Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biore kredyt

kredyt hipotetyczny = jaki dochod miec miesiac by dostac 175 tys

Polecane posty

Gość biore kredyt

i ktory bank polecacie???

Każdy bank ma swoją stronę internetową i tam możesz sobie wstepnie sprawdzić na kalkulatorze czy masz zdolność czy nie. Zdolnośc zalezy od zarobków, czasu na jaki chcesz zaciągnąc kredyt i obciążeń ( rodzina i inne kredyty)

Gość biore kredyt
sprawdzalam ale te wyliczenia maja sie czasami nijak do rzeczywistosci... wlasnie chcialam sie dowiedziec jak sprawa sie przedstawia w praktyce: 3 osobowa rodzina, na chwile obecna bez kredytow. wiek - 28-30 lat, zastanawiam sie ile musimy z mezem miec naprawde dochodu by dali te 175 tys. :) a ktory bank jest najbardziej ludzi w dawaniu kredytow?

przy 3 tys dochodu netto moja znajoma (niezamężna niedzieciata) dostała 185 tys.

Gość Pytajaczeq Zajaczeq
Musisz wiedziec, na jaki okres chcesz sie zadluzyc, bo 175 000 na 5 lat a 175 000 na 35 lat to calkowicie inna zdolnosc kredytowa. Banki robia tak, ze jak ktos nie ma zdoolnosci kredytowej na kredyt na 30 lat to dadza na 40 lat, zatem zapewne kredyt otrzymacie.

hej, ja jestem swieżo po otrzymaniu kredytu na własnie 175 tyś, na 40 lat. netto do reki co m-c mam 2100, ale bank doliczył też premie, nagrody, trzynastki i podzielił na 12 i dodał to miesiecznych dochodów. Wiec okolo 3000 netto mam. Dodam, że jestem sama. Brałam kredyt w millenium, ale nie polecam. chciałam 200 ty s, ale wycenili mi mieszkanie na mniej. dziwne bo ma 70 metrów, a oni wycenili na 160tys, 17tys, mi dali na remont. Problem w tym, ze kwota na remot zostala wykorzystana do kupna, bo mi brakowało a w ciagu pol roku musze sie rozliczyc i udowodnic ze remont faktyczne zistał przeprowadzony.