Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja w ciagu dnia wcale nie

tabletki anty a tycie - podziel sie swoim doswiadczeniem

Polecane posty

Ile i po jakich utyłyście?

Gość taka sobie jedna z tłumu
Rigevidon ani grama nie przytylam

Gość ja po logeście schudłam 2kg

Gość heja82
ja jak brałam myslalam, ze nic nie przytylam, ale po odstawieniu bardzo schudł mi brzuszek:) I generalnie zrobilam sie mniejsza mimo ze nie zmienilam diety.

a co brałaś?

Ja właśnie zrzuciłam 8 kg i chciałabym znów brac tabsy, ale musze znaleśc takie, które nie powodują tycia, mam do zrzucenia jeszcze 6 kg i nie chciałabym zeby przez hormony mi się to nie udało:P Wiem, ze tabsy to indywidualna sprawa, ale może dziewczyny polecicie coś co na was pozytywnie wpływa (chudniecie lub utrzymujecie wage, wasze libido nie spada)

Gość ehh.....
Hm nie wydaje mi się, żeby tabletki same w sobie były przyczyną tycia. Tyje się od jedzenia, nie od hormonów. Mogą zatrzymywać wodę w organiźmie, mogą zwiększać łaknienie, mogą wpływać na przemianę materii, ale od samego łykania się nie przybierze na wadze. Albo się trzeba ograniczyć jeśli zauważamy, że zyskałyśmy tendencje do przybierania na wadze, albo zmienić tabletki. Płakanie, że się przez nie przytyło to trochę wymówka dla łakomych. "Jem normalnie" - ok, ale widocznie teraz Twój organizm musi otrzymywać mniej, żeby utrzymać wagę. Na kilkanaście koleżanek jedna przytyła. I tylko ona twierdzi, że od tabletek, jednak patrząc z boku na jej sposób odżywiania i tendencje do tycia w ogóle to winy nieszczesnych tabletek nie widzę. Ja schudłam 6 kg. Także lepiej przyhamować z żarciem niż szukać wymówki i zwalać na pigułki...

Gość ehh.....
Dodam, że brałam 4 różne rodzaje tabletek i żadne nie miały wpływu na moją wagę.

Gość to zalezy od organizmu
ja np tyje po wszystkich:( ale najbardziej po yasmin....masakrycznie je wspominam, mniej harmonet ale tez porazka

Gość to zalezy od organizmu
a kolezanko ehhhhhh Jakbys nie wiedziala to mozesz jesc tyle samo albo mniej i tez przytyc. to nie jest od zjadania tylko od zatrzymywania sie wody w organizmie, i ogolnie od tego jak reaguje twoj organizm !! Jedni np rosna w gore, inni w bok. Mozesz byc na diecie tylko woda biorac tabsy i przytyc sporo !!

Tabletki anty spowodowały, że miałam wilczy apetyt, mogłam jeść bez przerwy i zaczęłam tyć. W końcu zaczęłam panować nad głodem, mimo że chodziłam wiecznie głodna i waga wróciła do normy.

Gość ehh.....
Woda w organiżmie to max 3-4 kg, ale nie 10!!! Sorry, z góry za drastyczny przykład, ale w Oświęciumu nikt nadwagi nie miał bez względu na tendencje do tycia, złą przemianę materii, czy problemy z tarczycą oraz hormonami. Więć jeśli tabletki wpływają na apetyt to trzeba nad nim zapanować.

Gość ginekolog amator
Niektóre tabletki anty mają tzw. działanie wtórne. Polega ono na tym, że oprócz zabezpieczenia powoduję, że kobieta tyje i po pewnym czasie nie musi już ich używać bo robi się grubą nieapetyczną babą i nikt jej już nie posunie :classic_cool:

Gość heja82
ja brałam ten koszmarny Yasmin -wspominam go dziś bardzo źle i jak sie okazuje nie tylko ja. Wcale nie jadłam więcej a zrobila mi sie oponka na brzuchu. Od roku nie biorę i samiostnie schudłam bez żadnej diety. Wiec to na pewno tabletki a nie odżarstwo.

Gość ginekolog amator
No właśnie! :D Czyli lepiej nie brać. Bez nich jak urośnie brzuszek to tylko na kilka miesięcy a ile potem radochy z małym brzdącem w domu! :) :classic_cool: I dalej będziesz atrakcyjną mamuśką :)

ja po 8 miesiącach brania diane przytyłam 3 kg, obserwowałam swój organizm bardzo uważnie, nie miałam zwiększonego apetytu- mam taki jak zawsze. Ale..... zauważyłam że zrobiłam się i tak jakaś \"ubita\" - większy brzuch, ramiona, normalne wyglądam jak ta XENA Z tego serialu:( I nie jest to wina mojego jedzenia, bo bardzo uważam a wręcz staram się jeść bardzo zdrowo i małokalorycznie bo mam w genach tendencję do tycia. Po prostu tak mi jakoś podziałały te tabletki- wyglądam jak napakowany bokser:( Wprawdzie to tylko 3 kg ale i tak się czuję źle:(