Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dghhdhg

Jak zwiekszyc OBJETOSC włosow????

Polecane posty

Gość dghhdhg

Mam wlosy do pasa proste długie.Ale ostatnio zaczelo mi przeszkadzac ze sa oklapniete , wydaje sie byc ich malo i wogole.Podcielam ,ale malo co to dalo.Kupilam sobie dzisiaj nowa pianke taft zieloną ktora zwieksza objetosc.(Haidi Klum ja reklamuje w tv) .Jak mam jej uzywac????z grzebieniem jakos czy jak??? u nasady nakladac??? czy sa jakies inne spodoby na to ,zeby wlosy wydawaly sie bujniejsze i zeby nie byly oklpaniete???? jakies maseczki czy jakies dobre lakiery. Napiszcie jak to sie robi,bo nigdy tego nie robilam:P

Gość dobre strzyzenie
cienioweanie ale nie degazowanie! odpowiednie kosmetyki nie obciazajace włosów , najlepsze profesjonalne do stylizacji , szampony niekoniecznie superdrogie

Gość Mia_88
Mozesz pocieniować włosy, to optycznie zwiększy ich objętość. Polecam szampon do włosów Clairol Herbal Essences zwiększający objętość, chyba mandarynkowo- jakiś. Świetny. I dodatkowo susz włosy z głową pochyloną. Djae efekt. Pozdrawiam

Gość dsfefrer
Amla -tak sie nazywa szampon czy olejek ,bo szukam w inetrnecie i nie moge znalezc.

Gość jihkj
jkglki

Gość hkglju
jh7po

Gość gfghhgh
odswierzam

Gość dghhdhg
Mam dyfuzor,ale mam proste wlosy,to do moich tez sie da tego uzywac? na czym to polega ,jak sie go uzywa\/?????

susz włosy od spodu, tzn pochyl głowę tak , by włosy wisiały i tak je susz - do teo w takiej pozycji spryskaj je delikatnie lakierem. Do tego odzywki ale tylko ze spłukiwaniem, ponieważ nie obciązaja włosy jak odzywki bezspłukiwania.