, w sezonie przed-letnim chodzę na solar i mi to pasuje), ale jak przyjdzie do pokazania się z odkrytymi nogami czy rękoma to każda wysmarowana bronzerem.. phi. najlepsze że połowa tych "modnych" nie umie dobrze rozsmarować tego balsamu ;)

Gość bibibi
no włsnie o to dokładnie mi chodziło co napisała moja przedmówczyni!!!!!!;) :classic_cool: