Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja ja teraz ja

co sądzicie o ciązy po 35 roku zycia

Polecane posty

Gość ja ja teraz ja

Gość no właśnie//
normalna rzecz. I bedzie coraz częstszym zjawiskiem. Na zachodzie kobiety w tym wieku zakładają rodzinę i rodzą pierwsze dziecko.

Gość ja ja teraz ja
dlatego pisze na kafe bo wszyscy moi znajomi mówia ze zgłupiałam

Gość trudno powiedziec//

Gość erulka
moja koleżanka mówi ze po 40 ciąża to patologia a ja mam 38 i staram się usilnie>:)

Gość coooooo
Na zachodzie kobiety w tym wieku zakładają rodzinę i rodzą pierwsze dziecko. a czy to oznacza ze jak tak robia na zachodzie to i wpolsce mamy sie do tego dostosowac Nie bedzie niemiec pluł nam w twarz---mowia słowa roty a wy wciaz wzorujecie sie na zachodzie ?

Gość muffina
dla mnie ok po 40 juz bym raczej nie próbowała , ale 35 to jest jeszcze całkiem przyzwoity wiek

Gość anemiczna
jakieś głupoty tu czytam- ciąża po 35 r. jest normalną rzeczą- nie żadną patologią- są kobiety które starają się bardzo długo o dziecko i udaje im się dopiero po 30-tce- to co mają zrobić? Ja mam 25 lat i jestem 1 raz w ciąży ale rozumiem starsze kobiety które też chcą być mamami :-) Jedna uwaga- trzeba wziąć pod uwagę fakt, że gdy dziecko dorośnie czasem rodzicom którzy są juz nieco starsi brakuje po prostu cierpliwości- wiem to z doświadczenia- moja mama urodziła moją siostrę jak miała 39 lat - ona ma teraz 18 a rodzice już od pewnego czasu nie mają cierpliowści żeby się porządnie nia zająć- jest rozpuszczona jak dziadowski bicz :-) inaczej niż to było ze mną i moim rodzeństwem- ale topo częśco też pewnie kwestia charakteru rodziców ŻYCZĘ POWODZENIA

Gość cdn.
jesli to ciaza córki to ok!!!!!

Gość nie chce mi się
u mnie w rodzinie to jakoś tak normalnie wychodzi, że jak nie pierwsze to kolejne dziecko jest koło 40-tki, ale z tego co mówią ciotki w starszym wieku ma się mniej cierpliwości do dziecka...

Gość coooooo
i dobrze ciotka mowi

Gość coooooo
dzieci sie rodzi do 30 a juz góra do 35 po nie polecam