Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gojja

czy kobiety patrzą na wygląd faceta?

Polecane posty

Gość jak dla ciebie niestety tak

Gość Cudowna_i_wspaniała
oczywiście, że patrzymy. Wyglą jest ważny, ale nie najważniejszy. Przecież nikt z paszczurem się nie będzie spotykał :)

penwie, ze patrza uwazam ze ludzie, ktorzy mowia z enie sa...nie szczerzy jak spotykasz mezczyzne nie widzisz jego \"wnetrza\" tylko twarz wyglada postawe...a poza tym wyg;lad w zwiazKu jest wazny wiadomo w kazdym zwiazku dochodzi sex wiec jezlei meczyzna nie pociaga kobiete i na odwrot to co??torba na glowe...?/

Gość Anna......
Ja patrzę tylko na charakter.

Gość niedaleko Malborga
Nie patrzą na wygląd, patrzą na portfel :O .

Nie wiem czy jest coś takiego jak patrzenie na wygląd. Ja moją obecną miłość po pierwszym spotkaniu lekko \"obgadałam\" pod względem wyglądu, ale po 3 dniach patrząc na jego zachowanie, poczucie humoru, sposób mówienia, chodzenia ;) troski o wszystko i wszystkich a przede wszystkim o mnie - ZAKOCHAŁAM SIĘ PO USZY!!!!! I jest dla mnie najpiękniejszy i najprzystojniejszy na świecie !!!!!!!!!!

Gość 1111111111111111111111
Dlaczego faceci myslą ze kobiety patrza na wygląd ?

Wszyscy patrzymy na wyglad a kobiety być moze jeszcze bardziej bo one podchodzą do tego bardziej emocjonalnie,żadna kobieta nie pójdzie do łóżka z facetem którego uważa za brzydkiego,chyba że jest prostytutką.Sadze że faceci są mniej wybredni,i mogą się przespać nawet z kobietą którą uważąja za niezbyt urodziwą ale o stałym zwiazku nie ma mowy

Kobiety najpierw mają chierachię (18-25) typu charakter i wygląd Później mają (26 - 35): Charakter i status zawodowy Później (35-45) : Charakter , wygląd i maksymalna potecja seksualna

Moje zdanie w temacie. :o Kobiety najpierw mają chierachię (18-25) typu Żeby mila piniądze. Później mają (26 - 35): Żeby był majętny. Później (35-45) : Musi mieć pieniądze. :P

Errata Jest \"Żeby mila piniądze.\" Powinno być Żeby miał pieniądze. Bardzo wszystkich przepraszam. :( :D

faceci jesteście beznadziejni - nie znacie kobiet , albo macie złe doświadczenia :)

kazdy w jakims stopniu patrzy na wygląd co nie znaczy ze facet musi byc od razu superprzystojny. dla mnie musi wyglądac po prostu sympatycznie czyli moze miec np. ładny uśmiech, sliczne oczy, długie włosy.

Gość My faceci znamy życie
a w nim teoria sobie praktyka sobie (szczególnie w przypadku kobiet i ich wyborów)

Oj sory, ja jestem paszczur i ktoś się ze mną spotykał:p Poza tym wszyscy patrzą na wygląd. Ale nawet jak ktoś się nam nie podoba tak zewnętrznie, to po dokładnym poznaniu to się zmienia, bo wygląd przestaje być istotny. Naprawdę, jak się kogoś lubi, to można w ogóle przez kilka lat nie zdawać sobie sprawy z tego, ze ta osoba jest niska czy że ma koszmarny trądzik. A jak się już kogoś kocha, to w ogóle mało rzeczy przeszkadza i wszystko jest śliczne.

Gość niedaleko Malborga
Potwór nie potwór, byle miał otwór. Zdesperowani faceci to nawet za kozami się oglądają.

Gość ggghhh
jak kochają to nie patrzą ❤️

Gość niewolnica Iżarła
"wysoki, przystojny, umięśniony, dobrze ubrany" - to chyba taki jak ty , co ?

Zakochanie się kończy po 2-3 latach. Nie miłość. A jak masz np. brzydką siostrę, to jej nie kochasz?:O Chyba nie odróżniasz stanu zakochania od miłości, człowiecze. Poza tym uroda za 10 lat tez się skończy, jak facet po 30 zacznie mieć brzuch od piwa, porobią mu się zakola i pierwsze zmarszczki, zęby mu się popsują i ogólnie porażka. A po 45. to już w ogóle padaka:p

\"nie odróżniasz stanu zakochania od miłości, człowiecze.\" Nie mam specjalnej praktyki :D najwyżej szybko przechodzące zauroczenia 🖐️ zresztą po skończeniu się zakochania/hormonów jest albo koniec albo miłość/przywiązanie jak zwać tak zwać :classic_cool: \"Poza tym uroda za 10 lat tez się skończy, jak facet po 30 zacznie mieć brzuch od piwa,\" a kobiety to nie :) Zresztą można wymienić facetów którzy są starzy a z wyglądu nadal są dla kobiet atrakcyjni... choćby Sean Connery w 2006 roku został uznany za \"najseksowniejszego brytyjskiego emeryta\" :classic_cool:... facio nieźle się trzyma... chociaż dużo kasy na pewno w tym pomaga :P

Gość Martiniette
Tak samo jak mezczyzni - patrzymy a nawet dokladniej, facet nie dostrzegnie tak cellulitu, a moje babskie oko kazda niedoskonalosc wykryje ;)

Gość a ja powiem tak--
A mój ukochany ma juz zakola, pierwsze zmarszczki, zepsute zeby a i tak go kocham :) ❤️