Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **walnieta**

Jestem głupia , ze aż miło...

Polecane posty

Gość **walnieta**

... gdyż mam fajnego faceta.Przystojnego, mądrego,kochającego, zaradnego...aaaa....kocham byłego , który powiedzmy nie był fajny. Proszę o wpisy opiewające moja bezkresną i nieskończona głupotę, albo o rade jak sie z tego wyleczyć

Gość daj mi namairy na
obecnego to sie nim zaopiekuje, jestes nie glupia dl;atego ze masz fajnego faceta a kochasz innego, ale dlatego ze go oszukujesz, oszukujesz milosc do niego a to jest gorsze nawet od glupoty, chyba nie masz sumienia

Gość **walnieta**
kiedy ja chciałabym go kochac ale to nie przychodzi...a on mnie kocha strasznie.Ogólnie jest mi z tym źle

Gość zzen1979
Witam :D Wirz mi nie jesteś sama, mam dokładnie to samo. Różnica polega na tym, że ten który mnie kocha jest też moim byłym. POo zerwaniu z nim miałam kolejnego, obcokrajowca, niezbyt fajnego. Rozstalismy sie i wrocilam do Polski. Teraz nie moge sie pozbierac. A tamten byly chetnie by do mnie wrocil (ten pierwszy :)) i tez jest wszystko co na swiecie dobre, nieba by uchylil! A mnie ciagnie do tego z zagranicy. MOzemy sobie podac reke. Te jestem walnieta :/ Co za zycie :/

co z tego ze zwiazeszsie z osoba ktora kochasz skoro bedziedz przezniego cierpiala lepiej skoncz z nim teraz bo poznie moze byc za pozno wiele jest sytuacji w zyciu ze facet na sile chce zatrzymac dziewczyne.Wiem ze to bedzie bolalo ale ten przystojny i zaradny facet pomoze tobie zaleczyc rany a z czasem napewno go pokochasz

Gość **walnieta**
licze na to , ze to w koncu przejdzie , wcale nie zamierzam być z tym poprzednim , bo bardzo mnie zranił. Teraz on chce powrotu, a ja nie moge wrócic bo zależy mi na tym obecnym. Głównie dlatego , ze jest dla mnie dobry. Ja nie mogę...trudne to zycie. A moze zna ktoś recepte na " jak sie zakochać" , bo właściwie bardzo bym tego chciała

Gość daj mi namairy na
ale taka milosc na sile jest chora, chcialabys zeby ktos cie oklamywal? mowil ze kocha, a myslam o kims innym? to gorsze niz zdrada!

Gość klawiatura moja
jesli kochasz tamtego, to lepiej zakoncz zwiazek z obecnym bo to jest tylko oszukiwanie jego. ja tez wciaz kocham swojego bylego i dlatego narazie nie szukam sobie nowego faceta, bo wiem ze to by bylo bez sensu. nie wiem czykiedykolwiek wylecze sie tej milosci,

Gość **walnieta**
hej hoo ... łatwo powiedzieć . Problem w tym , ze obecny jest najlepszym facetem na świecie , więc nie moge mu powiedzieć , ze odchodze , zwłaszcza , że jest zakochany po same uszy , a ja nie chcę wcale odejśc. CHCĘ GO KOCHAĆ A NIE MOGĘ. Zauwazyłam wczoraj , ze kiedy rozmawiałam z nim przez tel i komórka zaczęła zdychać powiedziałam , ze muszę kończyć , bo zaraz padnie,.Po chwili zadzwonił eks, Zasuwałam po ładowarkę z prędkościa światła. W momencie kiedy ją włączałam do kontaku zdałam sobie sparwe co robię

Gość daj mi namairy na
oszukujesz siebie i jego. postaw sie na miejscu obecnego, nie chcialbym, zeby ktos tak ze mna postepowala, to jest okrutne i zle

Gość ojej...
mam tak samo, Boze co zrobic jak zapomniec o tamtym i pokochac tego dobrego kochajaceg?

Gość Wredniak.
Powiedz obecnemu facetowi, że go nie kochasz i ze kochasz swojego byłego - wtedy on od ciebie odejdzie i to cię może wyleczy. :P

Gość realnie i rozsadnie
jest trzecie wyjscie najbardziej realne, odpuscic jednego i drugiego i zakochac sie w trzecim jeszcze nieznanym. powrot do pierwszego nie ma sensu, od odgrzewanych kotletow dostaje sie sraczki, obecny barczy szybko sie skapuje co jest grane i jesli jest nerwowy to moze byc wyjatkowo niemilo

Gość **walnieta**
problem w tym , ze ja nie chce od niego odejśc tylko chce sie zakochac a nie moge

Gość sztuka teria
olej bylego, przestan się z nim kontaktować, rozmawiać, skup się na swoim zwiazku i zobaczysz co będzie, to nie jest trudne, jeśli naprawde chcesz tego, o czym piszesz